Niste registrovani? Registruj se

Andaluzija, Španija
12 dana

Andaluzija – Čarolija ove najmnogoljudnije španske pokrajne ocrtava se u svim njenim gradovima i selima od kojih su svakako najpoznatiji Sevilja, Malaga, Granada, Kordoba... Prva asocijacija na sam pomen njenog imena jesu vino i masline, sunčana obala, gitara, korida, flamenko, tapas, gaspaćo, Pablo Pikaso... Zbog svega ovoga nije ni čudno što kažu da ako nisi video Andaluziju nisi video Španiju.

 

od 325
Cena je jedinstvena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

1 dan Beograd

Polazak autobusa iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Pravljenje usputnih pauza radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti...

2 dan Đenova

Do podneva dolazak u Đenovu. Rodni grad Kristofera Kolumba i čuvenog virtuoza Nikola Paganinija i danas je najveća luka Italije. Vekovna rivalka Venecije u borbi za primat na moru, i danas privlači ogroman broj turista. Pešačka info – tura u pratnji vodiča – Piazza de Ferari, raskošne palate, simbol grada svetionik Lanterna, kuća Kristofera Kolumba, Palazzo Reale i još mnogo tajni koje krije ovaj neverovatan grad. Nakon info – ture slobodno vreme. U ranim večernjim satima polazak za Barselonu. Noćna vožnja kroz Italiju, Francusku i Španiju. Pravljenje usputnih pauza.

3 dan Barselona

U jutarnjim časovima dolazak u prestonicu Katalonije- Barselonu. Pešačka info – tura u pratnji vodiča i upoznavanje sa katalonskom prestonicom. Šetnja čuvenom La ramblom, Kolumbov spomenik, Trg Katalonija... Smeštanje u hotel/hostel. Mogućnost odlaska na žurku. Noćenje.

4 dan Barselona - Malaga

Doručak. Nakon doručka pakovanje stvari u autobus. Mogućnost fakultativnog odlaska na panoramsko razgledanje i upoznavanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Malagu. Noćna vožnja kroz Španiju...

5 dan Malaga - Torremolinos

U jutarnjim časovima dolazak u Malagu. Pešačka info – tura i upoznavanje sa najvećim gradom Coste de Sol(obale sunca) koja opravdano nosi takav naziv zbog više od 300 sunčanih dana u toku godine. Ovaj grad je takođe i rodno mesto Pabla Pikasa i poznatog glumca Antonija Banderasa... Nakon info – ture slobodno vreme. U popodnevnim satima polazak za Torremolinos. Kratka vožnja do popularnog letovališta. Smeštanje u hotel. Noćenje.

6 dan Torremolinos - Sevilja

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u jedan od najlepših gradova Španije – Sevilju. Upoznavanje grada u pratnji lokalnog vodiča. U večernjim satima povratak za Torremolinios. Mogućnost za odlazak na žurku. Noćenje.

7 dan Torremolinos - Kordoba

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u Kordobu. Ovaj grad je svojevrstan muzej na otvorenom. Osnovali su ga Kartaginjani, a iz vremena vladavine rimljana do današnjih dana ostao je očuvan u potpunosti čuveni rimski kameni most preko reke Gvadalkivir. Grad kasnije postaje prestonica mavarskog španskog kalifata, a svakako da je Kordoba najprepoznatljivija po La Meskiti – džamiji hiljadu stubova. Upoznavanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vreme. U kasnim popodnevnim satima povratak za Torremolinios. Mogućnost odlaska na žurku. Noćenje.

8 dan Torremolinos - Granada

Doručak. Nakon doručka pakovanje stvari u autobus. Fakultativni odlazak u Granadu."Nema žalosnije stvari u životu nego biti slep u Granadi". Grad koji je bio poslednje uporište Mavara na Pirinejskom poluostrvu i danas mami svojom lepotom. Nalazi se u podnožiju Sierra Nevade planine sa najvišim vrhom u Španiji. Nemoguće je pričati o Granadi a ne pomenuti arhitektonsko remek delo Alhambru, najimpozantniji spomenik islamskog građevinarstva u zapadnom svetu. Upoznavanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak u Torremolinos. Pakovanje putnika i polazak za Valensiju. Noćna vožnja...

9 dan Valensija

U jutarnjim časovima dolazak u Valensiju. Pešačka info – tura u pratnji vodiča. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

10 dan Valensija - Nica

Check out. Pakovanje kofera u autobus. Slobodno vreme. U kasnim popodnevnim satima polazak za Nicu. Noćna vožnja kroz Španiju i Francusku.

11 dan Nica - Beograd

Dolazak u Nicu u jutarnjim časovima. Info – tura u pratnji vodiča. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Francusku, Italiju, Sloveniju, Hrvatsku. Regulisanje grančnih formalnosti.

12 dan Beograd

Dolazak u Beograd oko podneva. Kraj aranžmana.

od 325
Cena je jedinstvena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Hotel Beleret

Hotel Beleret, Valensija – Hotel se nalazi 5 km od centra grada i 400 m od metro stanice Les Carolines koja vodi do centra grada. Takođe stanica gradskog prevoza nalazi se ispred samog hotela. Hotel raspolaže klimatizovanim sobama sa dva, tri i četiri kreveta. Doručak je na bazi švedskog stola. Sobe su opremljene klima uređajima, televizorom, sefom,fenom, kupatilom,wifi internet konekcijom.

www.beleret.com/en/Royal Al Andalusis

Royal Al Andalusis, Torremolinos - Torremolinos je popularno letovalište na Costi de Sol udaljeno 18 km od Malage. U samom mestu se nalaze četiri peščane plaže, brojni hoteli, restorani, barovi I noćni klubovi. Hotel se nalazi 450m od plaže I šetališta koje se prostire uz samu plažu. U sklopu hotela nalzi se bazen, recepcija koja radi 24h, restoran, mini bar, teretana, stolovi za bilijar I stoni tenis… Sobe su klimatizovane I opremljene televizorom, WIFI mreža je besplatna u holu hotela. U Španiji i zemljama Zapadne Evrope u većini hotela Wifi mreža u sobama se dodatno naplaćuje. Pa tako i u ovom hotelu jedan dan po sobi iznosi 5€ a tri dana 14€. Doručak je na bazi švedskog stola

www.royalalandalushotel.com/en/Urbany hostel

Urbany hostel, Barcelona - Ovo je moderni hostel koji se nalazi samo 300m od metro stanice Clot. Sve sobe su moderno uređene i sadrže sopstveno kupatilo. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.

www.urbanyhostels.com/barcelona-urbany-hostelod 325
Cena je jedinstvena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prevoz turističkim autobusom(tv,dvd,ac) prema programu putovanja.
  • Smeštaj na bazi jednog noćenja u 1/2, 1/4, 1/6 sobama  sa doručkom u hotelu/hostelu u Barseloni iili okolini; Tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice u Torremoliniosu u sobama 1/2, 1/3; jedno noćenje u hotelu u Valensiji sa doručkom u 1/2, 1/3, 1/4 sobama;
  • Usluga pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacione I druge troškove agencije.
  • Obilaske prema programu putovanja ( Djenova, Barselona, Malaga, Valensija, Nica) uz napomenu da obilasci ne obuhvataju ulaznice ni za jedan lokalitet. Zainteresovani za obilazak određenih lokaliteta moraju individualno preko interneta sebi da obezbede karte ili na licu mesta direktnom kupovinom na lokalitetu (Alhambra – karte se moraju rezervisati preko interneta, La Meskita…).
od 325€ 24.04 - 05.05.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativne izlete,
  • Međunarodno putno I zdravstveno osiguranje
  • Ukoliko hoteli/hosteli to izričito zahtevaju deposit za slučaj štete.(plaća se na destinaciji)
  • Individualne troškove putnika.
  • Boravišne takse – Barselona oko 2€ po čoveku za noćenje. Pokrajna Andaluzija I grad Valensija trenutno ne propisuju boravišne takse. Ukoliko dođe do izmene do polaska na putovanje putnici će biti obavešteni. (plaća se na destinaciji)
od 325
Cena je jedinstvena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 325
Cena je jedinstvena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.