Niste registrovani? Registruj se

Ohrid | 08.Mart
4 dana

Ohrid - 08.Mart

Pre 2400 godina Ohrid je bio poznat pod imenom Lihindos, što u prevodu znači Božanska svetlost, dok današnji, ne tako spektakularan, naziv Ohrid potiče od slovenske reči “Ohrid”, prema položaju grada koji zapravo leži na hridi koja se uzdiže iznad Ohridskog jezera.

Ohridsko jezero, poznatije kao “makedonsko slatkovodno more” i “muzej živih fosila” je jezero koje je nastalo pre nekoliko miliona godina tektonskim pomeranjem zemljišta. Pored zanimljive istorije i prelepih crkava ovo mesto može da ponudi i odličan zabavni program za mlade  zbog čega smo ga i odabrali za prvomajsko putovanje. 

od 65
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25

1 dan Beograd

Okupljanje putnika u večernjim časovima na parkingu kod Lokomotive u Novom Sadu, na parkingu kod Sajma u Beogradu ili parking kod Tempa u Nišu. Vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti

2 dan Ohrid

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, rano hrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Fakultativno krstarenje Ohridskim jezerom. Povratak u smeštaj i spremanje za žurku. Noćenje.

3 dan Ohrid

Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Noćenje.

4 dan Ohrid-Skoplje-Beograd

Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u prepodnevnim časovima (oko 11:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Niš/Beograd/Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš/Beograd/Novi Sad posle ponoći.

od 65
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25

Apartmani Di Mar

Apartmani Dimar nude smeštaj za samostalan boravak u centru Ohrida. Besplatan bežični internet je dostupan u svim sobama. U okviru objekta na raspolaganju vam je besplatan parking. Svi klimatizovani apartmani obuhvataju balkon sa pogledom na jezero i grad. Pored toga sadrže prostor za sedenje i TV sa kablovskim kanalima. Gostima je takođe na raspolaganju čajna kuhinja sa posuđem, električnim kuvalom, mikrotalasnom pećnicom i frižiderom.Apartmani Dimar se nalaze na 14 minuta hoda od Antičkog teatra u Ohridu i na 19 minuta hoda od Samuilove tvrđave. Aerodrom Ohrid je udaljen 13 km.Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Ohrid.Parovima se posebno svidela lokacija - ocenili su je sa 10,0 za boravak udvoje


Aqua Blue

Vila se nalazi na keju i par minuta hoda do centralnog trga. Vila poseduje cetvorokrevetne apartmane, kuhinju, kupatilo, grejanje, LCD TV


Biser

Vila Biser nudi nov, moderan smeštaj u blizini jezera, ali u neprometnoj ulici, tako da je pogodan kako za porodične ljude, tako i za mlade kojima je centar Ohrida na samo nekoliko minuta pešačenja. Vila poseduje 4 dvokrevetna studija,opremljene SAT/TV,mini kuhinjom, zasebnim kupatilom sa tuš kabinom i terasom. Parking je obezbeđen. U blizini su prelepe plaže, gradsko šetalište, Internet kafe, restorani...


Filand

Vila Filand se nalazi na oko 50 metara od jezera i na par minuta hoda od centra Ohrida. Vila je luksuzno opremljena. Poseduje kuhinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga.


Miše

Objekat Villa Mishe nalazi se na 1,9 km od plaže Saraište i nudi vrt, terasu i klimatizovani smeštaj sa balkonom i besplatnim WiFi internetom.Sve smeštajne jedinice sadrže prostor za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i tušem. Frižider i kuvalo takođe su na raspolaganju.


od 65
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd),
  • 2 noćenja u smeštaju iz tabele,
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije.

od 65€ 05.03 - 08.03.2021
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Boravišnu taksu - 1€ po noći (plaća se u agenciji),
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30.000 evra, Triglav osiguranje),
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19 950rsd (Osigurana suma 5000 eur, Triglav)
  • Fakultativne troškove (Obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora, krstarenje Ohridskim jezerom)
  • Individualne troškove putnika.
od 65
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 65
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2021 puzzlegroup.org All rights reserved.