Niste registrovani? Registruj se

Zakintos | Grčka
12 dana

Zakintos -  Na njemu su se odmarali Apolon i Artemida. Začaralo je trojanskog princa Zakintosa koji ga je prvi otkrio, te je po njemu i dobio ime. Zbog prirodnih lepota za njega su se borili i Rimljani i Vizantija i Mletačka republika... Veruje se da je ostrvo posetila i Marija Magdalena, te da je na njemu raširila hrišćanstvo, koje je danas važan deo njegove kulture. Tokom srednjeg veka bio je dom ljutih gusara, a paralelno sa ljudskom civilizacijom stalno je utočište Careta-Careta kornjača, koje dele prelepe plaže sa turistima.

Laganas: 24h Party Village

Laganas je mesto gde zabava ne prestaje. Sa brojnim klubovima rasutim po glavnoj ulici, njenoj okolini i plaži mesto je raj za neprestanu zabavu. Velika peščana plaža od 9 kilometara daje ogroman izbor za odabir perfektnog mesta za uživanje. Ostrvo je prilično malo tako da su sve plaže prilično blizu, svakako su ne zaobilazne Dafni, kao i party plaže St. Nikolaous  i Banana beach. Najpoznatija plaža je Navajo ili Shipwreck plaža, na kojoj se nalazi olupina starog piratskog broda a more je kao u bajci… Posetite ovo fenomenalno ostrvo i uverite da se letovanje Zakintos ne zaboravlja ! Ovog leta želim Zakintos.

Plaže na Zakintosu  su poznate po svojim prirodnim lepotama i prepoznatljive smaragde boje vode. Najpoznatije su Navagio Beach (Shipwreck), koji ima meki bieli pesak, tirkizno more, impresivnu liticu oko nje i možete je  posetiti samo brodom. Ostale prekrasne plaže u Zakintosu su Gerakas, Agios Nikolaos, Zakintos i Spanzia. 

Plaža Navagio Zakintos

Plaža Navagio je najpoznatija plaža Zakintosa I leži na zapadnoj strani jonskog ostrva, u blizini sela Anafotiria. Ova plaža je jedan od najslikaijih krajolika u Grčkoj i smatra se jednim od najboljih plaža u Grčkoj. Prvotno je nazvana Agios Georgios, ali duguje svoje novo ime olupini koja je prevozia ilegalne cigarete, i u 1983. se nasukala na obalu. Kako su prolazile godine, pijesak je potpuno okružio brod koji danas izleda kao da je oduvek stajao tu. Iz ostataka broda koji je danas u sredini velike bele peščane plaže pruža se neverovatan pogled na plažu i tirkiznu, kristalnu boju vode. Ogromane litice bijelih stena okružuju pesak ove plaže  stvarajući jedinstven i očaravajući pogled.

Plaža Sveti Nikola Zakintos

Plaža Agios Nikolaos se nalazi 32 km jugozapadno od mesta Zakintos i dobila je ime po maloj kapeli koja stoji na levoj strani plaže. To je jedna od najživljih i zabavnih plaža, široka s mnogim aktivnostima na moru i turističkim objekatima. U blizini se nalazi lep restoran i bar. Posećuju je  uglavnom mladi i porodice. Ležaljke i suncobrani zauzimaju najveći deo plaže, a na desnoj strani možete pronaći malo mirnije delove plaže.

Banana plaža Zakitnos

Banana je najveća plaža ostrva Zakintos, koji se nalazi 14 km (20 minuta vožnje) od Zakintos grada. To je poznat po egzotičnim vodama koje sjaje pod svetlom sunca. Banana je u potpunosti organizirana sa suncobranima i ležaljkama koje su na raspolaganju za iznajmljivanje. Postoji nekoliko beach barovia koji nude hladna pića i lagane obroke. Pristup do plaže je jednostavan i ima dosta mjesta za parkiranje. Ovo je odlična plaža, među najlepšima na ostrvu.

od 135
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Krstarenje Zakintos - Navajo plaža

Krstarenje Zakintos - U celodnevnom izletu obilazimo celokupno ostrvo i zaustavljamo se na nazanimljivijim tačkama ostrva kako bi se okupali i predahnuli od žurke. Navajo ili Shipwreck plaža je definitivno najpoznatija na Zakintosu a možda i u čitavoj Grčkoj. Plaža sarazglednica sa nasukanim brodom i nestvarnom bojom vode, mesto na kome ćemo se okupati i napraviti sjajne grupne fotografije. Druga tačka predaha su Blue caves- pećine koje ćemo posetiti tokom ovog krstarenja. Zakintos Laganas krstarenje

Plaže Zakintos

Plaže Zakintos - Obilazimo najlepše plaže ostrva Zakintos. Čuvena Banana beach sa fantastičnim barom na plaži i raznovrsnim sadržajima na vodi. St. Nicolas plaža u uvali sa prelepim peskom i kristalno čistom vodom. Zakinots Laganas Plaže

Zakintos letovanje - infografik

Zakintos letovanje - pogledajte sve bitne informacije u vezi Zakintosa u formi infografika. Zakintos Laganas

Zakintos mapa

Zakintos mapa - u ovoj mapi Zakintosa možete pogledati lokaciju smeštajnih jedinica kao i restorana i klubova.

Zakintos mapa - smeštaj, klubovi, plaže

Mapa Grčka

Mapa Zakintos Laganas

Žurka na brodu Zakintos

Žurka na brodu Zakintos - još jedna vožnja brodom ali uz dobre vibracije i dosta đuskanja. Na ovom party krstarenju posetićemo i mesto gde se legu čuvene Careta careta kornjače u nadi da ćemo videti neku u periodu kada budemo prolazili ovim delom obale. Naravno predviđeno je i jedno zaustavljanje kako bi se rashladili i okupali. Zakintos Laganas Žurka

1 dan Beograd

Okupljanje grupe u prepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-11 dan Zakintos | Laganas

U jutarnjim satima stižemo u luku Kilini (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Zakintos oko 90 min. Transfer vožnja do Laganasa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Zakintosu biće organizovani svakodnevni fakultativni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Laganasu, posetićemo fakultativno i grad Zante, St. Nikolas party plažu, Careta-Careta ostrvo kornjača, krstariti oko ostrva, kupati se u Aqualend-u i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

11 dan Zakintos povratak

Napuštamo sobe u jutarnjim časovima i krećemo ka Srbiji. Vožnja kroz Grčku i Makedoniju uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12 dan Beograd

Nastavak putovanja do Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od 135
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Georgia

Vila Georgija - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/2 studiji od kojih svaki sadrži kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored vile se nalazi market a za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after party club Ocean Inn.


Helen

Vila Helen - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/2 studiji od kojih svaki ima kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja.


Hristos studios

Hristos studios - Zakintos: Nalazi se na 900m udaljenosti od plaže, na glavnoj ulici u Laganasu. U ponudi su 1/2 studiji I 1/3 studiji. Svi studiji poseduju čajnu kuhinju, frižider, kupatilo i balkon. Pored toga studiji su opremljeni sefom i klima uređajem (doplata na licu mesta).
Ioanna

Vila Ioanna - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/4 apartmani sa dve spavaće sobe od kojih svaka soba ima izlaz na svoju terasu. Apartmani imaju kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Neki od apartmana imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja.


Ionian Colours

Vila se nalazi u centru Laganasa gotovo na glavnoh ulucu iza kluba Sizzle. U blizini vile nalaze se prodavnice, barovi, klubovi i restorani. Plaža je udaljena 30m. Vila se sastoji iz dvokrevetnih studija.


Korali

Korali se sastoje se od 3 objekta: Korali Spiros, Korali Angela i Korali Helen. Objekti se nalaze u neposrednoj blizini i na idealnoj lokaciji u Laganasu, na svega 50 m od plaže i na 2 minuta hoda od glavne ulice i svih zbivanja. U blizini objekata se nalazi market, kao i barovi na plaži. Vila je podeljena u 3 bloka koji imaju zasebne ulaze. U ponudi su 1/2 i 1/3 studiji, kao i 1/4, 1/5, 1/6 i 1/7 apartmani. Svi sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom. Vila ima mogućnost iznajmljivanja klima uređaja, a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja.
Kristina apartmani

Kristina Apartmani - Zakintos: Apartmani se nalaze u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Apartmani su za 4 i 5 osoba, sadrže kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Apartmani imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored apartmana se nalazi market, za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after club Ocean Inn.
Kristina Studios

Kristina Studios - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, u mirnoj ulici 150m udaljenoj od glavne ulice. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Vila sadrži 1/2 i 1/3 studija od kojih svaki sadrži kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i zajedničku terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja a korišćenje sefa je uključeno u cenu smeštaja. Pored vile se nalazi market a za ljubitelje elektronske muzike u blizini se nalazi i after party club Ocean Inn.
Lambrini

Vila Lambrini - Zakintos: Vila se nalazi u Laganasu, na centralnoj ulici u neposrednoj blizini klubova. Plaža je udaljena oko 5 minuta laganog hoda. Na raspolaganju su 1/2, 1/3, 1/4 studija. Studija imaju kuhinjski deo sa rešoom i frižiderom kao i terasu. Neki od studija imaju mogućnost iznajmljivanja klima uređaja.


od 135
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 9 noćenja u izabranom smeštaju
  • Prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd turističkim autobusima
  • Prevoz trajektom Kilini-Zakintos-Kilini
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
  • Organizaciju putovanja u celini

od 140€ 21.06 - 02.07.2021
od 160€ 30.06 - 11.07.2021
od 200€ 09.07 - 20.07.2021
od 230€ 18.07 - 29.07.2021
od 230€ 27.07 - 07.08.2021
od 230€ 05.08 - 16.08.2021
od 200€ 14.08 - 25.08.2021
od 160€ 23.08 - 03.09.2021
od 140€ 01.09 - 12.09.2021
od 135€ 10.09 - 21.09.2021
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa Covid-19 rizikom
  • Boravišna taksa 0,5€ po danu po smeštajnoj jedinici, plaća se na recepciji
  • Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus
  • Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom
  • Individualne troškove putnika
 

Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 30€

od 135
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 135
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2021 puzzlegroup.org All rights reserved.