Niste registrovani? Registruj se

Budimpešta Nova godina
6 dana

Budimpešta Nova godina Budimpešta –  U večnoj borbi da preuzme prestonicu Beču, Budimpešta je izgrađena u velelepnu metropolu,  “Kraljicu Dunava”. Grad je napravljen spajanjem Budima, Pešte i Obude, leži na 154 termalna izvora i ima veoma bogat noćni život. Paralament, Bazilika, Muzej Marcipana, budimski Lavirinti, Akvarijum, Vaci ulica, budimski Zamak, Trg Heroja… su mesta koja dočaravaju ovaj grad koji nikako netreba zaobići, a po blizini od Beograda spada u metropole u koje se ljudi obavezno i vraćaju!

Već osmu godinu za redom uspešno osvajamo Budimpeštu, zauzimajući tvrđavu Citadelu, koju su još Habzburzi napravili 1851 godine da bi pokazali svoj suverenitet nad tom teritorijom. Na najvišoj tački grada, sa pogledom na ceo grad, utvrđenje kružnog oblika je prepravljeno u hostel sa najboljim pogledom i lokacijom, topovi, koja je sada polazna tačka najboljeg Puzzle provoda. Otkrijte tajnu koja se godinama gradi unutar zidina drevne Citadele, i dopišite svoje uspomene u njenoj viševekovnoj istoriji!

 

 

od 95
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Akvarijum Budimpešta

Akvarijum i Tropikarijum (Budimpešta): Ovaj izlet obuhvata obilazak Tržnog centra CAMPONA u čijem sklopu se nalaze tropikarijum i akvarijum koji ćemo takođe obići. Izuzetan broj životinjskih vrsta dovešće vaš foto aparat do tačke usijanja. Naravno biće i vremena za šoping jer ovaj centar ima mnogo toga da ponudi. Budimpesta Nova Godina

Budimski lavirinti Budimpešta

Obilazak Budimskih lavirinata koji se nalaze ispod budimske tvrđave. Lokalni vodič će vas upoznati sa svim tajnama ovog mesta , a jedan deo našeg puta kroz lavirinte obuhvata prolazak kroz totalni mrak uz kontakt samo sa jednom sajlom. Izuzetno iskustvo. Budimpesta Nova Godina

Interaktivna mapa Budimpešta

Na mapi -Budimpešta Nova Godina - možete pogledati lokacije smeštaja i izleta koje ćemo posetiti.

MAPA BUDIMPEŠTA

Budimpesta Nova Godina

Repriza NG - Budimpešta

Repriza Nova Godina Budimpešta. Spajamo sa Puzzle grupom iz Krakova, ukrcavamo na brod i uz sjajnu muziku i provod gledamo Budimpeštu sa reke ( svi mostovi grada, Parlament, hotel Gelert, Operu, Ribarske kule, Citadelu ..). Nakon tročasovne vožnje i žurke pozdravljamo se sa našim drugarima iz Krakova i vraćamo u smeštaj.. Budimpesta Nova Godina

Trg heroja Budimpešta

Trg Heroja je mesto koje svaki posetilac Budimpešte mora videti. Na ogromnom trgu u Budimpešti dominira Milenijumski spomenik koji je dovršen 1929. godine. U sklopu spomenika nalaze se statue sedam plemenskih vođa i mnogih drugih istorijskih ličnosti, među ostalima kralja Stepana, Bele IV., Matijaša Korvina i Lajoša Košuta. Srednji deo spomenika zauzima 36 metara visok stub, na čijem se vrhu nalazi kip arhanđela Gabrijela. U podnožju je grobnica nepoznatog vojnika. U sklopu Trga heroja (Hősök tere), na njegovim bočnim stranama, nalaze se i dva značajna muzeja - Muzej lepih umetnostii i Muzej savremene umetnosti a u neposrednoj blizini je i Zološki vrt. I naša ambasada nalazi se na ovoj lokaciji u vili koja postoji pre nego što je izgradnja danjašnjeg trga završena. Najintrigantnije pitanje o ambasadi na prestižnoj budimpeštanskoj lokaciji jeste čime smo zaslužili ovaj objekat? Legende kaže da smo je zaslužili zavodničkim umećem pesnika i diplomate Jovana Dučića. Vila se nalazi pored Andraši bulevara i građena je 12 godina krajem 19. veka, u doba zlatnog mađarskog perioda.

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Beograd-Budimpešta

Polazak grupe u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju i Mađarsku.

2 dan Budimpešta Nova Godina

Noćna vožnja. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Kupovina namirnica u lancu Metro C&C. Obilazak Trga Heroja, Muzeja lepih umetnisti i gradskog parka. Smeštaj u hotel. Fakultativni izlazak u grad. Noćenje.

3 dan Budimpešta

Fakultativan turistički dan: Obilazak Budima ( Budimski dvorac, lavirinti, crkva Svetog Matijasa, Ribarski bastion, Muzej marcipana) i tvrđave Citadela. Doček Nove godine. Noćenje

4 dan Budimpešta

Za program od 3 noćenja: Obilazak Pešte šetnja starim gradom, Eržebet most, Lančani most, Beogradski kej, Bazilika Sv.Ištvana, Parlament, Verešmarti trg). Repriza Nove godine na brodu. Noćenje. Za program od 2 noćenja: Obilazak Pešte šetnja starim gradom, Eržebet most, Lančani most, Beogradski kej, Bazilika Sv.Ištvana, Parlament, Verešmarti trg). Repriza Nove godine na brodu. Nakon žurke povratak za Srbiju.

5 dan Budimpešta-Beograd

Za program od 3 noćenja: Napuštanje Hotela. Fakultativni šoping dan: obilazak tržnog centra Campona I outlet tržnog centra Premier. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Dolazak u Beograd rano ujutro. Za program od 2 noćenja: Dolazak u Beograd jutarnjim časovima

6 dan Beograd

Dolazak u Beograd ranim jutarnjim časovima

od 95
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Apartman AA

Apartman A+A se se nalaze u Pešti na 1100 metara peške od Velike tržnice gde je sam početak Vaci ulice. Apartman ima 30m2 I kapaciteti je 2 osobe.. WIFI se ne naplaćuje.


Apartman L14

Apartman L14 se se nalaze u Pešti na 500 metara peške od Oktagon trga i 800 metara od trga Slobode.. Kapaciteti su 4-6 osoba. Apartman ima dnevnu I dve spavaće sobe, kuhinju I kupatilo. WIFI se ne naplaćuje.
Apartman New Penthouse at Sinagogue

Apartman New Penthouse at Sinagogue se nalazi u Budimu na 200 metara peške od Sinagoge i 800 metara od Bazilike Svetog Stefana.. Površine je 41 m2 I ima 2 sprata. Kapacitet od 2-4 osobe. WIFI se ne naplaćuje.
Casa Latina

Hotel Casa Latina se nalazi u Budimu na 2 kilometara peške od Budimskog Zamka. Raspolaže skromnim(budget) sobama, standardnim I superior sobama. Od 2-4 osobe. Doručak je uključen u cenu. WIFI se ne naplaćuje.


City Unio

Hotel City Unio*** se nalazi u Pešti na 1 kilometar peške od Oktagon Trga.. Raspolaže stilski opremljenim sobama za 3 I 4 osobe. Doručak nije uključen u cenu. WIFI se ne naplaćuje.
Ginko

Apartmani Ginko se se nalaze u Pešti na 200 metara peške od Sinagoge i 800 metara od Bazilike Svetog Stefana.. Kapaciteti su 2 osobe.. WIFI se ne naplaćuje. Apartmani imaju sedeći deo, malu kuhinju I flat screen TV.
Gold Hostel

Gold Hostel nalazi se u 8. gradskom okrugu Budimpešte, Jožefvarošu, na 1,6 km od Sinagoge u Dohanjijevoj ulici. Kuća terora je jedna od atrakcija koja se nalazi u blizini ovog objekta. Mađarska državna opera udaljena je 2,4 km. Dostupan je besplatan WiFi. Sve hostelske sobe su opremljene radnim stolom. Svaka smeštajna jedinica ima garderober. Nalazi se na 100 metara od Blaha Luiza trga na kom se nalazi metro stanica i na kom Eržebet ring seče Rakoci Bulevar.


Home in the centre

Apartman Home in the centre se se nalaze u Pešti na 1200 metara peške od Sinagoge i 850 metara od Oktagon Trga. Apartman ima 60m2 i kapacitet je 2-4 osobe. . WIFI se ne naplaćuje.
Hotel Papilon

Hotel Papillon***se nalazi na 5 minuta šetnje od Margaret mosta i Moskovskog trga u Budimu. Veoma blizu je budimskog zamka tako da će vam šetnja do istog prijati. Sobe su za 5-6 osoba, a doručak je uključen u cenu. WIFI se ne naplaćuje.


Orient deluxe apartments

Orient deluxe apartmani se nalaze na 1.9 kilometara od Trga Heroja I 2.6km od Eržebet mosta. Apartmani su za 3 osobe(35m2), 4 osobe(50m2,A/C) I 6 osoba (75m2,A/C). Svi apartmani imaju kuhinju I kupatilo.


Pansion Mohaci Budimpešta

Hotel Mohaci Budimpešta: Pansion Mohaci se nalazi na 5 minuta šetnje od Margaret mosta i Moskovskog trga u Budimu. Veoma blizu je budimskog zamka tako da će vam šetnja do istog prijati. Sobe su od 2-5 osoba a doručak je uključen u cenu.


Passzio Pansion

Passzio Pansion Budimpešta : Nalazi se na 4.5 kilometara od Trga Heroja. Do M2 I M3 metro linija vode autobusi 7,8e,77,108e.Sobe su opremljene sa ukusom i imaju zasebno kupatilo.
Royal

Apartman Royal se se nalazi u Pešti na 800 metara peške od Sinagoge. Apartman ima 80m2 I kapacitet je 8-10 osoba.. WIFI se ne naplaćuje.
Rustic

Apartmani Rustic se se nalaze u Pešti na 300 metara peške od Margaret mosta.. Kapacitet je 2 osobe.. WIFI se ne naplaćuje. Apartman bračni krevet, flat screen TV, opremljenu kuhinju I kupatiloWifi I klima se ne doplaćuju.

Tobacco road

Apartmani Tobacco road se se nalaze u Pešti na 300 metara peške od Sinagoge u centru Pešte. Kapacitet je 2-4 osobe.. WIFI se ne naplaćuje. Apartmani imaju sedeći deo, malu kuhinju I flat screen TV.


Vivien

Apartman Vivien se se nalaze u Pešti na 300 metara peške od Oktagon trga.. Kapacitet je 2-4 osobe.. WIFI se ne naplaćuje. Apartman ima snevnu sa ugaonom garniturom I spavaću sobu, opremljenu kuhinju I flat screen TV.
od 95
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima,
  • Tri ili dva noćenja u izabranom smeštaju sa uslugom iz cenovnika,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.

 

od 95€ 29.12 - 03.01.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativne izlete: turistički dan (obilazak Pešte Budima i Citadelle ), šoping dan Outlet (TC Premier, TC Kampona), 
  • Ulaznice za Akvarijum i Tropikarijum i budimske Lavirinte
  • Doček nove godine i žurku za reprizu Nove Godine na brodu
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Triglav)
  • Individualne troškove
**Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a 
 
od 95
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 95
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2021 puzzlegroup.org All rights reserved.