Niste registrovani? Registruj se

Bansko Zimovanje
8 dana

Bansko je gradić u jugozapadnoj Bugarskoj koji se nalazi u podnožju planine Pirin. Zvanično je najbolji ski centar na Balkanu sa najdužim ski stazama i bogatom kulturnom istorijom. Stari centar grada bogat je kulturno-istorijskim spomenicima i muzejima i pod zaštitom je UNESCO-a. Od ostalih sadržaja tu je i klizalište na otvorenom koje se nalazi u centru novog dela naselja. Pored toga turisti mogu da uživaju u paraglajding skijanju, planinarenju ili vožnji motornih sanki.
Ski staze su raspoređene u dva glavna dela  – Čalin Valog (1100-1600m) čije plave staze se spuštaju do samog mesta i Šiligarnika (1700-2500m) koji se nalazi na padinama vrha Todorka (2746m). Staze su uglavnom crvene i plave kategorizacije. Najpoznatija je svakako crna Tomba staza nazvana po legendarnom italijanskom skijašu Albertu Tombi koji je zajedno sa drugim skijaškim velikanom Marcom Girardellijem bio promoter Banskog. Na stazi Tomba se održavaju i trke Svetskog kupa. Za snoubordere i freestylere tu je i fun park.
Odmor u Banskom ne može da prođe bez posete nekoj od mehana. Najbolje su one u starom delu grada koje i dalje odišu tradicionalnim, rustičnim ambijentom. Hrana je odlična i treba probati neke od lokalnih specijaliteta kao što su kapama, čomlek, sače, Banski starec, Bansko kebab itd. Za preporuku su Dedo Pene, Vodenicata, Lovna srešta, Čevermeto, Čobanov han, Čardaka itd.
Noćni život je odličan, a neki od napoznatijih mesta za izlazak su The Happy End, J.J. Murphy’s, Harry’s bar.

od 119
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Info o Skijalištu

Nadmorska visina naselja Bansko: 925m Nadmorska visina najvišeg vrha Todorka: 2746m Ukupan broj ski staza: 21 (75km), od čega: 8 plavih, 11 crvenih, i 2 crne. Ukupan broj žičara: 13 (1 gondola, 1 šestosed, 6 četvoroseda, 1 trosed, 4 sidra). Staze pod veštačkim osnežavanjem: 100%

Sretenjsko Skijanje

Termin koji smo izabrali za ovo putovanje poklapa se sa terminom nacionalnog praznika ( Dan Državnosti-Sretenje. Puzzle bansko sretenjsko skijanje

1 dan Beograd

Okupljanje grupe u Beogradu, na dogovorenom mestu, u ranim jutarnjim satima (okvirno 06:00). Polazak ka planini Bansko, sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Bansko u popodnevnim satima i smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2-7 dan Bansko Bugarska

Slobodno vreme za individualne aktivnosti, skijanje, odmor. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Noćenje.

8 dan Bansko - Beograd

Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

od 119
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Hotel Belmont

Nalazi se u Banskom, na 800 metara od lifta kojim stižete do 2.600 metara nadmorske visine gde se nalaze tereni za ekstremne sportove i staza za biatlon sa strelištem. U našoj ponudi se nalaze jednosobni apartmani – spavaća soba i dnevni boravak predviđeni za maksimalno 4 osobe (2+2 apartmani). U spavaćoj sobi se nalaze 2 standardna kreveta a u dnevnoj sobi sofá na razvlačenje. Sve sobe imaju balkon, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer, prostor za sedenje sa sofom i kuhinju. Kupatila sadrže tuš/wc i fen za kosu. Najbliža prodavnica je na 10 minuta hoda, dok je restoran udaljen 50 metara. Gosti hotela mogu besplatno da koriste parno kupatilo, saunu, transfer do lifta i wifi. Dodatni kapaciteti hotela: sef, lobi bar, lift, skladištenje prtljaga, iznajmljivanje skija, skijašnica.

belmontbansko.com/gallery/Hotel Grand Montana

Hotel Grand Montana se nalazi u najprestižnijem delu Banskog, na 800 metara od gondole, što gostima pruža lak pristup svim atrakcijama u zimovalištu. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. U okviru hotela gostima su na raspolaganju spa i sportski centar, restoran, transfer do ski lifta. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Svaki apartman poseduje grejanje, SAT TV, kompletno opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo sa tuš kabinom, fen. Hotel pruža pogled na snežne vrhove planine Pirin i bele staze ovog modernog ski centra.

grandmontanabansko.com/gallery/

od 119
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima
  • 7 noćenja u odabranom smeštaju iz programa
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana
  • Organizaciju putovanja u celini.

 

od 119€ 27.02 - 06.03.2021
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Ski pass
  • OBAVEZNO međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19 - 1.75€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,25€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ - plaćanje u agenciji. Cena pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaj.
  • Individualne troškove putnika.
 
od 119
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 119
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2021 puzzlegroup.org All rights reserved.