Niste registrovani? Registruj se

Last i first minute ponude

 

30€ POPUSTA ZA BRUCOŠE NA BILO KOJE LETOVANJE U GRCKOJ

 

Tradicionalna letnja akcija za NOVE studente. Upiši fakultet ili višu školu i ostvaruješ popust od 30€ na trenutne cene svih letovanja u Grckoj

*uslov je da putovanje nije na last ili first minute akciji i ne može se kombinovati sa ostalim popustima koje nudimo. Akcija važi samo za nove prijave 

Edukacija i znanje kao bitan element društva trebaju uvek biti nagrađeni i Puzzle te kao mladog akademskog građanina nagrađuje sa svoj rad i trud i omogućava ti da provedeš sjajno letovanje pre nego što se uhvatiš u koštac sa predavanjima, kolokvijumima, ispitima.  

Dragi studenti, kada upišete fakultet novi  indeks ili potvrdu u ruke i pravac u našu  kancelariju i nezaboravano leto pred početak studiranja :) 

A kada date prve ispite nastavljamo da se družimo na žurkama i novim putovanjima.  

                                                                                                                                                             

 

 

 

FIRST MINUTE

 

Ovo je nacin da stimulišemo naše clanove koji nas verno prate i koji na vreme planiraju svoj odmor. Oni time ostvaruju popuste ukoliko se odluce za rezervaciju do odredenog datuma.

Svako ko je prijavljen da prima naše informacije o putovanjima i pogodnostima dobijace i ove informacije.

Ranom rezervacijom se obezbeduju unapred zakupljeni kapaciteti, likvidnost  kod nosioca usluga (ugostitelja, prevoznika) se poboljšava i cene ostaju dugotrajnije  niske. Naravno da putnici imaju  mnogo vece mogucnosti i veci izbor smeštajnih jedinica na pocetku nego kasnije kada kapaciteti postaju ograniceni a pritom i cena veca.

Prosto bukirajte ranije, izaberite i uštedite.

 

 

 

LAST MINUTE

 


Nasuprot first minute, last minute ponuda je takode nacin da uštedite, ali pritom 

preuzimate rizik u vudu smeštajnih jedinica (u ovoj ponudi su smeštajne jedinice ogranicene) i mogucnosti da zbog toga ne odete na željeno putovanje.

Kasnom rezervacijom se popunjavaju preostali kapaciteti, smanjuju troškovi i cene su u pojedinim situacijama izuzetno niske. Ovo je namenjeno uglavnom ljudima koji ne mogu zbog prirode posla planirati svoj odmor u napred ili onima koji su spremni da rizikuju i cekaju ove ponude kako bi uštedeli što više novca.   

 

 

 

                                                                                                                                                

 

 

 

 

© 2009-2021 puzzlegroup.org All rights reserved.