Niste registrovani? Registruj se

Kopaonik INDIVIDUALNO
1 dana

Sunce i sneg, kao idealna kombinacija za svakog ljubitelja prirode, a posebno skijanja, čine Kopaonik jednim od najlepših ski sentara u ovom delu Evrope. Zbog svoje specifične pozicije i visine, od preko 2000mnv, ima skoro 160 sunčanih dana godišnje zbog čega se često zove Sunčana planina. Uređeni skijaški tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do onih naprednih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik poseduje preko 62 kilometra staza uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Čak 97% staza je pokriveno sistemom veštačkog osnežavanja zbog čega je garantovano uživanje u zimskim sportovima bez obzira na prirodne padavine.

Centar domaće zabave u zimskom periodu se seli na Kopaonik i počinje sa otvaranjem skijaške sezone gostovanjima mnogih popularnih izvođača. Pored toga Puzzle će biti tu da upotpuni zabavu za sve naše putnike. Hop na kop!

od 30
Kompletni cenovnici u odeljku SMEŠTAJ
Organizator putovanja: "Supernova travel" d.o.o Beograd

KOPAONIK INDIVIDUALNO

Individualni najam smeštaja na Kopaoniku. Ove godine vam pružamo priliku da izaberete individualno datume za putovanje na Kopaonik sopstvenim prevozom. Svaki od smeštaja iz ponude ima posebne pogodnosti i uslugu, kao i broj noćenja. U odeljku smeštaj možete videti čitavu ponudu smeštajnih objekata i usluga kao i broj noćenja koji svaki od smeštaja nudi.

SMEŠTAJ CENOVNIK

1-7 dan Kopaonik

Individualni najam smeštaja na Kopaoniku. Svaki od smeštaja iz ponude ima posebne pogodnosti i uslugu kao i broj noćenja. U odeljku smeštaj možete videti čitavu ponudu smeštajnih objekata i usluga kao i broj noćenja koji svaki od smeštaja nudi.

od 30
Kompletni cenovnici u odeljku SMEŠTAJ
Organizator putovanja: "Supernova travel" d.o.o Beograd

Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa

Aparthotel Kraljevi Čardaci Spa se nalazi u Vikend naselju na glavnom putu, 3.4km od prve žičare i 5.9km od centra Kopaonika. Kompleks čine 2 krila hotelskih zgrada i apartmanski delovi sačinjeni iz nekoliko zgrada. 2017.godine je kompleks proširen novim kapacitetima hotelskog i apartmanskog smeštaja, kao i novim delom Spa centra.

Gorski Hotel

Gorski Hotel je kategorisan kao hotel sa 4 zvezdice, iako zahvaljujući luksuzu i komforu koji pruža svojim gostima, svojoj opremljenosti, kao i kvalitet ugrađenih materijala i opreme zavređuje punih 5 zvezdica. Ukoliko je vaš izbor za zimovanje Gorski Hotel & Spa Kopaonik, sigurno ćete uživati u svim čarima zimovanja i boravka na planini. Projektanti su želeli, a svakako i uspeli da prinesu miris i lepotu drveta, svetlost kopaoničkog sunca, kao i jedinstven pogled ka vrhovima srebrne lepotice. Nalazi na pešačkoj stazi koja od Konaka vodi ka hotelu Grand. Još jedan razlog zbog kog je hotel Gorski odličan izbor za skijaše jeste apsolutna ski-in ski-out lokacija sa dozom tolerancije 0.

Grand Hotel&Spa

Grand Hotel & Spa jedan je od najluksuznijijih i sigurno najpoznatiji hotel na Kopaoniku. otvoren tokom cele godine za svoje goste, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Za zimovanje vam preporučujemo upravo Grand Hotel & Spa, jer će vam pružiti odmor kakav zaslužujete. Grand hotel & Spa će zadovoljiti sve vaše potrebe za luksuzom, kvalitetom, komforom, odličnom hranom, blizinom ski staze, relaksacijom, zabavom i razonodom. Nalazi se u turističkom centru Kopaonika, neposredno ispred Doline sportova (centar) odakle se priključuje sistemu ski staza, sa predivnim panoramskim pogledom na šumovite padine Kopaonika.

Hotel Angella

Family Hotel Angella u srcu Turističkog centra Kopaonik, a u neposrednoj blizini ski staza. Deo kompleksa Konaci Sunčani vrhovi, tj Konaci Ras i Zvečan su kompletno renovirani i pretvoreni u hotel Angella, čime je ovaj kompleks upotpunio svoju ponudu modernim hotelom sa 130 soba i apartmana, kategorisanim sa 4 zvezdice.

Hotel Srebrna Lisica

Bivši hotel INVESTBANKA, danas kompletno renoviran “HOTEL SREBRNA LISICA” , smešten je između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine, s pogledom na bujnu šumu smrče. Pred sam ulaz u centar, idući od Jošaničke Banje i Raške, odvaja se asfaltni put i vodi do parkinga i samog objekta „Srebrna lisica“.

Jat apartmani

Jat apartmani se nalaze u centru svih glavnih sadržaja turističkog centra Kopaonik, na nadmorskoj visini od 1780 m. Neposredno iznad objekta nalazi se Hotel Club A Putnik. Apartmani se nalaze u neposrednoj blizini ski staza.

Konačište Konaci

Konačište Konaci se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza. Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica… Apartmani Konaci su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku koji će doprineti vašem potpunom ugođaju. Jedan broj studija / apartmana je, prilikom renoviranja, promenio namenu i ušao sastav Hotela Angella.

Nebeska Stolica 2

Aparthotel Nebeska Stolica 2 se nalazi iznad objekta Nebeska stolica 1, na samoj ski stazi (Mašinac, broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom. Savremena oprema, uklopljena u prijatan ambijent kojim preovladjuju detalji drveta učiniće vaš boravak u jednom od studija/apartmana ili soba udobnim. Besplatan wireless pristup internetu dostupan je u celom hotelu. Apartmani Nebeske stolice su od centra Kopaonika udaljeni 5 minuta hoda. Objekat Nebeske Stolice u svom sastavu ima i Etno restoran „Krčma u planini“ u koji je moguće ući sa ski opremom, a koji vam pruža mogućnost celodnevnog gastronomskog uživanja u vrhunskom ambijentu i sa savršenom uslugom. Kompletnu ponudu možete probati i na sunčanoj terasi ovog restorana.

Nebeske Stolice 1

Objekat Nebeske Stolice 1, od svog otvaranja predstavlja jedan od najtraženijih objekata na Kopaoniku. Gostoljubivost domaćina, pozicija objekta i prijatan ambijent kako studija / apartmana tako i restorana „L`amii učiniće vaš odmor nezaboravnim. Pomenućemo i jednu od najsučajnijih terasa na Kopaoniku i sigurno najbolje mesto da se opustite uživajući u pogledu na vaše dete, koje prve skijaške korake odskijava na Mašincu. Nebeska Stolica 1 se nalazi na samoj ski stazi Mašinac, broj staze 22, u neposrednoj blizini hotela Grand. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

Vila Kopaonik

Vila Kopaonik *** jedan od novijih objekata na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini „JAT apartmana“ i sa direktnim prilazom uz glavnu saobraćajnicu. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice.

Vila Zvončica

Vila Zvončica je novoizgradjen objekat apartmanskog tipa na Kopaoniku koji je svoje prve goste dočekao u decembru 2016 god.Okružena borovom šumom i ušuškana u samom središtu turističkog centra Kopaonik, vila sa najlepšim imenom na planini je pravi izbor za svakoga ko želi da svoj odmor provede u mirnom zimskom ambijentu a opet u centru svih dešavanja. Savremeno opremljen objekat vrhunskog kvaliteta pružiće komfor i najprobirljivijim gostima.Od ski staze Karaman Greben je udaljena oko 250m šumskim putićem, od polazišta žičare Karaman Greben oko 250m a od glavnog ulaza u Grand Hotel & Spa oko 100m.

Župa Wellness & Spa

Župa Wellness & Spa se nalazi u neposrednoj blizini staze Malo jezero od koje je udaljena oko 200m. Udaljenost od centra Kopaonika (Konaka) je oko 400m stazom Malo jezero ili oko 800m putem ukoliko želite autom da se spustite do centra. U neposrednoj blizini nalazi se pojas zelenila obrastao borovom šumom. Pored prostranog i udobnog smeštaja, Župa apartmani gostima mogu ponuditi prelepo dizajniran prostor recepcije, kao i lobi bar, pansionski i „A’la carte“ restoran, unutrašnji bazen sa Wellness & Spa ponudom i podzemnu garažu.
od 30
Kompletni cenovnici u odeljku SMEŠTAJ
Organizator putovanja: "Supernova travel" d.o.o Beograd
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Smeštaj na bazi noćenja / noćenja sa doručkom / polu pansiona / punog pansiona  u zavisnosti od izbora smeštajnog objekta. Kompletni cenovnici i detalji u odeljku SMEŠTAJ
  • Broj noćenja u zavisnosti od smeštajnog objekta. Kompletni cenovnici i detalji u odeljku SMEŠTAJ
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Boravišna taksa. Kompletni cenovnici i detalji u odeljku SMEŠTAJ
od 30
Kompletni cenovnici u odeljku SMEŠTAJ
Organizator putovanja: "Supernova travel" d.o.o Beograd
od 30
Kompletni cenovnici u odeljku SMEŠTAJ
Organizator putovanja: "Supernova travel" d.o.o Beograd
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.