Niste registrovani? Registruj se

Jahorina Nova godina
4 dana

Nova godina Jahorina, potpuno novi doživljaj novogodišnjeg provoda.  Zimske čarolije u novogodišnjoj noći dobijaju potpuno novu dimenziju. Ako tome dodamo i novogodišnje skijanje uz grejano vino i planinske đakonije doživljaj je potpun. 1984. godine Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 1 dvoseda i 3 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu. Oštar vazduh koji udiše život osvojiće Vas prvog sekunda boravka na olimpijskoj lepotici. Već u narednim minutima srce će Vam osvojiti pejsažima od kojih zastaje dah. Duboka tišina planinskih vrhova, vidik koji se proteže u nepregled nateraće Vas na poštovanje ove planine i njenih bogatih darova.

od 85
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Interaktivna mapa Jahorina

Na linku možete videti interaktivnu mapu Jahorine

Interaktivna mapa

Nova godina Jahorina

Izlet u Sarajevo

Sarajevo je grad burne istorije, koja je neretko imala uticaja i na globalna dešavanja. Tako je 1914. godine u Sarajevu ubijen austrougarski prestolonaslednik Franc Ferdinand, čime je otpočeo Prvi svetski rat, a sedamdeset godina kasnije, 1984. u gradu se održavaju 14. Zimske olimpijske igre. Tokom ranih 1990-ih godina ime grada Sarajeva ne silazi sa naslovnica dnevnih novina u celome svetu, jer se tu vodio jedan od ratova u novijoj evropskoj i svetskoj istoriji. Nakon rata od predratnih opština u kojima su Srbi bili većina osnovano je Istočno Sarajevo, koji je deo Republike Srpske. Mesta koja ćemo posetiti ( baš čaršija, nezaobilazni ćevapi kod Ferhatovića, Inat kuća, Večni plamen, Begova Džamija, prošetati centralnom ulicom do katedrale i sinagoge, ostići do mesta gde je izvršen atentat na Ferdinanda i svratiti u Sarajevsku pivaru na veličanstveno pivo) Nova godina Jahorina

Veštačko osnežavanje na Jahorini

Na Jahorini je pušteno u funkciju veštačko jezero koje će koristiti pre svega kao akumulacija za novo postavljen sistem veštačkog osnežavanja skijališta. Veštačko jezero je duboko 14 metara, prečnika blizu 600 metara što će biti dovoljno da u toku cele sezone snabdeva sistem za veštačko osnežavanje vodom. Ovaj sistem veštačkog osnežavanja garantuje sigurnost u sneg minimalno 120 dana na 40km jahorinskih staza tako da će od ove sezone problemi sa snegom na planini postati prošlost. Nova godina Jahorina

1 dan Beograd

Okupljanje i polazak u ranim jutarnjim časovima. Dolazak na Jahorinu u popodnevnim časovima i smeštaj u apartmane/hotel. Zatim sledi zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe- u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Potom nas očekuje žurka klubu Snežna Kraljica uz BEND.

2 dan Jahorina

Skijaški dan. Za one koji ne skijaju biće organizovane trke na gumama i igre bez granica na snegu. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Organizovan doček Nove godine u restoranu Rajska dolina ili fakultativnom jednom od klubova ili restorana na Jahorini

3 dan Jahorina

Pored skijanja, treći dan je rezervisan za višečasovni obilazak Sarajeva. Potom nas očekuje kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor.

4 dan Jahorina - Beograd

Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje soba i odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Niš u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd u ponoć, Niš/ Novi Sad posle ponoći.

od 85
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Rajska Dolina

Hotel – studentsko odmaralište "Rajska dolina" nalazi se u samom centru skijališta na Poljicama, udaljen samo 200m od šestoseda. U svojim objektima nalazi se preko 200 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. U pitanju je skromniji smeštaj sa idealnom lokacijom. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, TV sala, sala za sastanke i teretana a pored hotela i sportski tereni. Gosti smešteni u ovom odmaralištu imaju uslugu polupansion.
od 85
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 3 noćenja sa uslugom iz tabele (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion)
  • Doček nove godine u restoranu hotela Rajska dolina (večera+aperitiv)
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini 
od 85€ 30.12 - 02.01.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz iz Beograda 20€, autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
  • Autobuski prevoz iz Niša i Novog Sada 25€*, autobusima visoke turističke kategorije
  • Boravišna taksa 1,3€/dan (uplaćuje se u agenciji)
  • Fakultativni Izleti
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 850,00 RSD (Osigurana suma 5000 evra, Uniqa osiguranje)

* polazak iz Niša i Novog sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba
** Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a.
 

od 85
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 85
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.