Niste registrovani? Registruj se

Sankt Peterburg, Rusija
12 dana

Sankt Peteburg – Grad koji oslikava svu raskoš carske Rusije. Grad u kome počiva Dostojevski i u kome je svoj život okončao čuveni Jesenjin. Grad pozorišta i muzeja, mostova, kanala, belih noći. Najsevernija svetska metropola leži na ušću reke Neve u Finski zaliv. Petrograd, Lenjingrad ili Sankt Petersburg vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. 

od 285
Jedinstvena cena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

1 dan Beograd

U popodnevnim satima polazak iz Beograda. Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku, Slovačku, Češku i Poljsku... Pravljenje pauza na 3-4h vožnje radi odmora. Regulisanje graničnih formalnosti.

2 dan Varšava

U jutarnjim časovima dolazak u prestonicu Poljske. Mnogi putnici koji prvi put idu u poljsku prestonicu se oduševe (sa razlogom) ovim danas modernim gradom sa ogromnom kulturnom baštinom. Pešačka info-tura kroz stari grad – Žigmundov stub, kraljevski dvorac, Rynek, spomenik Nikoli Koperniku... Dolazak u hotel. Slobodno vreme, večera i mogućnost odlaska na žurku. Noćenje.

3 dan Varšava

Doručak. Check out. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet obilaska Varšave autobusom sa posetom jednoj od najkontroverznijih građevina u čitavoj Poljskoj koju je građanima te države poklonio Staljin. Danas se ta zgrada naziva Palata kulture i nauke a sa njenog vrha se pruža fantastičan pogled na ceo grad. Idealno za fotkanje. Nakon panorame slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Talin.

4 dan Varšava - Talin

U kasnim jutarnjim časovima dolazak u Talin. Prestonica Estonije je još jedan grad koji će vas oduševiti! Verovatno na sam pomen ovog grada i ne očekujete nešto previše ali verujte nam bićete oduševljeni! Pešačka info – tura. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Sankt Petersburg. Noćna vožnja kroz Estoniju i Rusiju. Regulisanje graničnih formalnosti.

5 dan Sankt Petersburg

U jutarnjim časovima dolazak u Sankt Peterburg. Dolazak na parking hotela. Mini info- tura u pratnji vodiča kako bi se putnici upoznali sa samom okolinom: gde se nalaze prodavnice, restorani, metro stanica, kako i gde menjati pare. Check in. Slobodno vreme za odmor ili individualne aktivnosti putnika. Mogućnost odlaska na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča. Noćenje.

6 dan Sankt Petersburg

Doručak. Fakultativni odlazak u Peterhof – velelepnu carsku palatu čiju izgradnju je naredio Petar Veliki. Povratak u Sankt Petersburg. Slobodno vreme. Uveče mogućnost odlaska na žurku. Noćenje.

7 dan Sankt Petersburg

Doručak. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Nevom i Finskim zalivom. Doživećete grad iz potpuno dugačije perspektive. Mogućnost odlaska na žurku. Noćenje.

8 dan Sankt Petersburg - Riga

Doručak. Pakovanje stvari u autobus. Check out. Slobodno vreme do večernjih sati. Polazak za Rigu. Noćna vožnja kroz Rusiju, Estoniju, Letoniju. Regulisanje graničnih formalnosti.

9 dan Riga - Krakov

Dolazak u prestonicu Letonije u jutarnjim časovima. Info – tura u pratnji vodiča. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Krakov. Noćna vožnja preko Litvanije i Poljske.

10 dan Krakov

Dolazak u Krakov u jutarnjim satima. Pešačka info – tura u pratnji vodiča. Smeštanje u hotele. Slobodno vreme. U večernjim satima odlazak na žurku. Noćenje.

11 dan Krakov

Doručak. Check out. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na pešačku turu Jevrejska četvrt. U večernjim satima polazak za Beograd.

12 dan Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj aranžmana.

od 285
Jedinstvena cena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Atos

Hotel Atos Varšava ** - nalazi se na 5 km od centra grada. Odmah ispred hotela se nalazi I linija gradskog prevoza koja vodi direktno do centra. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kabiom, TV I besplatan WIFI u sobama.


Hotel Azimut

Hotel Azimut **** Sankt Petersburg – Nalazi se u užem gradskom jezgru. Udaljen je 3 km od Nevskog prospekta I 900 metara od najbliže metro stanice. Sobe su dvokrevetne I poseduju TV, radni sto kupatilo sa kadom. U celom hotelu dostupan je WIFI signal kako u holu tako I u sobama hotela.
Hotel Felix

Hotel Felix ** Krakov – Nalazi se u naselju Nova Huta. Udaljen je 8 km od starog gradskog jezgra. U samoj blizini hotela ( 600m) nalazi se I stanica gradskog prevoza kojim se stiže do centra grada.
od 285
Jedinstvena cena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prevoz komfornim turističkim autobusom(tv,dvd,ac) prema programu putovanja. 
  • Smeštaj na bazi jednog noćenja u 1/2, 1/3  sobama sa doručkom u hotelu sa 2 zvezdice  u Varšavi; Tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice u Sankt Peterburgu u sobama 1/2; jedno noćenje u hotelu sa 2 zvezdice u Krakovu sa doručkom u 1/2, 1/4,  sobama; 
  • Usluga pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
  • Organizacione I druge troškove agencije. 
  • Obilaske prema programu putovanja ( Varšava, Talin, Sankt Petersburg, Riga, Krakov) uz napomenu da obilasci ne obuhvataju ulaznice ni za jedan lokalitet.
od 285€ 15.04 - 26.04.2019
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Fakultativne izlete,
  • Međunarodno putno I zdravstveno osiguranje (1200 RSD od 0 do 18 god I 1500 RSD od 19 do 70 god)
  • Ukoliko hoteli/hosteli to izričito zahtevaju depozit za slučaj štete.
  • Individualne troškove putnika.
  • Boravišne takse

* Izražena cena je za aktivne članove Puzzle Group-a

od 285
Jedinstvena cena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 285
Jedinstvena cena za sve tipove soba
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.