Niste registrovani? Registruj se

Kavos Krf (Grčka)
13 dana

Kavos ( Krf )  je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne,  restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC...). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 48 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ - evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna, Ovog leta želim da KAVOS

 

od 125
Cena je aktuelna za prijave do 04.Aprila
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Aqua LAND

Poseta fantastičnom Aqua parku ostrva Krf koji se prostire na 12000 metara kvadratnih AquaLAND Krf Kavos AquaLand

Grad Krf - Ostrvo Vido

Šetnja gradom Krf izgleda kao šetnja kroz istoriju. Venecijanske zgrade, spomenici, vizantijske crkve, tvrđave, uske uličice prepune taverni, radnji i kafića koje izlaze na male trgove pune zelenila ostaviće svakog turistu bez daha… Bogata istorija ostrva, gostoprimljivi domaćini, prelepo prirodno okruženje sa peščanim plažama na severnoj i jugozapadnoj obali i šljunkovitim plažama na zapadnoj obali, nepregledna brda obrasla maslinjacima, smaragdne uvale i kristalno čisto more čine Krf jednom od omiljenih letnjih destinacija kako srpskih turista tako i turista iz čitavog sveta. Krf ostrvo Vido

Interaktivna mapa KAVOS

Na mapi možete pogledati lokaciju smeštajnih jedinica kao i restorana i klubova

MAPA SMEŠTAJA I GRADA

Krf ostrvo Vido

Kavos letovanje - infografik

Krf Kavos mapa

Plaže : Glyfada, Marathias

Plaža Glifadana Krfu je omiljena turistička destinacija zbog finog peska i kristalno čiste vode. Sadrži dosta restorana i prodavnica. Nalazi se 16km od grada Krfa. Plaža Marathias peščana plaža sa kristalnom vodom koja nudi najlepši zalazak sunca na Krfu. Krf Plaže

Žurka na Brodu

Krstarenje Jonskim morem uz letnje disco/house zvuke, penu i pozitivnu energiju. Slike sa prošlogodišnjih žurki možete pronaći u našoj Kavos galeriji Krf Kavos Žurka na brodu

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Beograd

Beograd: Popodnevno okupljanje ekipe na parkingu kod Sava Centra, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-11 dan Krf - Kavos

Krf - Kavos: U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, Kanal ljubavi, plažu Glifada, Ipsos, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

12 dan Krf - Kavos

Krf - Kavos: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

13 dan Beograd

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od 125
Cena je aktuelna za prijave do 04.Aprila
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Babis

Vila Babis - Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa, u glavnoj ulici na oko 150m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/3 studijima sa pomoćnim ležajem , 1/4 apartmanima i 1/5 apartmanima sa pomoćnim ležajem. Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.
Blue Sea

Blue Sea Studios and Apartments - Kavos: Vila smeštena u centru Kavosa. Sastoji se od 6 dvokrevetnih i 2 petokrevetna studija. Nalazi se na svega 20 metara od glavne ulice i 300 metara od noćnih klubova, od plaže je udaljena 150 metara.


Elena

Vila Elena - Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa, na glavnoj ulici na dva minuta hoda do klubova i pet minuta hoda do plaže. Sadrži klime u smeštajnim jedinicama. Vila poseduje dvokrevetni studio i dvokrevetni i četvorokrevetne apartmane. Jedinice sadrže čajnu kuhinju, frižider i izlaz na terasu.
Panajotis

Vila Panajotis - Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici. Udaljena je 100m od klubova i 150m od plaže. Vila raspolaže sa 1/2 studijima , 1/4 i 1/5 apartmanima. Sve smestajne jedinice poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.
Prokopis

Vila Prokopis - Kavos: Nalazi se u glavnoj ulici. Udaljena je 100m od klubova i 150m od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima i cetvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, klima uređaj, frižider, izlaz na terasu i sefove koji su uključeni u cenu.
Vila Kostas

Vila ‘’Kostas’’ se nalazi u strogom centru Kavosa na glavnoj ulicu a na dva minuta od plaže.Poseduje dve zgrade između kojih se nalazi bazen sa upotrebom do 19h. Vila poseduje studija i apartmane sa kuhinjom, kupatilom,terasom, sefom i kilimom (koja se doplaćuje na licu mesta).


Vila Marija

Vila Marija - Kavos: Nalazi se na glavnoj ulici pet do deset minuta hoda do klubova u zavisnosti u koji klub se ide. Vila se nalazi pored mora ali je potrebno pet do deset minuta hoda do plaže u zavisnosti na koji deo plaže se ide. Neke smeštajne jedinice imaju klimu.


Vila Natalija

Vila Natalia - Kavos: Nalazi se u strogom centru Kavosa u glavnoj ulici blizu mora na pet minuta hoda do plaže. Vila raspolaže sa dvokrevetnim studijima od kojih neki imaju dodatni krevet sa dušekom. Svaka smestajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, klima uređaj i izlaz na terasu.


Vila Rena

Vila Rena - Kavos: Nalazi se u centru Kavoza na 50m od glavne ulice i na 150m od plaže. Vila raspolaže sa dvokrevtnim studijima, trokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetnim aprtmanima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju, frižider, sefove koji su uključeni u cenu, izlaz na terasu, a većina poseduje i klima uređaje.
od 125
Cena je aktuelna za prijave do 04.Aprila
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 10 noćenja u studijima i apartmanima u nekom od smeštaja iz naše ponude
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd)   
  • Brodski prevoz Igumenica – Krf – Igumenica i transfer do apartmana,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana, organizacione i druge troškove agencije.
od 145€ 04.07 - 16.07.2015
od 159€ 14.07 - 26.07.2015
od 159€ 24.07 - 05.08.2015
od 159€ 03.08 - 15.08.2015
od 129€ 13.08 - 25.08.2015
od 129€ 23.08 - 05.09.2015
od 125€ 02.09 - 14.09.2015
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1600rsd (Osigurana suma 35000 evra, po uslovima Generali-a)
  • Fakultativne izlete
  • Individualne troškove putnika
* polazak iz Novog Sada će biti realizovan ako bude minimum 15 osoba
**Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group-a

 

 

od 125
Cena je aktuelna za prijave do 04.Aprila
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 125
Cena je aktuelna za prijave do 04.Aprila
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2015 puzzlegroup.org All rights reserved.