Niste registrovani? Registruj se

Sretenje Ski Vikend
4 dana

Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. A i ove godine je spremna ugostiti vas. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 2 dvoseda i 2 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. 

Pored skijanja, PUZZLE Vam nudi još dosta akcija koje će Vam podići adrenalin i učiniti ovo putovanje nezaboravnim. 

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Sarajevo

Sarajevo je grad burne istorije, koja je neretko imala uticaja i na globalna dešavanja. Tako je 1914. godine u Sarajevu ubijen austrougarski prestolonaslednik Franc Ferdinand, čime je otpočeo Prvi svetski rat, a sedamdeset godina kasnije, 1984. u gradu se održavaju 14. Zimske olimpijske igre. Tokom ranih 1990-ih godina ime grada Sarajeva ne silazi sa naslovnica dnevnih novina u celome svetu, jer se tu vodio jedan od ratova u novijoj evropskoj i svetskoj istoriji. Nakon rata od predratnih opština u kojima su Srbi bili većina osnovano je Istočno Sarajevo, koji je deo Republike Srpske. Mesta koja ćemo posetiti ( baš čaršija, nezaobilazni ćevapi kod Ferhatovića, Inat kuća, Večni plamen, Begova Džamija, prošetati centralnom ulicom do katedrale i sinagoge, ostići do mesta gde je izvršen atentat na Ferdinanda i svratiti u Sarajevsku pivaru na veličanstveno pivo)

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Polazak iz Beograda

Okupljanje u polazak u ranim jutarnjim časovima za Jahorinu. Dolazak na Jahorinu popodnevnim časovima. Prebacivanje prtljaga sobe/apartmane/hotel i smeštanje u sobe/apartmane/hotel.

2 dan Jahorina

Skijaški dan. Pored skijanja, drugi dan je rezervisan za popodnevni višečasovni obilazak Sarajeva (fakultativni izlet).

3 dan Jahorina

Dan predviđen sa skijaške i bord aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja zabave.

4 dan Jahorina

Raspremanje soba/apartmana i napuštanje do 10h. Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Zatim sledi spremanje za put, , odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad posle ponoći.

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Apartmani Jelka

Apartmani VučkoHotel Kristal

Hotel se nalazi na platou Poljica. Odmah uz Hotel nalazi se i Baby Ski lift, moderni sestosjed i tanjir Poljice. Hotel Kristal raspolaze sa 68 komfornih lezaja, smeštenih u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa kupatilom, mini barom, direktnom telefonskom linijom, pristupom internetu i SAT-TV programu. Restoran za goste hotela raspolaze sa 60-70 mesta. U sklopu hotela se nalazi restoran Jahorinska kuća sa ognjištem i Kaffee bar sa 60 mesta. Osim toga u sklopu hotela su i sledeći sadržaji: Sala za sastanke, promocije i prezentacije, sauna, ski servis, ski rental, ski shop, rental ski sanki.... Parking sa video nadzorom je odmah ispred hotela.


Hotel Sneško

Hotel Sneško je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mesto za Vaš odmor.. Hotel raspolaže sa 25 soba razlicite strukture: dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne i sobe sa galerijom predviđene za smeštaj 5 osoba. Svaka soba opremljena je televizorom, kupatilom sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internet i vlastiti parking prostor ispred hotela. U okviru objekta nalazi se trpezarija sa savremenom kuhinjom i kamin sala. Sneško pruža usluge na bazi polupansiona i noćenje sa doručkom sa vrhunskom uslugom. Pogodnost hotela Sneško je svakako njegova lokacija. Smješten je u naselju Poljice u neposrednoj blizini najlepših staza i novoizgrađene šestosedne žičare.
Pansion Lana

ParadisoVila Goricaod 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 3 noćenja sa uslugom iz tabele
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini
od 70€ 13.02 - 16.02.2021
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Ski pass
  • Boravišna taksa 1,3€/dan (plaća se na destinaciji)
  • Izlet u Sarajevo
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 850,00 RSD (Osigurana suma 30000 evra, Triglav osiguranje)

*Doplata za polazak iz Novog Sada 7€ (Polazak iz Novog Sada će biti realizovan za minimum 15 prijava)

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.