Niste registrovani? Registruj se

Milano Nova godina
6 dana

Milano Nova godina - Milano je najmoderniji italijanski grad koji je u isto vreme zadržao veliki deo istorijskog šarma. U Milanu ćete uživati u njegovim zanimljivim pričama - Duomo jedna od najvećih i najgrandioznih gotskih katedrala na svetu, La Scala jedna od najbolje utvrđenih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele grandiozna šoping galerija sa jednim od najfinijih modnih i dizajnerskih postavki najluksuznijih brendova u Evropi, San Siro - čuveni stadion na kome igraju A.C Milan i Inter Milan, Castello Sforzesco ogromni srednjovekovni zamak. Sve u svemu ostaviće vas bez daha i zasigurno ćete provesti prelepe trenutke koji će se pamtiti do kraja života.    

 

 

 

 

od 155
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Como

Fakiltativni obilasci Coma. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Usputni obilazak Coma, Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele, St. Abbondio najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka. Milano Nova Godina

Interaktivna mapa Milano

Na mapi možete pogledati lokaciju smeštajnih jedinica kao i lokacije klubova, izleta i lokaliteta.

MAPA MILANO

Milano Nova Godina

Milanska Katerdala

Milanska Katedrala jedna je od najlepših gotičkih katedrala na svetu. Izrađena je od belog mermera, a njena čipkasta struktura dominira celim spoljašnjim delom. U središtu crkve počiva Sv. Charles Borromeo, najvažniji dobročinitelj katedrale. Duomo je središte Milanske nadbiskupije. Izgradnja je započela 1386. godine i trajala je skoro 500 godina, a radovi se i danas nastavljaju. Katedrala u Milanu jedna je od najvećih crkvi na svetu, druga po veličini u Italiji (od nje je veća samo Bazilika svetog Petra u Rimu) i druga po veličini gotička katedrala na svetu, posle katedrale u Sevilji u Španiji. Zanimljivo je da katedrala ima 135 tornjeva, 3.400 skulptura i ima kapacitet za gotovo 40.000 ljudi. Najviši toranj visok 106,5 metara sa koga se pruža fantastičan pogled na Milano.

Milanska skala

Milano je poznat i po operi čuvenoj Milanskoj skali. Impozantan objekat koji može da primi preko 3.000 gledalaca. Opera je smeštena na ostacima crkve Santa Marija ala Skala a pored opere u njoj se nalazi i Muzej. Naziv „Scala“ potiče od činjenice da je sagrađena na mestu na kojem je ranije stajala crkva Santa Maria alla Scala. Ta je crkva dobila ime još u srednjem veku po supruzi milanskog vladara koji ju je sagradio. Ta je supruga bila iz moćne porodice della Scala koja je bila vrlo uticajna u severnoj Italiji u srednjem veku (vladali su dugo godina Veronom, a jedno vreme i Padovom, Vićencom, Trevizom, Brešom, Parmomom). Zapravo Della Scale tj. Scaligeri su jedno vreme bili i najmoćnija porodica u čitavoj Italiji. Milano Nova Godina

1 dan Beograd

Polazaka autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz planirane pauze za odmor i granične formalnosti.

2 dan Milano

Vožnju nastavljamo severnom Italijom i njenim provincijama Friuli-Venezia Giulia, Veneto i Lombardia. Dolazimo u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: stadion Giuseppe Meazza u četvrti San Siro, Castello Sforzesco – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, La Scala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti. Slobodno vreme za individual eaktivnosti u centru Milana. Ulazak u hotel posle 17h. Kratki odmor i priprema za žurku u nekom od poznatih milanskih klubova. Noćenje.

3 dan Milano - Đenova

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnostiii i celodnevni fakultativn izlet u ĐENOVU i SERAVALE. Polazak na izlet u ranim jutarnjim časovima. Dolazak u Đenovu, razgledanje grada (oko 1,5 sat): Trg Ferari sa bronzanom fontanom, Duždeva palata, Kolumbova kuća, Porta Soprana, Duomo, palata Sv. Đorđa. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Đenove i usputna poseta“OUTLET” ŠOPING CENTRU SERAVALE. Povratak u Milano i spremanje za najluđu novogodišnju noć. Fakultativni doček Nove godine u nekom od najaboljih milanskih klubova. Noćenje.

4 dan Milano - Lugano - Como

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i celodnevni fakultativnii izlet za Lugano – švajcarski gradić koji je okružen Alpima i Como – jedan od najlepših evropskihj ezera. Polazak je u jutarnjim časovima. Po dolasku u Lugano razgledanje katedrale St. Lornzo, crkve St.MariaAngioliiz XVI veka, Gradskog parka, vile Ciani, TrgaRiforme... Kraće slobodno vreme za razgledanje grada. Polazak za Como. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Usputni obilazak Coma, Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele, St. Abbondio najlepši primer lombardijske romantike sa živopisom iz sredine IV veka. Slobodno vremeza razgledanje grada. Povratak u Milano u predvečernjim časovima. Kratki odmor i priprema za žurku u nekom od poznatih milanskih klubova. Noćenje.

5 dan Milano - Pavia - Verona

Doručak. Odjava iz hotela u ranimj utarnjim časovima. Slobodno vreme do polaska. U povratku ka Srbiji obilazimo grad ljubavi Veronu. Po dolasku, obilazak grada uz razgledanje: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg, Sinjoria, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Julijina kuća. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćna vožnja ka Srbiji preko Slovenije i Hrvatske.

6 dan Beograd

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima u zavisnosti od stanja na granicama i putu.

od 155
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Idea

IDEA HOTEL 4*** moderan hotel koji se nalazi u širem centru Milana u blizini stadiona Meazza. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, wi-fi, klimu, LCD televizor, radni sto, mini bar i sef.


od 155
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Tri noćenja sa kontinentalnim doručkom u Idea hotelu
  • Prevoz na relacijama prema programu aturističkim autobusima,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.
od 155€ 29.12 - 03.01.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (700rsd, Triglav osiguranje)
  • Fakultativne izlete (Como: 25e, Đenova i Seravale: 25e, Doček Nove godine: 25e)
  • Obavezna gradska komunalna taksa 5e po osobi po danu koja se plaća na recepciji hotela
  • Individualne troškove putnika

* Izražena cena je za aktivne članove Puzzle Group-a

*Za putovanje  avionom

Avio Karta  Beograd - Milano   Termin 30.decembar - 02.januar

Avio Karta  Niš - Milano   Termin 30.decembar - 02.januar  

od 155
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 155
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2021 puzzlegroup.org All rights reserved.