Niste registrovani? Registruj se

Beč Nova godina
6 dana

Beč Nova godina  - carski grad i jedna od najstarijih metropola Evrope, je bio sedište imperatora Svetog rimskog carstva, glavni grad Aus-trijskog carstva i Austrougarske monarhije kada i dostiže svoj vrhunac krajem 19. veka. Omiljeno je odredište miliona turista iz celog sveta najviše zahvaljujući mnogobrojnim kulturno-istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi. On je i muzička prestonica sveta u kojoj su živeli i stvarali najpoznatiji kompozitori: Jozef Hajdn, Volfgang Amadeus Mocart, Ludvig van Betoven, Franc Šubert, Franc List, Johanes Brams, Johan Štraus… Svima su poznati bečki valcer, Hor bečkih dečaka, novogodišnji koncert Bečke filharmonije, raskošni balovi…

Među mnogobrojnim atrakcijama posebno mesto zauzimaju Bečka opera, dvorac Šenbrun, Hofburg katedrala sv. Stefana, barokna palata Belvedere Albertina, zabavni park “Prater”, Kvartmuzeja, Karlov trg, veliki broj galerija i muzeja i više od 100 pozorišta. Svrstava se među gradove s najvišim kvalitetom života.

od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Parndorf outlet shopping

Tržni centar Parndorf se nalazi na oko 60 km od Beča (na granici Austrije i Madjarske) i jedan je od najvećih. Pripada grupaciji McArthurGlen koja na teritoriji Evrope ima preko 15 outlet centara. Tu se nalazi 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. U njemu se mogu naći brendovi kao što su: Armani, Burberry, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger i mnogi drugi. Atmosfera centra je veoma prijatna i opuštajuća. Bec Nova godina Parndofr

Prater Beč

Prater je poznato bečko područje a ime dolazi od latinske reči pratum, što znači livada. Najčešće ime se povezuje za zabavni park Wurstelprater i Riesenrad. Zeleni deo Pratera nekada je bio carsko lovište, sve dok ga Josip II. nije otvorio za javnost. Danas je to idilično mesto za šetače, trkače ili bicikliste. Ako želite odličan pogled, zaputite se na Prater Tower, koji će vas brzinom od 61 km/h lansirati 117 metara u visinu! Ako vam to nije dovoljno, onda se možete počastiti uzbudljivom vožnjom u roller coasteru. Bec Nova godina Prater

Šenbrun Bečki dvorac

Šenbrun: letnja imperijalna rezidencija Habzburgovaca. Dvorac Šenbrun, sagrađen je 1569. godine i predstavlja najveću turističku atrakciju Beča i Austrije. Sadrži preko 1400 prostorija, a oko dvora se nalazi jedan od najlepših parkova Evrope, botanička bašta, muzej kočija. U sklopu Šenbruna nalazi se i najstariji zoološki vrt Evrope završen 1752. godine. Posle pada monarhije, vlasnik Šenbruna postaje država Austrija, koja dvorac pretvara u muzej. Godišnje preko 2 miliona turista poseti ovo fantastično zdanje. Šenbrun je 1961. godine bio mesto istorujskog susreta Nikite Hruščova i Džona Kenedija, a od 1996. godine se nalazi na Uneskovoj listi zaštićene svetske kulturne baštine. Bec Nova godina Šenbrun

1 dan Beograd

Okupljanje grupe u večernjim satima i polazak. Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske i Austrije.

2 dan Beč

Dolazak u TC Parndorf u jutarnjim satima. Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim časovima dolazak u Beč i smeštanje u apartmane. Slobodno vreme i fakultativni večernji odlazak na žurku. Noćenje.

3 dan Beč

Fakultativno panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča i poseta Dunavskom toranju (sa ulazom u isti). Vožnja Ring bulevarom (Opera, Geteov i Mocartov spomenik, Parlament, Gradska kuća). Zatim odlazak u Prater sa vožnjom Rizenradom (najstariji panoramski točak u Evropi). Fakultativni doček Nove godine. Noćenje.

4 dan Beč

Fakultativno razgledanje dvorca Šenbrun u pratnji vodiča (Pešačka tura). Dvorac je podignut kao austrijski pandan Versaju po nalogu Leopolda I. Bio je omiljena letnja rezidencija carske kuće. Noćenje.

5 dan Beč

Napuštanje hotela i celodnevni fakultativni obilazak Bratislave u pratnji vodiča. Povratak u Beč. U večernjim časovima polazak za Bidimpeštu. U Budimpešti krstarenje i žurka na brodu. Nakon žurke nastavak za Srbiju.

6 dan Beograd

Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima.

od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Aurelia Apartments

Aurelia Apartments nalaze se na 1,7 km od dvorane Stadthalle u Beču. U ponudi su dobro opremljene smeštajne jedinice i besplatan WiFi.Sve smeštajne jedinice uključuju TV sa kablovskim kanalima, potpuno opremljenu kuhinju, rernu, kupatilo, tuš i besplatan toaletni pribor. Dostupni su i frižider, mikrotalasna pećnica i aparat za kafu.
Aurelia Serviced Apartments

Aurelia serviced Apartments nalazi u četvrti Leopoldštat, na 600 metara od Železničke i metro stanice Praterštern i na 700 metara od Zabavnog parka Prater. Svi apartmani su renovirani u julu 2014. godine, prostrani su i sadrže besplatan bežični internet, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, kuhinju i sopstveno kupatilo. Do apartmana se lako dolazi liftom.Stanica metroa Taborštrase (Taborstraße) je udaljena 500 metara. Apartmani su sa odvojenim sobama.


od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu putovanja (audio, video, A/C, tv i dvd oprema),
  • Tri noćenja u izabranom smeštaju,
  • Usluge pratioca grupe sve vreme trajanja aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.
od 130€ 29.12 - 03.01.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativne izlete i ulaznice u kulturno istorijske objekte
  • Organizovani doček Nove godine i reprizu Nove godine na brodu u Budimpešti
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigura nasuma 30000 evra, Uniqa)
  • Individualne troškove u hotelu i za vreme putovanja

* Izražena cena je za aktivne članove Puzzle Group-a

od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.