Niste registrovani? Registruj se

Hoteli  Avio Karte

   PROGRAMI

 

Ukoliko programi koje mi organizujemo iz nekog razloga ne mogu više da zadovolje vaše potrebe (obišli ste sve destinacije koje imamo u ponudi, sada imate porodicu i potrebni su vam dručačiji programi, želite samostalno da istražujete svet...) preporučujemo vam gotove programe naših worldwide partnera (Izaberite neki od programa naših partnera i ostvarite popust od 5%) 

 

Kako funkcioniše tourradar?

Tour radar je platforma koja na jednom mestu sakuplja najbolje omladinske programe vodećih svetskih tour operatora. Kako ne bi gubili vreme i pretraživali gomile sajtova svakog od pojedinačnih operatora to možete uraditi na jednom mestu.

 

Zašto izabrati tourradar za gotove programe?

1. Zato što pružaju najveći izbor ponuda najvećih globalnih agencija za mlade  na jednom mestu. Preko 350.000 polazaka godišnje. 

 

2. Zato što garantuju najbolje cene

3. Zato što nemaju dodatnih troškova (no booking fees, no credit card fee). 

4. Zato što su popusti koje obezbeđuju tour operatori na svojim sajtovima prikazani i na tourradaru

5. Zato što možete pročitati komantare i ocene putnika i izabrati najbolje programe i vodiče koji su u odnosu na komentare i ocene razvrstane po kategorijama PROGRAM  GODINE i VODIČ GODINE.

6. Zato što vam tourradar obezbeđuje besplatno osiguranje za slučaj otkaza putovanja što dalje znači ukoliko otkažete putovanje iz realnih razloga tourradar će izvršiti povraćaj sredstava. Dovoljno je samo da prilikom bukinga štiklirate ovu opciju.

7. Povežite se sa putnicima. Tourradar je razvio aplikaciju koja povezuje putnike. Čak i pre nego što odete na put posredstvom ove aplikacije možete komunicirati sa ljudima koji su se prijavili za isto putovanje. Sjajno zar ne :D

8. Zato što garantuju 100% povratak novca ukoliko touroperer nije u mogućnosti da iz nekog razloga organizuje putovanje za koje ste se prijavili.

9. Prilikom rezervacije se uplaćuje samo depozit a ceo iznos 4-8 nedelja pre početka putovanja što zavisi od politike operatora koji realizuje putovanje.

 

 

REZERVIŠI SVOJE PUTOVANJE

Izaberite neki od programa naših partnera i ostvarite popust od 5%

 

         

 

 

 

AVIO KARTE      HOTELI

© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.