Niste registrovani? Registruj se

Kavos | Krf | Grčka
13 dana

Kavos | Krf   je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne,  restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC...). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 48 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ - evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna, Ovog leta želim da KAVOS

Plaže na Krfu su među najlepšm plažama u Grčkoj. Puno njih je označeno plavom zastavicom, što znači izuzetan kvalitet, čistoću vode i pogodne uslove na obali. Plaža Akaravi je duga 8 km, ima prelepi pesak. Posebno je pogodna za porodice sa decom, jer je vrlo bezbedna. Od sportova na vodi dostupni su surfovanje, pedalino, skijnje na vodi i lude zabavne vožnje. Paraglajding je vrlo popularan ovde. Na plaži postoji vrlo dobar izbor restorana i taverni.

Paleokastrica se nalazi na severozapadnom delu ostrva, među brdima na čijim se padinama nalaze maslinjaci i polja citrusa. Paleokastricu čini pet malih zaliva. U njenu luku pristaju jahte iz svih delova Mediterana. Sa brda i manastira skrivenoh među njima pruža se jedinstven pogled na more i ostrvo. Posebne lepote ima selo Lakones. Voda je izuzetno čista i vrlo hladna zahvaljući podzemnim izvorima. Voda je vrlo duboka, a plaža šljunkovita. U okolini postoji puno malih skrivenih plaža do kojih se dolazi čamcem. Na ovoj plaži ima vrlo kvalitetnih hotela i privatnih vila koje nude smeštaj.

Plaža Ipsos se nalazi u severoistočnom delu ostrva. Vrlo je uska, odmah ispod puta, ali je duga i na kraju se završava malim pristaništem. Njen glavni adut je mnoštvo sportova na vodi i pesku. Smeštaj se svodi na private apartmane. Ima preodabnice brze hrane, par taverni i pab sa grickalicama. Ipsos ima plavu zastavicu.

Postoje dve plaže pod imenom Sveti Georgije i obe su nagrađene plavom zastavicom. Severna plaža Sveti Georgije je mala intimna plaža sa zlatnim peskom. Na njoj nema ekstrmen gužve čak ni u ciku sezone. Mogući su razni sportovi poput surfa i jedrilica. Ovo mesto nije naseljeno, te se van sezone na plaži može naći pravi mali usamljeni raj. Postoji par taverni sa odličnim ribljim specijalitetima.

Plaža Glifada se nalazi na zapadnoj obali. Nagrađena je plavom zastavicom, a izuzetno popularna po velikoj plaži sitnog zlatnog peska. Iznad nje se uzdižu litice sa kojih je pogled na mali zaliv fantastičan. Može biti malo hladno kad zaduva zapadni vetar. U blizini plaže je planinsko selo Pelekas, poznato po izuzetnim panoramama pri zalasku sunca. Restorani i taverne se nalaze u sklopu hotela i privatnih vila.

od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Grad Krf, ostrvo Vido

Grad Krf - Šetnja gradom Krfom izgleda kao šetnja kroz istoriju. Venecijanske zgrade, spomenici, vizantijske crkve, tvrđave, uske uličice prepune taverni, radnji i kafića koje izlaze na male trgove pune zelenila ostaviće svakog turistu bez daha… Bogata istorija ostrva, gostoprimljivi domaćini, prelepo prirodno okruženje sa peščanim plažama na severnoj i jugozapadnoj obali i šljunkovitim plažama na zapadnoj obali, nepregledna brda obrasla maslinjacima, smaragdne uvale i kristalno čisto more čine Krf jednom od omiljenih letnjih destinacija kako srpskih turista tako i turista iz čitavog sveta. Krf ostrvo Vido

Kavos AquaLand

Kavos AquaLand : Poseta fantastičnom Aqua parku ostrva Krf koji se prostire na 12000 metara kvadratnih. AquaLAND Krf Kavos AquaLand

Kavos letovanje - infografik

Kavos letovanje - pogledajte sve bitne informacije u vezi Kavosa u formi infografika.Krf Kavos infografik

Kavos mapa

Kavos Mapa - u ovoj mapi Kavosa možete pogledati lokaciju smeštajnih jedinica kao i restorana i klubova

Kavos mapa - smeštaj,klubovi,plaže

Mapa Grčka

Mapa Kavos Krf

Kavos žurka na brodu

Kavos žurka na brodu - Krstarenje Jonskim morem uz letnje disco/house zvuke, penu i pozitivnu energiju. Slike sa prošlogodišnjih žurki možete pronaći u našoj Kavos galeriji Krf Kavos žurka na brodu

Plaže Glifada, Maratijas

Plaža Glifada na Krfu je omiljena turistička destinacija zbog finog peska i kristalno čiste vode. Sadrži dosta restorana i prodavnica. Nalazi se 16km od grada Krfa. Plaža Marathias peščana plaža sa kristalnom vodom koja nudi najlepši zalazak sunca na Krfu. Krf Plaže

1 dan Beograd

Beograd: Polazak autobusa sa parkinga kod Prokopa i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Obaveza putnika je da dva dana pred polazak provere tačnu lokaciju i vreme polaska u agenciji.

2-11 dan Krf | Kavos

Krf - Kavos: U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, plažu Glifada, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

12 dan Krf | Kavos

Krf - Kavos: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

13 dan Beograd

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Babis

Vila Babis - Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici na oko dva minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.
Blue Sea

Blue Sea Studios and Apartments - Kavos: Vila smeštena u centru Kavosa. Nalazi se na svega 20 metara od glavne ulice i 300 metara od noćnih klubova, od plaže je udaljena 150 metara. U blizini objekta se nalazi market.


Elenas Garden

Elenas Garden smešten je na samo 80 metara od mora i u neposrednoj blizini gradske plaze I glavne ulice i klubova. U ponudi ima smeštajne jedinice sa balkonima koji gledaju na okolinu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Klimatizovani studiji (klima nije uključena u cenu) i apartmani sadrže čajnu kuhinju sa frižiderom i kuvalom za pripremu toplih napitaka. Sam objekat je novijeg kvaliteta I pružiće Vam vrhunski ugođaj tokom boravka.


Kalimera Fotis

Kalimera Kompleks Kavos - vila Fotis: Nalazi se u strogom centru Kavosa na glavnoj ulici i na oko pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef,klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi na 50 metara od vile. Upotreba sefa je uključena u cenu. U blizini objekta se nalazi market.


Kalimera Gregori

Kalimera Kompleks Kavos - vila Gregori: Nalazi se u strogom centru Kavosa na dva minuta hoda do glavne ulice i na oko sedam minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima i 1/3 studijima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sef, klima uređaj i izlaz na terasu. Komplex Kalimera poseduje bazen koji se nalazi ispred ove vile. Upotreba sefa je uključena u cenu. U blizini objekta se nalazi market.
Mejanis

MEJANIS STUDIOS se nalazi na 400m od gradske plaže I glavne ulice sa barovima, restoranima I marketima. Studiji Mejanis predstavljaju smeštaj na mirnoj lokaciji uz predivan pogled ka samom mestu I moru. Sve sobe poseduju terasu, kuhinju ,frizider I klimu (iznamljivanje klima uređaja nije uključeno u cenu).


Vila Marija

Vila Marija - Kavos: Nalazi se na glavnoj ulici pet do deset minuta hoda do klubova u zavisnosti u koji se od klubova posećuje. Vila se nalazi pored mora ali je potrebno pet do deset minuta hoda do plaže u zavisnosti na koji deo plaže se ide. Neke smeštajne jedinice imaju klimu.


od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 10 noćenja u izabranom smeštaju
  • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu
  • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica - Lefkimi - Igumenica
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  • Organizaciju putovanja u celini
od 130€ 12.09 - 24.09.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1200rsd (0-18 god.) i 1200rsd (19-70 god.) Osigurana suma 30000 €
  • Fakultativne izlete na destinaciji
  • Individualne troškove putnika
  • Obaveznu boravišnu taksu: dnevno po smeštajnoj jedinici ( privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - plaćanje u agenciji)

*Za polazak iz Novog Sada - DOPLATA 7€ (Polazak iz NS će biti realizovan za minimum 15 osoba)
*Za polazak iz Niša - UMANJENJE 7€
*Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 30€
*Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group

od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 130
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.