Niste registrovani? Registruj se

Ski Vikend Jahorina
3 dana

Zato što ima snega i zato što ste vi to tražili. Ski vikend na Jahorini u martu

Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. A i ove godine je spremna ugostiti vas. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 2 dvoseda i 2 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu.

od 50
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

1 dan Polazak iz Beograda

Okupljanje na parkingu kod Sajma za polazak iz Beograda, na parking kod lokomotive za polazak iz Novog sada, u popodnevnim satima. Dolazak na Jahorinu u kasnim večernjim satima i smeštaj u sobe/apartmane.

2 dan Jahorina

Skijanje i slobodne aktivnosti. Fakultativni izlet u Sarajevo

3 dan Jahorina / Povratak

Napuštanje soba/apartmana do 10h, skijanje. Polazak sa Jahorine u popodnevnim satima sa parking na Poljicama. Dolazak u Beograd/Novi sad oko ponoći.

od 50
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Apartmani "Jahorinski Konaci"

Apartmani "Jahorinski konaci" su smešteni u samom centru Poljica, okruženi brojnim etno restoranima, kafićima, ski-rentalima i marketom. Nalaze se na samoj stazi Poljice na 1400m nadmorske visine, jednim delom sa pogledom na ski staze. Lokacija apartmana je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi kafić sa fast food hranom kao sto su pizza, sendviči, uštipci sa kajmakom i slično, ski rental koji ujedno služi i kao skijašnica svim gostim objekta. Iznad objekta, a u neposrednoj blizini od glavnog ulaza, nalazi se očišćeni parking. Objekat poseduje sedam apartmana i pet studija, moderno opremljenih, prilagođeni su planinskom stilu, odišu toplinom i ugodni su za boravak u zimskim danima. Objekat je opremljen centralnim grejanjem, tv-om, total tv-om, WiFi internet signalom. Svaki od navedenih apartmana predviđen je za smeštaj do maksimalno 5 osoba. Apartmani se sastoje od kupatila sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinje sa posuđem, spavaće sobe i dnevnog boravka (mogucnost spavanja). Spavaća soba je dvokrevetna sa francuskim ležajem, a dnevni boravak se može koristiti za spavanje tri osobe na pomoćnim ležajima (konforne sofe i kauči na zavlačenje). Klubski sto u dnevnom boravku ujedno može služiti i kao trpezarijski sto. Apartmani su veličine 40 m2. Studija su predviđena za smeštaj do maksimalno četiri osobe. U svakom studiju nalazi se kupatilo sa tuš kabinom, tv, total tv, mini kuhinja, francuski lezaj sa dvije fotelje na razvlacenje koje sluze kao pomocni lezaji, a standardnih su dimenzija kreveta. Stolovi koji su postavljeni u dnevnom boravku izvrsno služe i kao zamena za trpezariju. Svaki studio je veličine 27 m2.


Rajska Dolina

Hotel – studentsko odmaralište "Rajska dolina" nalazi se u samom centru skijališta na Poljicama, udaljen samo 200m od šestoseda. U svojim objektima nalazi se preko 200 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. U pitanju je skromniji smeštaj sa idealnom lokacijom. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, TV sala, sala za sastanke i teretana a pored hotela i sportski tereni. Gosti smešteni u ovom odmaralištu imaju uslugu polupansion
od 50
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 2 noćenja sa uslugom iz cenovnika
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini


 

 

od 55€ 08.03 - 10.03.2019
od 50€ 15.03 - 17.03.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Ski pass – popust 20%
  • Oprema za bord i skijanje – 30% popust
  • Boravišnataksa 1,3€/dan
  • Izlet u Sarajevo
  • Doplata za polazak iz Novog Sada 5€
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 450,00 RSD (Osigurana suma 5000 evra, Uniqa osiguranje)

* Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a.
 

 

od 50
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 50
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.