Niste registrovani? Registruj se

Rafting Tarom | Leto 2020.
3 dana

Rafting Tarom - trodnevni adrenalinski vikend program u netaknutoj prirodi kanjona reke Tare. Pre samog raftinga očekuje vas adrenalinska vožnja dzipovima do mesta odakle kreće rafting „0 tačka“ kod kampa Brštanovica.Zatim puni adrenalina ulazi se u čamce koji sa skiperima i svom opremom (neoprenska odela, sigurnosni pojas, vesla i kacige) spremni čekaju u blizini kampa Brštanovica na spust Tarom.  Sam rafting se odvija od Brštanovice do Šćepan polja i traje oko 2 sata. Na tom potezu, u dužini od 18 kilometara, smenjuju se penušavi i uzbudljivi bukovi: Brštanovački buk, buk Ćelije, bukovi pod borovima, gornji i donji Vjerinovića buk, buk Uzlup… U toku raftinga praviće se kratka pauze kako bismo se odmorili, slikali prirodu, nazdravili i sačekali ostale koji kasne. U toku raftinga moguće je poneti telefone i foto aparate koji će se držati u specijalnoj vreći kako se ne bi pokvasili. Takođe, moguće je poneti i neki sok, u nekim razumnim količinama, ali samo u plastičnoj ambalaži. O bacanju đubreta u reku nećemo ni da komentarišemo, imajte na umu da je UNESKO 1977. godine proglasio reku Taru rezervoarom biosfere.

Sa Vama će u svakom čamcu biti vođa rafta – raft skiper, iskusni i profesionalni rafter, koga cela posada sluša. On je, pre svega, zadužen da brine o sigurnosti rafta i svih nas u njemu. Ne zaboravite da je rafting kolektivni sport, gde je od izuzetne važnosti dobra koordinacija i organizacija svih. 

Što se tiče garderobe koju treba da obučemo kada idemo na rafting, uglavnom se praktikuje kostim za kupanje, ali s obzirom da ćemo tokom raftinga ulaziti u bukove i iz njih izlaziti mokri, a temperatura vode je oko 10 stepeni, možete poneti i majice, šalove, kape, zastave…☺

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Fakultativne aktivnosti

Paintball - 15€ (minimum 8 putnika za realizaciju). Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera - 25€. Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera i zip line - 40€. Jeep safari-Durmitorski prsten (60€)

1 dan Beograd-Tara

Polazak grupe u popodnevnim časovima. Vožnja kroz Srbiju, Bosnu i Grnu Goru sa kratkim pauzama i zadržavanjima radi obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak na Taru u kasnim večernjim časovima i smeštaj u kampove.

2 dan Tara

Dan za slobodne aktivnosti, šetnja, rekreativni sportovi (badminton, frizbi, fudbal...) Fakultativne aktivnosti: obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera, zip line, jeep safari-Durmitorski prsten, paintball...

3 dan Tara - Beograd

U jutarnjim časovima polazak na Rafting Tarom. Nakon završetka raftinga povratak u kampove i priprema za polazak za Srbiju. U povratku poseta Višegradu i obilazak Andrić grada. Dolazak u Beograd, Novi Sad u kasnim večernjim časovima.

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Kamp Brijeg

KAMP BRIJEG se nalazi 8km uzvodno uz reku Taru sa crnogorske strane od graničnog prelaza Šćepan Polje, udaljen 500m od same reke. Opremljen je šatorima i bungalovima. Šatori su za 2 i 3 osobe i obezbeđene su podloške i vreće za spavanje. Svi bungalovi su opremljeni krevetima sa posteljinom za 2, 3, 4 i 5 osoba. Pored toga, kamp raspolaže restoranskim prostorom sa kuhinjom u kojoj se pripremaju autohtona jela. Takodje kamp poseduje i sanitarne čvorove (4 wc-a, 4 umivaonika) opremljen je sa 5 tuš kabina i toplom vodom. Teren za paintball se nalazi u neposrednoj blizini ovog kampa. Na drugom kraju kampa nalazi se ognjište prekriveno drvenom pečurkom gde će se okupljati ljubitelji gitare, ujedno predstavlja i idealno mesto za spremanje roštilja, kuvanje kotlića itd.
Kamp Green

KAMP GREEN se nalazi na 250 metara od reke Tare. Opremljen je Bungalovima za 3-5 osoba. Zidani objekti prekriveni drvetom i kupatila sa tuš kabinama u svakom bungalovu će vam pružiti osećaj hotelskog smeštaja. Ozidano i pokriveno ognjište, planinska kuhinja i gostoprimstvo domaćina stvara vam pravi užitak. Lokacija kampa je takva da uz kratku šetnju možete stići do same reke Tare.
Kamp RT

KAMP RT se nalazi se u Republici Srpskoj (BIH) nedaleko od Šćepan polja izad reke Drine, (graničnog prelaza između BiH i Crne Gore) na mestu gde se sastaju NP Durmitor, NP Sutjeska i Park prirode Piva. Ovde fascinantna reka Tara završava svoj tok i zajedno sa rekom Pivom čini neobično zelenu, bistru i snažnu reku Drinu. Prostire se na preko 12000 m2, okružen zelenilom, netaknutom prirodom, kao i rekama Drinom, Pivom i Tarom. Poseduje veliki , video nadzorom obezbeđen, parking za automobile i motore. Takođe poseduje infrastrukturu za kamp prikolice i kamp kućice tj za kampere. Kapacitet kampa je preko 220 ležajeva, raspoređenih u bungalovima i sobama. Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četverokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni sledećeg tipa: Standard bungalovi – po želji naših gostiju koji su tražili autentičan smeštaj kao u nekadašnja vremena. Bungalovi nemaju sopstveno kupatilo. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste zajednička kupatila smeštena na samo par metara od bungalova. Objekat sa toaleteima i tuševima se održava 24/7 a topla voda je uvek dostupna. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste sve pogodnosti našeg Rafting centra RT kao i svi ostali gosti. Comfort bungalovi/sobe – smeštaj u sobama i bungalovima sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Drveni bungalovi ušuškani u zelenilo i prirodu,miris hrastovog drveta ,zauvek će Vam ostati urezani u sećanje.Većina naših smeštajnih kapaciteta je u comfort bungalovima. Superior bungalovi / sobe – smeštaj u sobama i bungalovim sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Takođe ove sobe poseduju televizore sa kablovskim kanalima,sef, kao i mini bar.


od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 2 noćenja na Tari u izabranom smeštaju sa uslugom iz tebele (noćenje ili polupansion)
  • Rafting na Tari sa instruktorima (sva oprema: odela od neoprena, sigurnosni pojas, vesla, kaciga, itd.)
  • Svi kombi transferi za rafting
  • Boravišna taksa i taksa za rafting
  • Organizovano vodjenje puta
  • Prevoz na relaciji Novi Sad/Beograd/Tara
od 70€ 21.08 - 23.08.2020
od 70€ 28.08 - 30.08.2020
od 70€ 04.09 - 06.09.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Paintball - 15€ (minimum 8 putnika za realizaciju)
  • Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera - 25€
  • Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera i zip line - 40€
  • Jeep safari-Durmitorski prsten (60€)

* Minimalan broj putnika za realizaciju aranžmana autobusom je 15.
 

od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 70
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.