Niste registrovani? Registruj se

Kavos - GRČKA
13 dana

Kavos ( Krf )  je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne,  restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC...). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 48 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ - evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna, Kavos je najbolji izbor za ovo leto! 

 

od 140
Cene aktuelne za prijave do 16.Maja
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Aqua LAND

Poseta fantastičnom Aqua parku ostrva Krf koji se prostire na 12000 metara kvadratnih AquaLAND

Grad Krf - Ostrvo Vido

Šetnja gradom Krf izgleda kao šetnja kroz istoriju. Venecijanske zgrade, spomenici, vizantijske crkve, tvrđave, uske uličice prepune taverni, radnji i kafića koje izlaze na male trgove pune zelenila ostaviće svakog turistu bez daha… Bogata istorija ostrva, gostoprimljivi domaćini, prelepo prirodno okruženje sa peščanim plažama na severnoj i jugozapadnoj obali i šljunkovitim plažama na zapadnoj obali, nepregledna brda obrasla maslinjacima, smaragdne uvale i kristalno čisto more čine Krf jednom od omiljenih letnjih destinacija kako srpskih turista tako i turista iz čitavog sveta.

Interaktivna mapa KAVOS

Na mapi možete pogledati lokaciju smeštajnih jedinica kao i restorana i klubova

MAPA SMEŠTAJA I GRADA

Plaže : Glyfada, Marathias

Plaža Glifadana Krfu je omiljena turistička destinacija zbog finog peska i kristalno čiste vode. Sadrži dosta restorana i prodavnica. Nalazi se 16km od grada Krfa. Plaža Marathias peščana plaža sa kristalnom vodom koja nudi najlepši zalazak sunca na Krfu.

Žurka na Brodu

Krstarenje Jonskim morem uz letnje disco/house zvuke, penu i pozitivnu energiju. Slike sa prošlogodišnjih žurki možete pronaći u našoj Kavos galeriji

Konvertor valuta Mini rečnik

1 dan Beograd

Popodnevno okupljanje ekipe na parkingu kod Sava Centra, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-11 dan Kavos - Krf - Grčka

U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, Kanal ljubavi, plažu Glifada, Ipsos, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

12 dan Kavos povratak

Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

13 dan Beograd

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od 140
Cene aktuelne za prijave do 16.Maja
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Babis

Vila Babis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko 150m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem. Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.
Blue Sea

Blue Sea Studios and Apartments - Vila smeštena u centru Kavosa. Sastoji se od 6 dvokrevetnih i 2 petokrevetna studija. Nalazi se na svega 20 metara od glavne ulice i 300 metara od noćnih klubova, od plaže je udaljena 150 metara.


Panajotis

Vila Panajotis nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici. Udaljena je 100m od klubova i 150m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/4 i 1/5 apartmanima. Sve smestajne jedinice poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.
Prokopis

Vila Prokopis nalazi se u glavnoj ulici. Udaljena je 100m od klubova i 150m od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima i cetvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, klima uređaj, frižider, izlaz na terasu i sefove koji su uključeni u cenu.
Vila Rena

Vila Rena nalazi se u centru Kavoza na 50m od glavne ulice i na 150m od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevtnim studijima, trokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetnim aprtmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sefove koji su uključeni u cenu, izlaz na terasu, a većina poseduje i klima uređaje.
od 140
Cene aktuelne za prijave do 16.Maja
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 10 noćenja u studijima i apartmanima u nekom od smeštaja iz naše ponude
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd)   
  • Brodski prevoz Igumenica – Krf – Igumenica i transfer do apartmana,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana, organizacione i druge troškove agencije.
od 140€ 04.07 - 16.07.2014
od 160€ 14.07 - 26.07.2014
od 180€ 24.07 - 05.08.2014
od 170€ 03.08 - 15.08.2014
od 150€ 13.08 - 25.08.2014
od 140€ 23.08 - 04.09.2014
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne izlete
  • Individualne troškove putnika.
* Za polazak iz Niša cene se umanjuju 10€

** Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a.

 

 

od 140
Cene aktuelne za prijave do 16.Maja
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 140
Cene aktuelne za prijave do 16.Maja
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2013 puzzlegroup.org All rights reserved.