Niste registrovani? Registruj se

Zlatni Pjasci (Bugarska)
12 dana

Zlatni Pjasci su najveće letovalište na severu Bugarske. Nalaze se na 16 kilometara od Varne. Jedna zanimljiva legenda kaže da su nekada davno morski pirati ovde zakopali zlato pa im se priroda osvetila tako što ga je pretvorila u  žuti pesak koji se presijava u zlatnoj boji na letjem suncu kojim je pokrivena plaža, po čemu je i dobila ime.

Sama plaža Zlatni pjasci dugačka je oko 6 kilometara duž koje se smenjuju manje i više luksuzni hoteli. U ovom delu bugarskog primorja Crno more je čisto, lepo uređeno i osim po boji po kojoj i nosi ime ne odustupa ni po čemu od recimo grčke Paralije i Leptokarije.

Zlatni Pjasci su sinonim za lud i nezaboravan provod. Diskoteke I klubovi su rasuti uzduž plaže I glavnih ulica I gotovo svi garantuju fenomenalnu zabavu danju I noću.

od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Mapa Zlatni Pjasci

Mapa Zlatni Pjasci - na ovoj mapi Zlatni Pjasci možete pogledati lokaciju smeštajnih jedinica kao i restorana i klubova.

Mapa Zlatni Pjasci - smeštaj,klubovi,plaže

Mapa Grčka

Zlatni Pjasci leto

Zlatni Pjasci Infografik

Zlatni Pjasci letovanje - pogledajte sve bitne informacije u vezi Zlatnih Pjasaca u formi infografika Zlatni Pjasci letovanje infografik

1 dan Beograd

Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu preko puta Buvljaka, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Stajanje u Niš sa pauzom za ulazak niške grupe. Noćna vožnja kroz Srbiju i Bugarsku.

2-10 dan Zlatni Pjasci

Zlatni Pjasci: Stižemo u Zlatne Pjasce. Smeštanje u hotele. Tokom boravka u Zlatnim Pjascima, biće organizovani svakodnevni programi: žurke na bazenu, izleti do najlepših plaža, noćni provod, krstarenje. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti.

11 dan Zlatni Pjasci - Povratak

Zlatni Pjasci: Napuštamo sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo nazad. Vožnja preko Bugarske uz usputne pauze za odmor i osveženje.

12 dan Beograd

Nastavak putovanja preko Bugarske i Srbije i dolazak prvo u Niš u ranim jutarnjim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Nastavak puta prema Beogradu i dolazak u skladu sa stanjem na putevima.

od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Dana Palace Hotel

Dana Palace Hotel - Zlatni Pjasci, Bugarska: smešten je na 200 metara od plaže. Hotel raspolaže bazenom i terenom za odbojku na pesku. Sastoji se od 1/2 , 1/3 i 1/4 soba. Sobe imaju terasu, klima uređaj, frižider, tv, telefon. Hotel poseduje bežični internet uz doplatu.


Warshawa Hotel

Warshawa Hotel - Zlatni Pjasci: smešten je na 350 metara od plaže. Hotel raspolaže bazenom. Sastoji se od 1/2 i 1/3 soba. Sobe imaju terasu, klima uređaj, frižider, tv, telefon. Hotel poseduje bežični internet uz doplatu.


od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • OPCIJA 1 - 9 noćenja u hotelu Dana Palace (all inclusive – doručak, ručak, užina, večera, bugarsko alkoholno i bezalkoholno piće od 10:00 do 22:00)
  • OPCIJA 2 - 9 noćenja sa doručkom Warshawa hotelu
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd) Beograd - Zlatni Pjasci - Beograd
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji Zlatni Pjasci
  • Organizaciju putovanja u celini
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1000rsd (0-18 god.) i 1500rsd (19-70 god.) Osigurana suma 30000 €
  • Fakultativne izlete na destinaciji Zlatni Pjasci
  • Boravišnu taksu 5 €
  • Individualne troškove putnika.

*DOPLATA za polazak iz Novog Sada je 7€. Polazak će biti realizovan ako bude min 15 osoba.

* UMANJENJE za polazak iz Niša je 7€.

* Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 20€.

* Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group.

od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 0
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.