Niste registrovani? Registruj se

Ski Vikend Jahorina
3 dana

Zato što ima snega i zato što ste vi to tražili. Ski vikend na Jahorini u martu

Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. A i ove godine je spremna ugostiti vas. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 2 dvoseda i 2 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu.

od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Sarajevo

Sarajevo je grad burne istorije, koja je neretko imala uticaja i na globalna dešavanja. Tako je 1914. godine u Sarajevu ubijen austrougarski prestolonaslednik Franc Ferdinand, čime je otpočeo Prvi svetski rat, a sedamdeset godina kasnije, 1984. u gradu se održavaju 14. Zimske olimpijske igre. Tokom ranih 1990-ih godina ime grada Sarajeva ne silazi sa naslovnica dnevnih novina u celome svetu, jer se tu vodio jedan od ratova u novijoj evropskoj i svetskoj istoriji. Nakon rata od predratnih opština u kojima su Srbi bili većina osnovano je Istočno Sarajevo, koji je deo Republike Srpske. Mesta koja ćemo posetiti ( baš čaršija, nezaobilazni ćevapi kod Ferhatovića, Inat kuća, Večni plamen, Begova Džamija, prošetati centralnom ulicom do katedrale i sinagoge, ostići do mesta gde je izvršen atentat na Ferdinanda i svratiti u Sarajevsku pivaru na veličanstveno pivo)

1 dan Polazak iz Beograda

Okupljanje na parkingu kod Sajma za polazak iz Beograda, na parking kod lokomotive za polazak iz Novog sada, u popodnevnim satima. Dolazak na Jahorinu u kasnim večernjim satima i smeštaj u sobe/apartmane.

2 dan Jahorina

Skijanje i slobodne aktivnosti. Fakultativni izlet u Sarajevo

3 dan Jahorina / Povratak

Napuštanje soba/apartmana do 11h, skijanje. Polazak sa Jahorine u popodnevnim satima sa parking na Poljicama. Dolazak u Beograd/Novi sad oko ponoći.

od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Apartmani "Jahorinski Konaci"

Apartmani "Jahorinski konaci" su smešteni u samom centru Poljica, okruženi brojnim etno restoranima, kafićima, ski-rentalima i marketom. Nalaze se na samoj stazi Poljice na 1400m nadmorske visine, jednim delom sa pogledom na ski staze. Lokacija apartmana je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi kafić sa fast food hranom kao sto su pizza, sendviči, uštipci sa kajmakom i slično, ski rental koji ujedno služi i kao skijašnica svim gostim objekta. Iznad objekta, a u neposrednoj blizini od glavnog ulaza, nalazi se očišćeni parking. Objekat poseduje sedam apartmana i pet studija, moderno opremljenih, prilagođeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak u zimskim danima. Objekat je opremljen centralnim grejanjem, tv-om, total tv-om, WiFi internet signalom. Svaki od navedenih apartmana predviđen je za smeštaj do maksimalno 5 osoba. Apartmani se sastoje od kupatila sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinje sa posuđem, spavaće sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaća soba je dvokrevetna sa francuskim ležajem, a dnevni boravak se može koristiti za spavanje tri osobe na pomoćnim ležajima (konforne sofe i kauči na zavlačenje). Klubski sto u dnevnom boravku ujedno može služiti i kao trpezarijski sto. Apartmani su veličine 40 m2. Studija su predviđena za smeštaj do maksimalno četiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno služe i kao zamena za trpezariju. Svaki studio je veličine 27 m2.


Hotel "Snežna Kraljica"

Hotel Snežna Kraljica se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, neposredno iznad početka žičara na Ogorelici (dvoseda-Ogorelica2 i novog šestoseda-Ogorelica1), na nadmorskoj visini od 1600m. Hotel Snežna Kraljica raspolaže sa 18 dvokrevetnih (20m2), trokrevetnih (25m2) i četvorokrevetnih (30m2) soba. Sve sobe su opremljene sa televizorom, telefonom, mini barom, prostranim krevetima sa kvalitetnom posteljinom i jogi dušecima. Moderno uredjena kupatila sa tuš kabinama koja su opremljena hidromasažerom. U sklopu Hotela Snežna Kraljica se nalazi klub i restoran, napravljen po uzoru na zapadne evropske centre, koji u zadnje vreme veoma popularan na Jahorini. U klub dolaze ne samo gosti hotela, već mnoštvo posetilaca koji se nalaze na Jahorini. Hotel takodje poseduje ski rental, ski šop i školu skijanja. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internetu, kao i vlastiti parking prostor ispred hotela.


Hotel Sneško

Hotel Sneško je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mesto za Vaš odmor.. Hotel raspolaže sa 25 soba razlicite strukture: dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne i sobe sa galerijom predviđene za smeštaj 5 osoba. Svaka soba opremljena je televizorom, kupatilom sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internet i vlastiti parking prostor ispred hotela. U okviru objekta nalazi se trpezarija sa savremenom kuhinjom i kamin sala. Sneško pruža usluge na bazi polupansiona i noćenje sa doručkom sa vrhunskom uslugom. Pogodnost hotela Sneško je svakako njegova lokacija. Smješten je u naselju Poljice u neposrednoj blizini najlepših staza i novoizgrađene šestosedne žičare.
Pansion Ognjište

Objekat Šumarska Kuća Ognjište smešten je na Jahorini i obuhvata terasu. Smeštaj nudi direktan izlaz na ski-stazu, ostavu za ski-opremu, bar i vrt. Pansion raspolaže porodičnim sobama. Sobe pansiona imaju sopstveno kupatilo i besplatan WiFi. Gosti objekta Šumarska Kuća Ognjište mogu da uživaju u kontinentalnom doručku. Okolina je pogodna za skijanje, a usluga iznajmljivanja ski-opreme dostupna je u okviru smeštaja. Sarajevo je udaljeno 27 km od objekta Šumarske Kuće Ognjište, a Ilidža se nalazi na 35 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 21 km. Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 10 za boravak udvoje.
od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Dva noćenja sa uslugom iz cenovnika
  • Prevoz turističkim autobusima po programu putovanja

 

 

od 45€ 26.03 - 28.03.2021
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Ski pass - 20% popusta
  • Oprema za bord i skijanje - 30% popusta
  • Boravišna taksa 1,3€/dan
  • Izlet u Sarajevo
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 600,00 RSD (Osigurana suma 30000 evra, Triglav osiguranje)

* prevoz iz Novog Sada i Niša će biti realizovan za minimum 15 osoba, doplata za prevoz iz Novog Sada i Niša je 7€
 

 

od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2021 puzzlegroup.org All rights reserved.