Niste registrovani? Registruj se

Solun Nova godina
5 dana

Solun Nova godina -  Mnogo je onih koji hvale lepote ovog grada, poznatog kao "Most zaliva Termaikos" (Solunskog zaliva). Jedan je od najstarijih gradova u Evropi. Sam Solun se veoma razlikuje od Atine naglašenim istočnjačkim uticajem, noćnim životom, restoranima i uzerijama, prodavnicama odeće, obuće i nakita, gradskim pijacama i ogromnim brojem spomenika iz perioda Vizantije.


Drugim rečima, moglo bi da se kaže da je reč o izuzetnom i nesvakidašnjem gradu na raskrsnici istoka i zapada, koji zbog obilja vizantijskih spomenika nazivaju grčkom Ravenom Ili grčkim Konstantinopoljem. Sa 740.000 stanovnika, glavni je grad severne Grčke i cele regije - egejske Makedonije, kao i kulturni, prosvetni, industrijski, finansijski i administrativni centar ovog dela zemlje. Razvio se u zaleđu poluostrva Halkidiki, u prostranom solunskom polju, u severoistočnom delu Solunskog zaliva. Sam grad je polukružno sagrađen duž obala zaliva na obroncima brda Kedrinos.

 

 

 

 

od 80
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

1 dan Beograd

Polazaka autobusa iz Beograda u ranim jutarnjim casovima (30.12. u 00:30). Noćna vožnja preko Srbije i Severne Makedonije uz planirane pauze za odmor i granične formalnosti. Dolazak u Solun u prepodnevnim časovima. Smeštanje u hotele/hostele. Fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča ( Aristotelov trg, Bela kula, Spomenik Aleksandru Makedonskom, Crkva Svete Sofije, Galerijusova palata i slavoluk - Kamara, Rotonda, Crkva Svetog Dimitrija). Nakon ture slobodno vreme za uživanje i šoping. U večernjim časovima fakultativna poseta klubovima u Solunu – Welcome party.

2 dan Solun Nova Godina

Fakultativni izlet do Meteora. Vožnja kroz klanac Tempi i nastavak puta do Kalambake i obilazak radionice ikona. Potom nastavak do manastira Veliki Meteori. Jedan od šest, a ujedno i najveći manastir Meteora, građen je sredinom četrnaestog veka, a kao jedan od dvojice osnivača pominje se Jovan Uroš Nemanjić, odnosno monah Joasaf. Obilazak manastirskog kompleksa i slobodno vreme. Nakon izleta povratak u Solun i priprema za novogodišnje veče. Zagrevanje i odlazak u neki od poznatih klubova u Solunu – New Year Party. Solun Nova godina

3 dan Solun

Slobodan dan za razgledanje grada i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima warm up party u nekom od poznatih barova u Solunu a u večernjim časovima repriza nove godine u Solunu. Noćenje

4 dan Solun - Beograd

U jutarnjim časovima napuštanje hotela. Mogućnost fakultativnog obilaska Zejtenlika - groblja srpskih vojnika iz I svetskog rata. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Severne Makedonije i Srbije.

5 dan Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima

od 80
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hostel TheStay

Novootvoreni hostel koji svojom udobnošću i ambijentom predstavlja više od hostela a nalazi se u centru grada na 900m od centralnog gradskog trga. Na raspolaganju su vam višekrevetne sobe 1/2, 1/4, 1/6, 1/8 za zajedničkim kupatilom ili 1/2 i 1/3 sobe za privatnim kupatilima.

www.thestay.gr/

Hotel Anessis

Hotel Anesis je sjajan hotel koji se nalazi u strogom centru grada na 1.2km od centralnog gradskog trga Soluna. Hotel nudi izuzetno prostrane i udobne soba sa novim krevetima i madracima. Na raspolaganju su sobe za dve osobe sa francuskim ležajem i dvokrevetne sobe sa dva kreveta. Površina sobe je oko 20 m2, i pruža udobnost. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem ili kadom, TV i Wi-Fi internet. Doručak je uključen u cenu.

www.hotelanessis.gr/od 80
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Tri noćenja sa uslugom iz cenovnika u izabranom hotelu/hostelu/apartmanima iz ponude,
  • Prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.
  • Gradsku taksu 1.5eur po sobi po danu
od 80€ 30.12 - 03.01.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Triglav osiguranje)
  • Fakultativne izlete (obilazak Soluna pešačka tura, Obilazak Meteora, Fakultativne žurke u Solunu, Obilazak Zejtenlika)  
  • Individualne troškove putnika

*cena je aktuelna za aktivne Puzzle članove
*umanjenje za sopstveni prevoz je 20€

*Za putovanje  avionom 

  Avio Karta  Beograd - Solun   Termin 30.decembar - 02.januar   

od 80
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 80
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.