Niste registrovani? Registruj se

Stara planina
3 dana

U selima na obroncima Stare planine dočekaće vas ljubazni domaćini, uvek spremni da putnike dočekaju izvornom trpezom, na kojoj će se obavezno naći specijaliteti ovog kraja. Zato smo i izabrali ovaj lokalitet za zabavu i provod tokom zimskih meseci. Etno kompleks Srna koji će biti naš dom tokom posete Stare planine nudi sve ono što nam je potrebno za beg iz grada. Ove zime na ovoj lokaciji provešćemo vikende tokom zimskih meseci. U ponudi su trodnevni i četvorodnevni programi kao i specijal novogodišnja zabava gde ćete imati nezaboravno planinsko iskustvo. Kompleks sadrži etno restorane koji će nam poslužiti za organizovanje zabave u pravom planinskom stilu.  Jedan od najlepših krajolika Stare planine je prirodni rezervat Babin zub, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1.758 metara. Ski lift Konjarnik je udaljen 20km od Etno kompleksa Srna i tokom boravka organizovaćemo fakultative odlaske na isti. U toku dana biće u ponudi i fakultativni obilasci Pirota, Knjaževca kao i vodopada koji je nalaze na obroncima Stare planine. 

Na Staroj planini vlada umereno konitnentalna klima, modifikovana u odnosu na nadmorsku visinu i položaj planine. Pod snegom je skoro pet meseci godišnje, i to na visini od 1.100 do 1.900 metara, i predstavlja potencijal za duge staze za skijanje. 

od 75
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25

Mapa Skijališta Stara planina

Mapa skijališta Stara planina Visina centra – 1.772m Najviši vrh – 2.169 Ukupna dužina staza – 12km Broj ski liftova i žičara – 5 Broj baby ski liftova – 1 Broj srednjih staza – 3 Broj teških staza – 2 Maksimalna visinska razlika – 339m Najduža staza – 1.155m Sadržaj skijaškog centra “Babin zub” čine staze na lokacijama “Konjarnik”, “Sunčana dolina”, kao i “Markova livada”. Skijalište “Babin zub” poseduje četvorosednu žičaru “Konjarnik” sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1.400 skijaša na sat i ski lift ”sidro” “Sunčana dolina” kapaciteta 1.200 skijaša na sat, kao i dečiji ski vrtić sa pokretnom trakom “Markova livada”. Na lokaciji “Jabučko ravnište” nalazi se prva gondola u Srbiji. Osmosedna gondola prevozi skijaše od hotela u dalji sistem žičara i staza. U okviru ovog dela skijališta izgrađena je i četvorosedna žičara, i ski lift tako da je povezan sa delom skijališta na “Babinom zubu”. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Za ljubitelje ekstremnijih sportova, obezbeđena je staza za slobodnu vožnju. Pored toga, u ski centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima. Zimovanje Serre Chevalier Francuska

1 dan Beograd - Stara Planina

ZA TRODNEVNE PROGRAME: Okupljanje u popodnevnim časovima i polazak u 17h na Staru planinu. Dolazak na Staru planinu u večernjim časovima. Smeštaj u sobe.Večera. Večernja žurka u okviru koplesa SRNA.Noćenje ZA SRETENJE PROGRAM: Okupljanje u popodnevnim časovima i polazak u 17h na Staru planinu. Dolazak na Staru planinu u večernjim časovima .Smeštaj u sobe.Večera. Večernja žurka u okviru koplesa SRNA.Noćenje

2 dan Stara Planina

ZA TRODNEVNE PROGRAME: Doručak. Za ljubitelje skijanja rani fakultativni jutarnji polazak na skijanje u skijalište Stara Planina. Nakon završenog skijaškog dana povratak u kompleks Srna. Za ostatak grupe mogućnost fakultativnog obilazak Pirota. U večernjim časovima kafansko veče u kompleksu Srna. Noćenje. ZA SRETENJE PROGRAM: Doručak. Za ljubitelje skijanja rani fakultativni jutarnji polazak na skijanje u skijalište Stara Planina. Nakon završenog skijaškog dana povratak u kompleks Srna. Za ostatak grupe mogućnost fakultativnog obilazak Pirota. U večernjim časovima kafansko veče u kompleksu Srna. Noćenje.

3 dan Stara Planina

ZA TRODNEVNE PROGRAME: Doručak. Za ljubitelje skijanja rani fakultativni jutarnji polazak na skijanje u skijalište Stara Planina. Nakon povratka sa skijanja napuštanje soba i polazak za Niš/Beograd/Novi Sad. Dolazak u Niš/Beograd/Novi Sad u večernjim časovima. ZA SRETENJE PROGRAM: Doručak. Za ljubitelje skijanja rani fakultativni jutarnji polazak na skijanje u skijalište Stara Planina. Nakon završenog skijaškog dana povratak u kompleks Srna. Za ostatak grupe mogućnost fakultativnog Obilaska Gamzigrada I Knjazevca. U večernjim časovima kafansko veče u kompleksu Srna. Noćenje.

4 dan Stara Planina - Beograd

ZA SRETENJE PROGRAM: Za ljubitelje skijanja rani fakultativni jutarnji polazak na skijanje u skijalište Stara Planina. Nakon povratka sa skijanja napuštanje soba i polazak za Niš/Beograd/Novi Sad. Dolazak u Niš/Beograd/Novi Sad u večernjim časovima.

od 75
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25

Etno kompleks Srna

Etno selo Srna nalizi se u selu Inovo na obroncima Stare planine u podnozju Ski centra Stara planina. Nalazi se na 90km od Nisa, 230km od Kragujevca, 320km od Beograda, 400km od Novog Sada. Vlasnik objekta odlučio je da se pre dve decenije nastani sa porodicom u ovom malom selu a sam etno kopleks je nastao ka opotreba da se sačuva i pokaže način na koji su ljudi u ovom kraju nekada živeli. Na površini od 11000m2 nalaze se etno restoran, smeštajne jedinice, kompleks sa domaćim životinjama, letnjikovci, staze za šetnju, otvoren bazen i obala reke Timok. Most kojim se ulazi u centralni deo kompleksa lepo dopunjuju uređene kamene staze i ukrasno rastinje. Sadržaji kompleksa su pogodni za vikende u prirodi, ribolov, lov i zabavu koja se organizuje u okviru kompleksa uz odličnu ponudu hrane. Centralni deo kompleksa zauzima centralni objekat Aleksej koji je uređen u etno stilu sa preovlađujućim detaljima i elementima od drveta. Na ostatku imanja su i objekti Angelina, Alexia, Jovana koji poseduju dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Svaka soba u okviru kompleksa ima kupatilo. Sobe odišu toplinom jer su izrađene od drveta i prirodnih materijala. Restoran je takođe usklađen sa celokupnim ambijentom. Na jelovniku su tradicionalna jela a za sladokusce tu su i specijaliteti od divljači. Etno selo u svom sastavu ima i gatar u kome se uzgajaju domaće životinje pa na jelovniku možete pronaći duvan čvarke, slaninu i dimnjeno meso iz proizvodnje sa imanja. Ski lift Konjarnik je udaljen 20km od Etno sela, dok je ski lift Jabucko ravniste udaljen 26km od Etno sela.

www.srna360.panoxpro.net/

od 75
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 2 ili 3 noćenja sa uslugom polupanisiona 
  • Prevoz turističkim autobusima na relaciji prema programu
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini

od 75€ 29.01 - 31.01.2021
od 95€ 13.02 - 16.02.2021
od 75€ 05.03 - 07.03.2021
od 75€ 12.03 - 14.03.2021
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativni Izleti (Izlet Pirot, Izlet Knjaževc, Izlet Babin Zub)
  • Ski pass za skijalište Stara planina
  • Prevoz od Etno sela do skijališta Stara planina
  • Boravišna taksa 110din po osobi po danu (plaća se na recepciji hotela)
  • Doplata za polazak iz Novog Sada 10€

* polazak iz Novog Sada će biti realizovan za  minimum 15 putnika

 

od 75
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 75
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.