Niste registrovani? Registruj se

Kanjon Tare | Leto 2020.
4 dana

Četvorodnevni aktivni odmor u netaknutoj prirodi kanjona reke Tare. Ovaj program je zamišljen kao aktivan odmor u danima od nedelje do petka kada je u kampovima manje gužve pa samim tim sami i birate datume kada ćete putovati, nema fiksiranih datuma putovanja. Ukoliko nemate puno vremena a ipak hoćete bar na kratko da pobegnete  u prirodu, daleko od gradske vreve, automobila i gužve a niste ljubitelj jakog sunca, sunčanja na plaži i vrućine, imamo idealnu kombinaciju za Vas. Provedite 3 dana u u netakutoj prirodi, uživajte na obalama reke na prijatnim temperaturama čak i leti,  uživajte u tišini ušuškani u šumi uz prvoklasni smeštaj i domaću hranu. Idealna ponuda za sve ljubitelje pravog odmora. Prilika da se istinski odmorite uživajuću u prirodi, drvenim kućicama, zelenilu koje vas okružuje, opojnom mirisu cveća, buđenju uz cvrkut ptica... Tokom boravka u prirodi možete probati razne adrenalinske aktivnosti koje su ovde na dohvat ruke. Rafting, obilazak kanjona reke Pive, zip line, Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica, foto safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor, celodnevni izlet kroz kanjon reke Tare, Paintball, Kanjon Nevidio, Kanjon Hrčavke.

Ovaj program je zamišljen kao aktivan odmor u danima od nedelje do petka kada je u kampovima manje gužve. Preporuka za porodice sa decom. Mesto gde možete bezbrižno pustiti decu da uživaju u prirodi, da istražuju svaki kamen, biljku, da se druže sa životinjama, igraju na igralištu na toboganima, ljuljaškama, kućicama za skrivanje, pesku… dok vi uživate u našem restoranu uz kafu ili čašu vina.
Deca do 2 godine borave besplatno. Deca do 12 godina imaju 20% na osnovnu cenu.
Pored velikog igrališta za najmlađe obezbedili smo i uslugu čuvanja dece. Ukoliko želite da se oprobate u raftingu ili nekoj drugoj aktivnosti a nemate kome da ostavite decu na čuvanje naše profesionalne vaspitačice će brinuti o vašoj deci dok vi bezbrižno uživate u nekoj od naših aktivnosti. Takođe možete da se zabavite uz: bilijar, stoni fudbal i pikado.
Napominjemo da u Rafting centru RT imate na raspolaganju nacionalni restoran domaće kuhinje sa bogatim menijem raznovrsnih jela i pića po pristupačnim cenama.
Takođe svakodnevno možete uživati u nekim od naših mnogobrojnih aktivnosti (raftingu,izletima na Durmitor,Pivsko jezero,prašumu Perućicu,Zelengoru,jahanje konja,vožnju ATV četverotočkaša, paintballu, ili se bavimti nekim sportskim aktivnostima na našim terenima…)

od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Fakultativni izleti

Rafting sa instruktorima (sva oprema: odela od neoprena, sigurnosni pojas, vesla, kaciga, itd.) i kombi transferi za rafting (30€) Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera (25€) Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera i zip line (40€) Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica,foto safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor (35€) Celodnevni izlet u kanjonu Tare i poseta ergeli konja (45€) Jeep safari-Durmitorski prsten (60€) Vožnja quad-a (pogledati u odeljku Ponuda/Izleti/vožnja quad-a) Paintball (15€) Kanjon Nevidio (99€) Kanjon Hrčavke (115€) NP Sutjeska i Trnovačko jezero (45€)

1-4 dan Tara

Boravak u kampu RT i mogućnost organizovanja fakultativih izleta: Rafting sa instruktorima (sva oprema: odela od neoprena, sigurnosni pojas, vesla, kaciga, itd.) i kombi transferi za rafting (30€) Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera (25€) Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera i zip line (40€) Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica,foto safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor (35€) Celodnevni izlet u kanjonu Tare i poseta ergeli konja (45€) Jeep safari-Durmitorski prsten (60€) Vožnja quad-a (pogledati u odeljku Ponuda/Izleti/vožnja quad-a) Paintball (15€) Kanjon Nevidio (99€) Kanjon Hrčavke (115€) NP Sutjeska i Trnovačko jezero (45€)

1 dan Beograd

Program ovog putovanja individualan i sopstvenim prevozom pa samim tim sami i birate vreme polaska.

4 dan Tara - Beograd

Program ovog putovanja individualan i sopstvenim prevozom pa samim tim sami i birate vreme povratka.

od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Kamp_RT

KAMP RT se nalazi se u Republici Srpskoj (BIH) nedaleko od Šćepan polja izad reke Drine, (graničnog prelaza između BiH i Crne Gore) na mestu gde se sastaju NP Durmitor, NP Sutjeska i Park prirode Piva. Ovde fascinantna reka Tara završava svoj tok i zajedno sa rekom Pivom čini neobično zelenu, bistru i snažnu reku Drinu. Prostire se na preko 12000 m2, okružen zelenilom, netaknutom prirodom, kao i rekama Drinom, Pivom i Tarom. Poseduje veliki , video nadzorom obezbeđen, parking za automobile i motore. Takođe poseduje infrastrukturu za kamp prikolice i kamp kućice tj za kampere. Kapacitet kampa je preko 220 ležajeva, raspoređenih u bungalovima i sobama. Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četverokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni sledećeg tipa: Standard bungalovi – po želji naših gostiju koji su tražili autentičan smeštaj kao u nekadašnja vremena. Bungalovi nemaju sopstveno kupatilo. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste zajednička kupatila smeštena na samo par metara od bungalova. Objekat sa toaleteima i tuševima se održava 24/7 a topla voda je uvek dostupna. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste sve pogodnosti našeg Rafting centra RT kao i svi ostali gosti. Comfort bungalovi/sobe – smeštaj u sobama i bungalovima sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Drveni bungalovi ušuškani u zelenilo i prirodu,miris hrastovog drveta ,zauvek će Vam ostati urezani u sećanje.Većina naših smeštajnih kapaciteta je u comfort bungalovima. Superior bungalovi / sobe – smeštaj u sobama i bungalovim sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Takođe ove sobe poseduju televizore sa kablovskim kanalima,sef, kao i mini bar.


od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • 3 noćenja sa doručkom u izabranom smeštaju (termin putovanja definišete sami u zavisnosti od svojih slobodnih dana u bilo kojoj sedmici u danima od nedelje do petka)
 • Deca do 2 godine borave besplatno. Deca do 12 godina imaju 20% na osnovnu cenu
od 45€ 25.08 - 28.08.2020
od 45€ 01.09 - 04.09.2020
od 45€ 08.09 - 11.09.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Prevoz do destinacije
 • Rafting sa instruktorima (sva oprema: odela od neoprena, sigurnosni pojas, vesla, kaciga, itd.) i kombi transferi za rafting (30€)
 • Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera (25€)
 • Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera i zip line (40€)
 • Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica,foto safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor (35€)
 • Celodnevni izlet u kanjonu Tare i poseta ergeli konja (45€)
 • Jeep safari-Durmitorski prsten (60€)
 • Vožnja quad-a (pogledati u odeljku Ponuda/Izleti/vožnja quad-a)
 • Paintball (15€)
 • Kanjon Nevidio (99€)
 • Kanjon Hrčavke (115€)
 • NP Sutjeska i Trnovačko jezero (45€)
od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 45
Kompletan cenovnik
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.