Niste registrovani? Registruj se

Les2Alpes Zimovanje
10 dana

Les Deux Alpes Francuska   je po nadmorskoj visini najviše skijalište u Francuskoj a treće u Evropi (posle Zermatt-a i Saas Fee-a). Prostire se od 1350m pa sve do 3568m nadmorske visine tako da je kvalitetan sneg zagarantovan čak i u kasno proleće. Skijanje kakvo ćete pamtiti.

Les Deux Alpes se prostire oko 3km u dužini i po organizaciji više podseća na neko italijansko skijalište. Uglavnom su tu apartmanske zgrade ali ima i hotela od 2* pa sve do 5*. Postoje 3 linije autobusa ali vam neće biti toliko neophodne jer, gde god da ste smešteni, neće vam trebati više od 5min hoda do prve žičare. U mestu se nalaze 3 velika marketa (Marche, Spar...).

Apres ski: Les Deux Alpes je jedno od najboljih mesta za apres ski u Francuskoj. Tokom dana 12-16h, sva dešavanja se odvijaju na 2600m u restoranu na međustanici gondole Janri. Posle toga (16-19h) svi se spuštaju u mesto gde se nastavlja žurka, najčešće u Yellow Umbrella baru neposredno pored simulatora lavine. Posle 21h, svi odlaze u Smithy's tavern gde nastupaju uglavnom britanski bendovi a nakon toga sledi diskoteka Avallanche do kasnih jutarnjih sati. Fakultative: Ukoliko posedujete 6-dnevni (ili duži) ski pass, možete besplatno skijati 5 dana u La Grave, 2 dana u Alpe d'Huezu i 1 dan u Serre Chevallier. Ako spadate u napredne skijaše, obavezno posetite La Grave koji je najveći off-piste centar u Evropi, do njega se dolazi ratrakom koji polazi sa vrha glečera Deux Alpes-a. Takođe postoji mogućnost odlaska helikopterom na jednodnevno skijanje do obližnjeg Alpe d'Hueza a cena je oko 50 evra (povratna karta). U samom glečeru postoji i ledena pećina.

od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Apres ski Les Deux Alpes

Les Deux Alpes je jedno od najboljih mesta za apres ski u Francuskoj. Tokom dana 12-16h, sva dešavanja se odvijaju na 2600m u restoranu na međustanici gondole Janri. Posle toga (16-19h) svi se spuštaju u mesto gde se nastavlja žurka, najčešće u Yellow Umbrella baru neposredno pored simulatora lavine. Posle 21h, svi odlaze u Smithy's tavern gde nastupaju uglavnom britanski bendovi a nakon toga sledi diskoteka Avallanche do kasnih jutarnjih sati. les deux alpes skijanje

Info o skijalištu Les Deux Alpes

Najviša izlazna stanica: 3568m Najniža početna stanica: 1350m Ukupan broj ski staza: 104 (200km), od čega: zelenih 27, plavih 45, crvenih 18, crnih 14. Ukupan broj žičara: 50 (6 gondole, 23 sedežnica, 21 tanjir). Puzzle les2alpes skijanje

Ski pass Les Deux Alpes

Ukoliko posedujete 6-dnevni (ili duži) ski pass, možete besplatno skijati 5 dana u La Grave, 2 dana u Alpe d'Huezu i 1 dan u Serre Chevallier. Ako spadate u napredne skijaše, obavezno posetite La Grave koji je najveći off-piste centar u Evropi, do njega se dolazi ratrakom koji polazi sa vrha glečera Deux Alpes-a. Takođe postoji mogućnost odlaska helikopterom na jednodnevno skijanje do obližnjeg Alpe d'Hueza a cena je oko 50 evra (povratna karta). U samom glečeru postoji i ledena pećina. MAPA LES2ALPES

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Polazak iz Beograda

Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćnja vožnja kroz Hrvatsku, Italiju i Francusku.

2 dan Les2Alpes

Dolazak u Les Deux Alpes u popodnevnim/večernjim časovima i smeštaj u apartmane. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

3-8 dan Les2Alpes skijanje

Tokom boravka u Les Deux Alpes imaćete priliku da skijate na stazama ovog fantastičnog ski centra kao i da uživate u aktivnostima koje ovaj ski centar pruža. U večernjim satima moguće je posetiti neke od mnogobrojnih barova i klubova.

9 dan Polazak za Beograd

Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. U povratku poseta nekom od šoping centara u okolini Milana.

10 dan Beograd

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Residences 1650

Naši partneri su najveća incoming agencija iz Les 2 Alpes koje u svom sistemu ima preko 10 000 kreveta u Les 2 Alpes. Tačna lokacija studija i apartmana dobijamo par dana pred polazak grupe i takva je procedura za sve agencije iz celog sveta. U produžetku vam predstavljamo tipski izgled studija kao i standardni opis. Apartmani za 4 osobe (studio) 18-25 m²: predsoblje sa krevetom na sprat, WC odvojen od kupatila ili u kupatilu, dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja (električni šporet, frižider), većina apartmana je sa terasom.
od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
  • 7 noćenja u apartmanima Residence 1650
  • Šestodnevni skipass
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana

 

od 360€ 08.03 - 17.03.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1600rsd (Osigurana suma 5000 eur, Uniqa)
  • Boravišna taksa 6 evra za ceo period. Uplata u agenciji.
  • Depozit za apartmane/studija 250 – 500€
  • Doplata za ski karticu 2 evra. Uplata u agenciji.
  • Individualne troškove putnika
  • Najam posteljine

 

 

 

od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.