Niste registrovani? Registruj se

Tignes i Val d'Iser
10 dana

Tignes i Val d’Iser zajedno čine ogroman kompleks Espace Killy.

Tignes (Tinj) važi za jedno od najlepših skijališta na svetu i na njemu će svako naći nešto za sebe od apsolutnih početnika, preko rekreativaca do takmičara. Espace Killy je kompleks skijališta koji obuhvata staze Val d'Isere-a (Valdizer) i Tignes-a, a proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m zbog čeka je moguće skijanje tokom cele godine na glečerima Grande Motte (3656 mnv) koji se nalazi iznad Tinja i Pissaillas (3488mnv) koji se nalazi iznad Valdizera. Iskusni skijaši i borderi će biti oduševljeni dužinom staza od 300km, kao i obeleženim i neobeleženim off-piste dok će se početnici oduševiti besplatnim stazama za početnike. Party segment od après ski dnevnih žurki preko noćnog života u klubovima je na odličnom nivou za francuska skijališta. Korišćenje bazena Le Lagon i klizališta će dodatno uticati da uživate na ovom putovanju. Ovde su snimani filmovi Taxi 3 i Veliko plavetnilo.

Espace Killy -Tignes i Val d'Iser, skijališta oblast u Savojskim Alpima, koja obuhvata 300 km ski staza.  Skijajte na mestu gde skijaju najbolji!

Tignes (Tinj) je deo savojskih Alpi i sastoji se od tri naselja: Val Claret, Le Lac i Le Lavachet. Ovo je jedno od najstarijih skijališta Francuske koje važi i za jedno o najboljih skijališta u Evropi. Privlačnost skijališta Tignes je jednostavna: dobar sneg + ogromni tereni.

Tignes i Val d’Isere zajedno čine ogroman kompleks Espace Killy, raj za napredne skijaše. Tignes je odlična baza: nadmorska visina je visoka, što je dobro za kvalitetan sneg, okružen je odličnim terenima, i lako se dolazi do glečera Grande Motte. Val D'Isere je skijaškim stazama povezan i sa susednim ski centrom Tigne.

Val D'Isere se nalazi neposredno uz italijansku granicu. Gradić je na 1,850m, a najviše staze su na 3,455m nadmorske visine tako da sa snegom nema problema :D Mnoge staze su okrenute ka severu, pa se sneg duže zadržava a ovaj deo Alpa je najvlažniji tako da padavina ima na pretek. U Val D'Iseru liftovi su sređeni, staze preklasifikovane, a sneg na stazama se održava idealno.

 

od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Info o Skijalištu

Najvišlja izlazna stanica: 3450m Najniža početna stanica: 1550m Nadmorska visina naselja Tinj: 2100m Ukupan broj ski staza: 131 (300km), od čega: zelenih 20, plavih 60, crvenih 35, crnih 16. Ukupan broj žičara: 90 (2 ski voza, 8 gondola, 44 sedešnica, 36 tanjira). Tignes i Val d'Iser

Tignes i Val D Iser

Espace Killy je kompleks skijališta koji obuhvata staze Val d'Isere-a (Valdizer) i Tignes-a, a proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m zbog čeka je moguće skijanje tokom cele godine na glečerima Grande Motte (3656 mnv) koji se nalazi iznad Tinja i Pissaillas (3488mnv) koji se nalazi iznad Valdizera. Pogledajte MAPA TIGNES I VAL D'ISER Tignes i Val d'Iser

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Beograd

Polazak iz Beograda sa parkinga KOMBANK ARENE, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa) večernjim časovima. Noćnja vožnja preko Hrvatske i Italije.

2 dan Tignes

Dolazak u Francusku - Tignes u popodnevnim/večernjim časovima. Smeštanje u apartmane i slobodno vreme za individualne aktivnosti.

3-8 dan Tignes

Šestodnevno skijanje na L' Espace Killy. Prilikom boravka imaćete priliku da uživate po mnogima najlepšem ski centru u Francuskoj. Pored skijanja ovaj ski centar pruža i mnoge druge aktivnosti.

9 dan Tines

Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Srbiju oko podneva. Dnevna i noćna vožnja kroz Francusku, Italiju i Hrvatsku.

10 dan Beograd

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Tignes Lavachet

Studio za 4 osobe: Predsoblje sa krevetom na sprat, dnevni boravak sa trpezarijom sa sofom na razvlačenje za dve osobe. U okviru dnevnog boravka je kompletno opremljena kuhinja. Studio poseduje kupatilo. Dvosobni apartman za 6 osoba: Predsoblje sa krevetom na sprat, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa bračnim krevetom ili sofom na razvlačenje za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo, WC. Trosobni apartman za 8 osoba: Predsoblje sa krevetom na sprat, dnevno-spavaća soba sa ležajem na razvlačenje za dve osobe, dve spavaće sobe sa bračnim krevetom ili sofom na razvlačenje za dve osobe ili krevetom na sprat, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo, WC.


od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, tv i dvd oprema),
  • 7 noćenja u apartmanima Tignes Levachet,
  • Šestodnevni skipass L' Espace Killy,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini.
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1600rsd (Osigurana suma 5000 eur, Uniqa)
  • Boravišna taksa 6.3 evra, plaća se u agenciji
  • Depozit za apartman  (obvezno, na licu mesta): 300 € (za 1/4), 450 € (za 1/6, 1/7 i 1/8)
  • Najam posteljine

 

 
od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.