Niste registrovani? Registruj se

Neodeveni - Kalitea
4 dana

Prvomajsko party putovanje na Halkidikiju. Prolećne sunčeve zrake koristimo kako bi otišli na more i skinuli tešku i dosadnu zimsku garderobu sa sebe i konačno postali NEODEVENI.  Halkidiki je poluostrvo na severu Egejskog mora. Na samo 720 km od naše prestonice predstavlja idealnu lokaciju za letovanje, a ako tome dodamo izbor destinacije na prvom manjem poluostrvu Kasandra koje je poznato po prelepim plažama i odličnom noćnom provodu dobra zabava je zagarantovana. Na 90km od Soluna, na istočnoj strani poluostrva Kasandra, na dugačkim peščanim plažama, okružena borovim šumama leži jedna od najvećih tajni Halkidikija – Kalitha. U njoj možete naći najveće i najluksuznije hotele na severu Grčke, fantastične uvale i plaže. Ono što je osnovna odlika ovog mesta je noćni život. Tokom dana kompletna zabava je skoncentrisana u beach barovima na plaži a u večernjim časovima selimo se u klubove. 

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

1 dan Beograd

Okupljanje grupe u kasnim večernim časovima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2 dan Kalitea, Halkidiki

Dolazak u Kaliteu u prepodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima). Smeštanje u sobe I pravac na plažu kako bi što pre postali neodeveni. Žurka dobrodošlice uz lagane ritmove I magične koktele na baru. Nakon žurke kratak odmor u večernjim časovima faklultativno polazak na žurku u klub - Welcome party. Noćenje u sobi ili jutrenje na plaži u zavistnosti od afiniteta :D

3 dan Kalitea, Halkidiki

Nakon dobrog sna I odmora, nastavak žurku na plaži u Kalitei. Uz odičan zvuk zagrevamo atmosferu igrama bez granica na plaži koja prerasta u drugu dnevnu žurku na ovom putovanju koja traje do večernjih časova. Veče broj dva i nova žurka.

4 dan Kalitea, Halkidiki

I trećeg dana žurka ne prestaje. Spuštamo se do plaže i zagrevamo se za novu dnevnu žurku na baru na plaži. Lagani house zvuk nateraće vas da zanjišete svoje kukove a vratolije barmena da potrošite zadnji cent :D Nakon dnevne žurke slobodno vreme za odmor i prikupljanje energije za još jednu žurku. Poslendnje veče oproštajna fakultativna žurka u klubu. Noćenje.

5 dan Kalite - Beograd

U prepodnevnim časovima napuštamo sobe, pakujemo stvari i krećemo put Beograda. Putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Anna Bill

Anna Bill - Kalitea : Vila je smeštena 400m od centra mesta. Na raspolaganju su četvorokrevetni i petokrevetni apartmani. Pored vile se nalazi veliki supermarket tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namirnica. Opis sobe: sve sobe su sa klimom, čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom. Za razliku od ostalih destinacija u Kalitei nema doplata za klima uređaje odnosno isti su uračunati u cenu aranžmana.
Elizabeth hotel

Elizabeth Hotel nalazi se na u centru Kaltee i na 400m od plaže. Sastoji se od 1/2,1/3, 1/4 studija. Svaka soba ima terasu tv, opremljenu kuhinju sa klima uređajem.


Mavroudis

Mavroudis - Kalitea : Vila se nalazi na 300m od centra Kalite.Na raspolaganju su 1/3 i 1/2 studija. Svaka soba ima terasu, tv, opremljenu kuhinju i wifi. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu aranžmana i ne doplaćuje se.
od 70
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 3 noćenja u izabranom smeštaju
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd)
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
  • Organizaciju putovanja u celini
od 70€ 29.04 - 03.05.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativna party narukvica i izleti na destinaciji
  • Individualne troškove putnika.
  • Boravišna taksa 0,5€ po danu po smeštajnoj jedinici

*Za polazak iz Novog Sada - DOPLATA 7€.
*Za polazak iz Niša - UMANJENJE /€
Polazak iz NS će biti realizovan za minimum 15 osoba.
*Za SOPSTVENI PREVOZ   cena se umanjuje /€
*Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-e.

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 70
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.