Niste registrovani? Registruj se

Sretenje Ski Vikend
4 dana

Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. A i ove godine je spremna ugostiti vas. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 2 dvoseda i 2 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. 

Pored skijanja, PUZZLE Vam nudi još dosta akcija koje će Vam podići adrenalin i učiniti ovo putovanje nezaboravnim. 

od 60
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Sarajevo

Sarajevo je grad burne istorije, koja je neretko imala uticaja i na globalna dešavanja. Tako je 1914. godine u Sarajevu ubijen austrougarski prestolonaslednik Franc Ferdinand, čime je otpočeo Prvi svetski rat, a sedamdeset godina kasnije, 1984. u gradu se održavaju 14. Zimske olimpijske igre. Tokom ranih 1990-ih godina ime grada Sarajeva ne silazi sa naslovnica dnevnih novina u celome svetu, jer se tu vodio jedan od ratova u novijoj evropskoj i svetskoj istoriji. Nakon rata od predratnih opština u kojima su Srbi bili većina osnovano je Istočno Sarajevo, koji je deo Republike Srpske. Mesta koja ćemo posetiti ( baš čaršija, nezaobilazni ćevapi kod Ferhatovića, Inat kuća, Večni plamen, Begova Džamija, prošetati centralnom ulicom do katedrale i sinagoge, ostići do mesta gde je izvršen atentat na Ferdinanda i svratiti u Sarajevsku pivaru na veličanstveno pivo)

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Polazak iz Beograda

Okupljanje u popodnevnim satima na dogovorenom mestu i polazak za Jahorinu. Dolazak na Jahorinu u kasnim večernjim satima časovima, prebacivanje prtljaga sobe/apartmane/hotel i smeštanje u sobe/apartmane/hotel.

2 dan Jahorina

Skijaški dan. Pored skijanja, drugi dan je rezervisan za popodnevni višečasovni obilazak Sarajeva (fakultativni izlet). Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Snežna Kraljica uz BEND.

3 dan Jahorina

Skijaški dan. Open air party na vrhu planine ICE-bar. Goodbye party-kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor.

4 dan Jahorina

Raspremanje soba/apartmana i napuštanje do 10h. Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Zatim sledi spremanje za put, , odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad posle ponoći.

od 60
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Sneško

Hotel Sneško je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mesto za Vaš odmor.. Hotel raspolaže sa 25 soba razlicite strukture: dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne i sobe sa galerijom predviđene za smeštaj 5 osoba. Svaka soba opremljena je televizorom, kupatilom sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internet i vlastiti parking prostor ispred hotela. U okviru objekta nalazi se trpezarija sa savremenom kuhinjom i kamin sala. Sneško pruža usluge na bazi polupansiona i noćenje sa doručkom sa vrhunskom uslugom. Pogodnost hotela Sneško je svakako njegova lokacija. Smješten je u naselju Poljice u neposrednoj blizini najlepših staza i novoizgrađene šestosedne žičare.
Pansion Ognjište

Pansion Ognjište nalazi se u samom centru Poljica iznad vile Jahoriniski konaci. Lokacija je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi restoran Ognjište.
Pansion Yeti

Novoizgrađena vila "Yeti" se nalazi u naselju Balvanište u neposrednoj blizini ski staze Poljice tako da je moguće na skijama doći do ski lifta. Vila poseduje i etno bar koji je gostima uvek na usluzi, na licu mesta moguće je doplatiti za uslugu noćenja sa doručkom ili polupansion uslugu. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Sve sobe sadrže zasebno kupatilo i TV (Total TV). Vila poseduje centralno grejanje i sopstveni parking.
Rajska Dolina

Hotel – studentsko odmaralište "Rajska dolina" nalazi se u samom centru skijališta na Poljicama, udaljen samo 200m od šestoseda. U svojim objektima nalazi se preko 200 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. U pitanju je skromniji smeštaj sa idealnom lokacijom. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, TV sala, sala za sastanke i teretana a pored hotela i sportski tereni. Gosti smešteni u ovom odmaralištu imaju uslugu polupansion.
Vikendica Savić

Vikendica Savić se nalazi na Jahorini, na kraju vikend naselja Šator između staza Poljice 50m i staze Ogorelica 800m. Okružena četinarskom i borovom šumom svojim gostima pruža nesvakidašnji ambijent tišine i spokoja idealan za odmor. Sve smeštajne jedinice sadrže prostor za sedenje, dnevni boravak. Na raspolaganju je kuhinja sa šporetom i frižiderom. Svaka smeštajna jedinica uključuje kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim toaletnim priborom. Peškiri i posteljina su obezbeđeni. U zimskom periodu nije moguće doći do vikendice automobilom jer poslednjih 100m se prelazi preko staze Poljice.
od 60
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 3 noćenja sa uslugom iz tabele u gore zaokruženom smeštaju
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini
 
od 60€ 14.02 - 17.02.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 

  • Ski pass – popust 20% na trodnevni ski pass
  • Oprema za bord i skijanje
  • Boravišna taksa 1,3€/dan (plaća se u agenciji)
  • Izlet u Sarajevo
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 850,00 RSD (Osigurana suma 5000 evra, Uniqa osiguranje)

* Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a.

 

* Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a.

od 60
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 60
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.