Niste registrovani? Registruj se

Les2Alpes Zimovanje
10 dana

Les Deux Alpes Francuska   je po nadmorskoj visini najviše skijalište u Francuskoj a treće u Evropi (posle Zermatt-a i Saas Fee-a). Prostire se od 1350m pa sve do 3568m nadmorske visine tako da je kvalitetan sneg zagarantovan čak i u kasno proleće. Skijanje kakvo ćete pamtiti.

Les Deux Alpes se prostire oko 3km u dužini i po organizaciji više podseća na neko italijansko skijalište. Uglavnom su tu apartmanske zgrade ali ima i hotela od 2* pa sve do 5*. Postoje 3 linije autobusa ali vam neće biti toliko neophodne jer, gde god da ste smešteni, neće vam trebati više od 5min hoda do prve žičare. U mestu se nalaze 3 velika marketa (Marche, Spar...).

Apres ski: Les Deux Alpes je jedno od najboljih mesta za apres ski u Francuskoj. Tokom dana 12-16h, sva dešavanja se odvijaju na 2600m u restoranu na međustanici gondole Janri. Posle toga (16-19h) svi se spuštaju u mesto gde se nastavlja žurka, najčešće u Yellow Umbrella baru neposredno pored simulatora lavine. Posle 21h, svi odlaze u Smithy's tavern gde nastupaju uglavnom britanski bendovi a nakon toga sledi diskoteka Avallanche do kasnih jutarnjih sati. Fakultative: Ukoliko posedujete 6-dnevni (ili duži) ski pass, možete besplatno skijati 5 dana u La Grave, 2 dana u Alpe d'Huezu i 1 dan u Serre Chevallier. Ako spadate u napredne skijaše, obavezno posetite La Grave koji je najveći off-piste centar u Evropi, do njega se dolazi ratrakom koji polazi sa vrha glečera Deux Alpes-a. Takođe postoji mogućnost odlaska helikopterom na jednodnevno skijanje do obližnjeg Alpe d'Hueza a cena je oko 50 evra (povratna karta). U samom glečeru postoji i ledena pećina.

od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Apres ski Les Deux Alpes

Les Deux Alpes je jedno od najboljih mesta za apres ski u Francuskoj. Tokom dana 12-16h, sva dešavanja se odvijaju na 2600m u restoranu na međustanici gondole Janri. Posle toga (16-19h) svi se spuštaju u mesto gde se nastavlja žurka, najčešće u Yellow Umbrella baru neposredno pored simulatora lavine. Posle 21h, svi odlaze u Smithy's tavern gde nastupaju uglavnom britanski bendovi a nakon toga sledi diskoteka Avallanche do kasnih jutarnjih sati. les deux alpes skijanje

Info o skijalištu Les Deux Alpes

Najviša izlazna stanica: 3568m Najniža početna stanica: 1350m Ukupan broj ski staza: 104 (200km), od čega: zelenih 27, plavih 45, crvenih 18, crnih 14. Ukupan broj žičara: 50 (6 gondole, 23 sedežnica, 21 tanjir). Puzzle les2alpes skijanje

Ski pass Les Deux Alpes

Ukoliko posedujete 6-dnevni (ili duži) ski pass, možete besplatno skijati 5 dana u La Grave, 2 dana u Alpe d'Huezu i 1 dan u Serre Chevallier. Ako spadate u napredne skijaše, obavezno posetite La Grave koji je najveći off-piste centar u Evropi, do njega se dolazi ratrakom koji polazi sa vrha glečera Deux Alpes-a. Takođe postoji mogućnost odlaska helikopterom na jednodnevno skijanje do obližnjeg Alpe d'Hueza a cena je oko 50 evra (povratna karta). U samom glečeru postoji i ledena pećina. MAPA LES2ALPES

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Polazak iz Beograda

Polazak sa parkinga KOMBANK ARENE, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa). Noćnja vožnja kroz Hrvatsku, Italiju i Francusku.

2 dan Les2Alpes

Dolazak u Les Deux Alpes u popodnevnim/večernjim časovima i smeštaj u apartmane. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

3-8 dan Les2Alpes skijanje

Tokom boravka u Les Deux Alpes imaćete priliku da skijate na stazama ovog fantastičnog ski centra kao i da uživate u aktivnostima koje ovaj ski centar pruža. U večernjim satima moguće je posetiti neke od mnogobrojnih barova i klubova.

9 dan Polazak za Beograd

Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Italiju,Hrvatsku i Srbiju.

10 dan Beograd

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Residences 1650

Residences 1650 – STANDARD ACCOMMODATION Naši partneri su najveća incoming agencija iz Les 2 Alpes koje u svom sistemu ima preko 10 000 kreveta u Les 2 Alpes. Tačna lokacija studija i apartmana dobijamo par dana pred polazak grupe i takva je procedura za sve agencije iz celog sveta. U produžetku vam predstavljamo tipski izgled studija kao i standardni opis. Apartmani za 4 osobe (studio) 18-25 m²: predsoblje sa krevetom na sprat, WC odvojen od kupatila ili u kupatilu, dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja (električni šporet, frižider), većina apartmana je sa terasom. Apartmani za 6 osoba (dvosobni) 26-40 m²: predsoblje sa krevetom na sprat, WC odvojen od kupatila, spavaća soba sa krevetom za dve osobe, dnevni boravak sa ležajem na izvlačenje za dve osobe, kompletno opremljena kuhinja (električni šporet, frižider), terasa.
od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
 • 7 noćenja u apartmanima Residence 1650
 • Šestodnevni skipass
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana

 

od 360€ 09.03 - 18.03.2018
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1600rsd (Osigurana suma 5000 eur, Uniqa)
 • Boravišna taksa 6 evra za ceo period. Uplata u agenciji.
 • Depozit za apartmane/studija 250 – 500€
 • Doplata za ski karticu 2 evra. Uplata u agenciji.
 • Individualne troškove putnika
 • Najam posteljine
 • Doplata za polazak iz Novog Sada 7€.

* Polazak iz Novog Sada  će biti realizovan za minimum 15 prijavljenih.

 

 

 

od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 360
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.