Niste registrovani? Registruj se

Milano Nova Godina
5 dana

Nova Godina Milano - Milano je najmoderniji italijanski grad koji je u isto vreme zadržao veliki deo istorijskog šarma. U Milanu ćete uživati u njegovim zanimljivim pričama - Duomo jedna od najvećih i najgrandioznih gotskih katedrala na svetu, La Scala jedna od najbolje utvrđenih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele grandiozna šoping galerija sa jednim od najfinijih modnih i dizajnerskih postavki najluksuznijih brendova u Evropi, San Siro - čuveni stadion na kome igraju A.C Milan i Inter Milan, Castello Sforzesco ogromni srednjovekovni zamak. Sve u svemu ostaviće vas bez daha i zasigurno ćete provesti prelepe trenutke koji će se pamtiti do kraja života.    

 

 

 

 

od 120
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

1 dan Beograd

Polazak autobusa iz Beograda I Novog Sada u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz planirane pauze za odmor i granične formalnosti.

2 dan Milano

Vožnju nastavljamo severnom Italijom i njenim provincijama Friuli-Venezia Giulia, Veneto i Lombardia. Dolazimo u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada: stadion Giuseppe Meazza u četvrti San Siro, Castello Sforzesco– nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva,La Scala– jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galleria Vittorio Emauele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana. Ulazak u hotel posle 17h. Kratki odmor i priprema za novogodišnje veče i odlazak na doček Nove godine na trgu Duomo sa koncertom. Noćenje.

3 dan Milano

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet za Lugano - švajcarski gradić koji je okružen Alpima i Como - jedan od najlepših evropskih jezera. Polazak je u jutarnjim časovima. Po dolasku u Lugano razgledanjekatedrale St. Lornzo, crkve St.Maria Angioliiz XVI veka, Gradskog parka, vile Ciani, Trga Riforme... Kraće slobodno vreme za razgledanje grada. Polazak za Como. Vožnja duž obale najlepšeg jezera Evrope. Usputni obilazak Coma, Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele, St. Abbondio najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka. Slobodno vreme za razgledanje grada. Povratak u Milano do 20h. Priprema za reprizu Nove godine.Noćenje.

4 dan Milano

Odjava iz hotela u 9h. Slobodno vreme u centru Milana ili tročasovni fakultativni izlet do nekadašnje prestonice Langobarda, srednjovekovne Pavie. Po dolasku u Paviu, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: Ponte Coperto, crkva St. Michele, Duomo, trg Pobede, zamak Visconti. Slobodno vreme (1,5 sat) i povratak u Milano i nastavak odmah putovanja ka Srbiji uz usputni obilazak grada ljubavi Verone. Po dolasku, obilazak grada uz razgledanje: trg Bra sa Rimskom Arenom, Via Macini – glavna pešačka zona grada, trg Erbe, palata Mafei, toranj Lamberti, Stub srama, trg Sinjoria, Danteov spomenik, grobnice porodice Skala, Julijina kuća. Slobodno vreme za individualne aktivnosti (1,5 sat). Noćna vožnja ka Srbiji preko Slovenije i Hrvatske.

5 dan Beograd

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima u zavisnosti od stanja na granicama i putu.

od 120
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Milano Sesto

BB Hotel Milano Sestoformalno je kategorisan za 3*** ali potpuno renoviran i moderan da po kvalitetu izgleda kao da poseduje 4****. Nalazi se u širem centru Milana na oko 15ak minuta vožnje metroom do katedrale Duomo. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, wi-fi, klimu, LCD televizor, radni sto i sef. Više možete pogledati na zvaničnom sajtu

www.hotel-bb.com/en/hotels/milano-sesto.htm

od 120
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Dva noćenja sa kontinentalnim doručkom u BB Hotel Milano Sesto
  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd),
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.
od 120€ 30.12 - 03.01.2018
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje rsd ( Uniqa osiguranje)
  • Fakultativne izlete (Lugano i Como: 25e, Pavia 10e)
  • Boravišna taksa 1,5e po osobi po danu
  • Individualne troškove putnika

* Polazak iz Niša će biti realizovan za minimum 15 osoba.
* Izražena cena je za aktivne članove Puzzle Group-a

*Za putovanje  avionom

Avio Karta  Beograd - Milano   Termin 31.decembar - 02.januar

Avio Karta  Niš - Milano   Termin 31.decembar - 02.januar  

od 120
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 120
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2016 puzzlegroup.org All rights reserved.