Niste registrovani? Registruj se

Evia | Edipsos | Grčka
12 dana

Evia
Ostrvo malo manje od Krita a najveće u Egejskom moru na jugu Grčke, ispod Volosa, na nekih 80 km od Atine. Prekrasno ostrvo za odmor, sa dugačkim plažama, toplim I kristalno čistim morem, borovim šumama, mirnim I svježim noćima i pogledom na mondenski Skijatos.  Prestonica Halkida je bila jedan od najrazvijenijih i najuticajnijih gradova Antičke Grčke. Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos.

Edipsos
Je moderno letovalište i jedno od najstarijih u Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela a mesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. Nalazi se na severozapadu ostrva Evia u Egejskom Moru i ima oko 6 000 stanovnika. Ovo letovalište je poznato po svojim termalnim izvorima sa rasponom temperatura od 34 do čak 70 stepeni. Obzirom da je banjskog karaktera noćni život nije jednoličan. Prepun je kafića, barova, restorana a I mladi ga sve više posećuju zbog pristupačnih cena. Edipsos je mesto koje živi tokom cele godine a od luke gde pristaje trajekt udaljen je svega 20km.
 

od 140
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Interaktivna mapa Evia

Mapa Evia - na ovoj mapi Evije možete pogledati lokaciju smeštajnih jedinica kao i restorana i klubova.

Mapa Evija - smeštaj, klubovi, plaže

Mapa Grčka

Mapa Evia Edipsos

1 dan Beograd

Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prkopa, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

2-10 dan Evia Edipsos

U jutarnjim satima stižemo u luku Glifa (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Evia oko 50 min. Transfer vožnja do Edipsosa i smeštaj u hotele. Tokom boravka na Eviji biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pred zabave u samom Edipsosu, posetićemo Atinu i brojna ostrva: Skiatos, Skopelos, Vulkanska ostvra i mnogobrojne plaže na samom ostrvu.

11 dan Evia Edipsos

Napuštamo hotele i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka luci Glifa. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje...

12 dan Beograd

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u podnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

od 140
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Aidipsos

Hotel Aidipsos 2* je smešten na 150 metara od plaže u gradu Edipsosu. U ponudi ima terasu za sunčanje sa vrtom. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Iz klimatizovanih soba (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu ) pruža se pogled na grad, more ili bočni pogled na more. Poseduju TV, frizider I kupatilo sa tušem. Mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnih obroka u hotelskom restoranu. Raznovrsni kafići, barovi i restorani udaljeni su 150 metara od hotela, a centar grada 500 metara. Obližnji javni parking možete besplatno koristiti.


Hotel Galini

Hotel Galini 2* je smešten na nekoliko metara od mora, u oblasti Ajos Nikolaos U Edipsosu. U ponudi ima snek bar i sobe sa pogledom na more, na planinu ili na vrt. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve svetle sobe u objektu Galini imaju jednostavan i ukusno uređen enterijer. Opremljene su TV-om, klima uređajima (korišćenje klima uređaja uključeno u cenu ) mini-frižiderom. Takođe sadrže kupatilo sa tušem i sopstveni balkon. U baru se služe kafa, pića i lagane užine I postoji mogućnost uplate polupansiona ili pojedinačnog obroka. PostLuka Edipsos I početak glavne ulice se nalazi na 800 metara, a centar grada Lutra Edipsos na 1 km. Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 8,9 za boravak udvoje.
od 140
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 9 noćenja u izabranom smeštaju
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd)
  • Prevoz tajektom:  Glifa – Evia  – Glifa
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji
  • Organizaciju putovanja u celini

 

od 140€ 11.07 - 22.07.2018
od 150€ 20.07 - 31.07.2018
od 150€ 29.07 - 09.08.2018
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje: 1000rsd (0-18 god.) i 1500rsd (19-70 god.). Osigurana suma 30000 €
  • Fakultativne izlete na destinaciji
  • Mogućnost doplate za polupansion 90e u hotelima Galini i Aidipsos ( plaćanje u agenciji )
  • Individualne troškove putnika
  • Boravišna taksa (zavisi od odluke grčkog parlamenta), 0,5€-1€ po danu po smeštajnoj jedinici u zavisnosti od kategorizacije

*DOPLATA za polazak iz Novog Sada je 7€. Polazak će biti realizovan ako bude min 15 osoba.
*UMANJENJE za polazak iz Niša je 7€.
*Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 25€.
Izražena cena je važeća za aktivne članove Puzzle Group.

 

od 140
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 140
Kompletan cenovnik
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
? 2011-2016 puzzlegroup.org All rights reserved.