Niste registrovani? Registruj se

Alpe d' Huez Zimovanje
10 dana

Alpe d’Huez nalazi se na 1869 mnv dok je najviši vrh ovog ski centra 3300mnv i zove se Pic Blanc. Sa njega se spušta najduža staza u Evropi sa visinskom razlikom od 2200 m i 16 km dužine bez prekida. 250 km uređenih staza spada u jedne od najvećih mesta za zimske sportove. Spomenimo i dve FIS staze, dva snowparka, jednu osvetljenu stazu za noćno skijanje, dva ograđena skijaška područja za decu i jednu stazu za spust sankama. Najveća prednost skijališta su off-piste rute kojih ima preko i protežu se duž celog masiva. Pozicija skijališta je prema jugu, a u slučaju nedostatka snega gotovo 700 topova osigurava bezbrižno skijanje u proletnim mesecima i na nižim nadmorskim visinama.

Peti u redoslijedu najpoznatijih skijaških centara u Francuskoj, Alpe d' Huez vrlo je primamljivo odredište za sve zaljubljenike u zimske sportove. Alpe d' Huez nudi predivne planinske krajolike.

Iz mesta prema planini vode 3 glavne startne tačke: Le Signal, Les Rousses i Les Marmottes. U podnožju planine, iznad grada, nalaze se lakše staze za početnike. Između njih smeštena su dva snowparka, dugačka 1 km i 1.5 km s vertikalnom razlikom 300m, opremljeni su big airovima, halfpipeom, railovima i sigurni smo da će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih skijaša i boardera.

Tunel je vrlo zanimljiva staza jer kroz tunel idete kroz glečer na južnu stranu, a prolazi se na skijama.

Na 2700 mnm iskopana je u glečeru ledena pećina - Grotte de Glace a ljubitelji noćnog skijanja imaju utorak i četvrak za svoje vratolomije na  osvijetljenoj  FIS stazi Le Signal.

Van pansionska ponuda je u ovom mestu izuzetna (veliki broj prodavnica, restorana, barova, apres ski barova, diskoteka, bioskopa, internet cafea), a tu je i odlično razvijen noćni život (Igloo, Cave des Alpes, La Grotte du Yeti, The Avalanche)

od 330
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Info o Skijalištu Alpe D Huez

Alpe d'Huez Grand Domaine Ski regija obuhvata odmarališta u Alpe d'Huez, Auris-en-Oisans, Huez-en-Oisans, Oz-en- Oisans, Vaujany i Villard Reculas. Prostire se na površini od 10.000 hektara, Alpe d'Huez Grand Domaine i ima 250km uređenih staza kao i odlične off-piste i tako odgovara obožavaocima svih vrsta podloge. najviša tačka je Pic Blanc (3330m) i sa nje možete uživati ​​u prekrasnoj panorami preko Nacionalnog parka Ecrins, La Grave, La Meije, Les Deux Alpes kao i posmatrati sam Mont Blanc. alepe d'huez skijanje Alpe d'Huez je skijalište za različite nivoe skijaša i bordera. Na blagim padinama na dnu resort nudi savršene terene za početnike i srednje skijaše koji će moći da se zabave na plavim i crvenim stazama. Zahtevniji vozači svoj užitak mogu pronaći na stazama na višoj nadmorskoj visini. Iz mesta prema planini vode 3 glavne startne tačke: Le Signal, Les Rousses i Les Marmottes. U podnožju planine, iznad grada, nalaze se lakše staze za početnike. Između njih smeštena su dva snowparka, dugačka 1 km i 1.5 km s vertikalnom razlikom 300m, opremljeni su big airovima, halfpipeom, railovima i sigurni smo da će zadovoljiti potrebe čak i najzahtevnijih skijaša i boardera. Tunel je vrlo zanimljiva staza jer kroz tunel idete kroz glečer na južnu stranu, a prolazi se na skijama. Na 2700 mnm iskopana je u glečeru ledena pećina - Grotte de Glace a ljubitelji noćnog skijanja imaju utorak i četvrak za svoje vratolomije na osvijetljenoj FIS stazi Le Signal. Van pansionska ponuda je u ovom mestu izuzetna (veliki broj prodavnica, restorana, barova, apres ski barova, diskoteka, bioskopa, internet cafea), a tu je i odlično razvijen noćni život (Igloo, Cave des Alpes, La Grotte du Yeti, The Avalanche)

Mapa Alpe D Huez

Ski pass Alpe D Huez

alepe d'huez skijanje

1 dan Beograd

Okupljanje na parkingu kod Buvljaka na Novom Beogradu i polazak iz Beograda oko 17h časova.

2 dan Alpe d’Huez

Dolazak u Alpe d huez u popodnevnim časovima i smeštaj u apatmane.

3-8 dan Alpe d’Huez skijanje

Šestodnevno skijanje u Alpe dHuez-u.

9 dan Alpe d’Huez

Spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Poseta nekom od šoping centara u okolini Milana.

10 dan Beograd

Dolazak u Beograd.

od 330
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Les Melezes

Apartman za 4 osobe: Veliki krevet na razvlačenje za dve osobe, kuhinja, sto za ručavanje, dnevni boravak sa krevetom, kupatilo sa tušem, WC, terasa. Apartman za 6 osobe: Veliki krevet na razvlačenje za dve osobe, kuhinja, sto za ručavanje, dnevni boravak sa krevetom, dva single kreveta ili krevet na sprat, kupatilo sa tušem, WC, terasa.
od 330
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
  • 7 noćenja u apartmanima Les Melezes
  • 6 dana ski pass
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  • Organizaciju putovanja u celini
od 330€ 13.01 - 22.01.2017
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 1600rsd (Osigurana suma 5000 eur, UNIQA osiguranje)
  • Boravišna taksa 4,9€ (uplaćuje se u agenciji)
  • Depozit za apartmane/studija 250 – 500€
  • Individualne troškove putnika

* Polazak iz Novog Sada  će biti realizovan za minimum 15 prijavljenih

od 330
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 330
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.