Niste registrovani? Registruj se

Budimpešta Nova godina
6 dana

Budimpešta Nova godina Budimpešta –  U večnoj borbi da preuzme prestonicu Beču, Budimpešta je izgrađena u velelepnu metropolu,  “Kraljicu Dunava”. Grad je napravljen spajanjem Budima, Pešte i Obude, leži na 154 termalna izvora i ima veoma bogat noćni život. Paralament, Bazilika, Muzej Marcipana, budimski Lavirinti, Akvarijum, Vaci ulica, budimski Zamak, Trg Heroja… su mesta koja dočaravaju ovaj grad koji nikako netreba zaobići, a po blizini od Beograda spada u metropole u koje se ljudi obavezno i vraćaju!

Već osmu godinu za redom uspešno osvajamo Budimpeštu, zauzimajući tvrđavu Citadelu, koju su još Habzburzi napravili 1851 godine da bi pokazali svoj suverenitet nad tom teritorijom. Na najvišoj tački grada, sa pogledom na ceo grad, utvrđenje kružnog oblika je prepravljeno u hostel sa najboljim pogledom i lokacijom, topovi, koja je sada polazna tačka najboljeg Puzzle provoda. Otkrijte tajnu koja se godinama gradi unutar zidina drevne Citadele, i dopišite svoje uspomene u njenoj viševekovnoj istoriji!

 

 

od 75
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Akvarijum Budimpešta

Akvarijum i Tropikarijum (Budimpešta): Ovaj izlet obuhvata obilazak Tržnog centra CAMPONA u čijem sklopu se nalaze tropikarijum i akvarijum koji ćemo takođe obići. Izuzetan broj životinjskih vrsta dovešće vaš foto aparat do tačke usijanja. Naravno biće i vremena za šoping jer ovaj centar ima mnogo toga da ponudi. Budimpesta Nova Godina

Budimski lavirinti Budimpešta

Obilazak Budimskih lavirinata koji se nalaze ispod budimske tvrđave. Lokalni vodič će vas upoznati sa svim tajnama ovog mesta , a jedan deo našeg puta kroz lavirinte obuhvata prolazak kroz totalni mrak uz kontakt samo sa jednom sajlom. Izuzetno iskustvo. Budimpesta Nova Godina

Interaktivna mapa Budimpešta

Na mapi -Budimpešta Nova Godina - možete pogledati lokacije smeštaja i izleta koje ćemo posetiti.

MAPA BUDIMPEŠTA

Budimpesta Nova Godina

Repriza NG - Budimpešta

Repriza Nova Godina Budimpešta. Spajamo sa Puzzle grupom iz Krakova, ukrcavamo na brod i uz sjajnu muziku i provod gledamo Budimpeštu sa reke ( svi mostovi grada, Parlament, hotel Gelert, Operu, Ribarske kule, Citadelu ..). Nakon tročasovne vožnje i žurke pozdravljamo se sa našim drugarima iz Krakova i vraćamo u smeštaj.. Budimpesta Nova Godina

Trg heroja Budimpešta

Trg Heroja je mesto koje svaki posetilac Budimpešte mora videti. Na ogromnom trgu u Budimpešti dominira Milenijumski spomenik koji je dovršen 1929. godine. U sklopu spomenika nalaze se statue sedam plemenskih vođa i mnogih drugih istorijskih ličnosti, među ostalima kralja Stepana, Bele IV., Matijaša Korvina i Lajoša Košuta. Srednji deo spomenika zauzima 36 metara visok stub, na čijem se vrhu nalazi kip arhanđela Gabrijela. U podnožju je grobnica nepoznatog vojnika. U sklopu Trga heroja (Hősök tere), na njegovim bočnim stranama, nalaze se i dva značajna muzeja - Muzej lepih umetnostii i Muzej savremene umetnosti a u neposrednoj blizini je i Zološki vrt. I naša ambasada nalazi se na ovoj lokaciji u vili koja postoji pre nego što je izgradnja danjašnjeg trga završena. Najintrigantnije pitanje o ambasadi na prestižnoj budimpeštanskoj lokaciji jeste čime smo zaslužili ovaj objekat? Legende kaže da smo je zaslužili zavodničkim umećem pesnika i diplomate Jovana Dučića. Vila se nalazi pored Andraši bulevara i građena je 12 godina krajem 19. veka, u doba zlatnog mađarskog perioda.

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Beograd-Budimpešta

Polazak grupe u večernjim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju i Mađarsku.

2 dan Budimpešta Nova Godina

Noćna vožnja. Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Kupovina namirnica u lancu Metro C&C. Obilazak Trga Heroja, Muzeja lepih umetnisti i gradskog parka. Smeštaj u hotel. Fakultativni izlazak u grad. Noćenje.

3 dan Budimpešta

Fakultativan obilazak Termalnog bazena Gellert i crkve u pećini. Fakultativan turistički dan: obilazak Budima (Budimski dvorac, lavirinti, crkva Svetog Matijasa,Ribarski bastion, Muzej marcipana) i tvrđave Citadela. Doček Nove godine. Noćenje

4 dan Budimpešta

Obilazak Pešte (šetnja starim gradom, Eržebet most, Lančani most, Beogradski kej, Bazilika Sv.Ištvana, Parlament, Verešmarti trg). Fakultativni izlazak u diskoteku. Noćenje.

5 dan Budimpešta-Beograd

Napuštanje Hotela. Fakultativni šoping dan:obilazak tržnog centra Campona I outlet tržnog centra Premier. Repriza Nove godine na brodu. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Dolazak u Beograd rano ujutro.

6 dan Beograd

Nakon žurke na brodu polazak za Srbiju. Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima u zavisnosti od zadržavanja na granici.

od 75
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Papilon Budimpešta

Hotel Papillon*** Budimpešta: Nalazi se na 5 minuta šetnje od Margaret mosta i Moskovskog trga u Budimu. Veoma blizu je budimskog zamka tako da će vam šetnja do istog prijati. Sobe su za 5-6 osoba, a doručak je uključen u cenu. WIFI se ne naplaćuje.


Pansion Mohaci Budimpešta

Hotel Mohaci Budimpešta: Pansion Mohaci se nalazi na 5 minuta šetnje od Margaret mosta i Moskovskog trga u Budimu. Veoma blizu je budimskog zamka tako da će vam šetnja do istog prijati. Sobe su od 2-5 osoba a doručak je uključen u cenu.


Passzio Pansion

Passzio Pansion Budimpešta : Nalazi se na 4.5 kilometara od Trga Heroja. Do M2 I M3 metro linija vode autobusi 7,8e,77,108e.Sobe su opremljene sa ukusom i imaju zasebno kupatilo.
od 75
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
  • Tri noćenja u izabranom smeštaju sa uslugom iz tabele,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.

 

od 75€ 29.12 - 03.01.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativne izlete: turistički dan (obilazak Pešte Budima i Citadelle ), šoping dan Outlet (TC Premier, TC Kampona), 
  • Ulaznice za Akvarijum i Tropikarijum i budimske Lavirinte
  • Doček nove godine i žurku za reprizu Nove Godine na brodu
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Uniqa)
  • Individualne troškove
**Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a 
* Polazak će biti realizovan iz Niša za minimum 15 prijavljenih
od 75
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 75
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.