Niste registrovani? Registruj se

El Paso City | Izlet
1 dana

El Paso City - Tematski park El Paso City (prelaz) dobio je naziv po istoimenom pograničnom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama. Kao što reka Rio Grande, čini prirodnu granicu između SAD i Meksika, tako i reka koja protiče kompleksom El Paso City-ja na Zlatiboru, deli dve tematske celine na američki i srpski deo. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo, dok je na drugoj obali smešten srpski deo sa crkvom i simpatičnim zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali na različitim krajevima sveta. Western Town predstavlja vernu repliku tipičnog kaubojskog grada na Divljem zapadu. Posetite ovo mesto i pružiće vam se prilika da osetite autentični vestern ambijent ili doživite bliski susret sa drugim kaubojima. Indijansko selo jedna je od tri velike ambijentalne celine tematskog parka El Paso City na Zlatiboru. Nalazi se na malom uzvišenju do kojeg se dolazi preko drvenog mosta. Selo je sa jedne strane okruženo borovom šumom, a za ljubitelje šetnje po netaknutoj prirodi ovo mesto će biti pravo osveženje i doživljaj svoje vrste. Čim se izađe iz kompleksa El Paso City, na domak ruke, pružaju se predivna prostranstva idealna za šetnju i istraživanje okolnih sela. 

od 15
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

El Paso City

El Paso City - Tematski park El Paso City (prelaz) dobio je naziv po istoimenom pograničnom gradu u Sjedinjenim Američkim Državama. Kao što reka Rio Grande, čini prirodnu granicu između SAD i Meksika, tako i reka koja protiče kompleksom El Paso City-ja na Zlatiboru, deli dve tematske celine na američki i srpski deo. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo, dok je na drugoj obali smešten srpski deo sa crkvom i simpatičnim zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali na različitim krajevima sveta. Western Town predstavlja vernu repliku tipičnog kaubojskog grada na Divljem zapadu. Posetite ovo mesto i pružiće vam se prilika da osetite autentični vestern ambijent ili doživite bliski susret sa drugim kaubojima. Indijansko selo jedna je od tri velike ambijentalne celine tematskog parka El Paso City na Zlatiboru. Nalazi se na malom uzvišenju do kojeg se dolazi preko drvenog mosta. Selo je sa jedne strane okruženo borovom šumom, a za ljubitelje šetnje po netaknutoj prirodi ovo mesto će biti pravo osveženje i doživljaj svoje vrste. Čim se izađe iz kompleksa El Paso City, na domak ruke, pružaju se predivna prostranstva idealna za šetnju i istraživanje okolnih sela El paso city

1 dan BG - Zlatibor- BG

Polazak iz Beograda oko 7.00 časova .Vožnja preko Gornjeg Milanovca, Čačaka, Ovčrarskom Kablarskom uz kraću pauzu radi odmora , osveženja. Nastavak putovanja do Zlatibora i tematskog parka El Paso City. Prostrani tematski park posetiocima nudi niz atrakcija koje su podeljene u nekoliko ambijentalnih celina:Kaubojski grad, Indijansko selo, Zlatiborski zaseok. Istovremeno ovo je i mesto susreta dve kulture. Sa jedne strane reke nalazi se kaubojski grad i indijansko selo, dok je na drugoj obali smešten srpski deo sa crkvom i simpatičnim zlatiborskim zaseokom. Prolaskom kroz El Paso City doživećete dva različita podneblja u istom vremenskom periodu od 1865. do 1890. godine, ali na različitim krajevima sveta. Obilazak kompleksa i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U kasnim popodnevnim satima predviđen je polazak za Beograd.

od 15
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 15
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji;
  • Turistički pratilac
  • Troškove organizacije putovanja

 

od 15€ 11.07 - 11.07.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Grupna ulaznica u kompleks 250 RSD
  • Ručak
  • Individualne troškove
od 15
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 15
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.