Niste registrovani? Registruj se

Bolonja Cosmoprof
6 dana

Već 50. godina Cosmoprof je vodeći događaj u oblasti lepote i kozmetike. Na 90 000 kvadratnih metara izložbenog prostora sa preko 2450 izlagača iz različitih sektora industrije lepote, posetioci sajma imaće priliku da unaprede svoje poslovanje i idu u korak sa trendovima u oblasti dekorativne kozmetike, parfema, wellness-a...

Rimini je najpoznatije italijansko letovalište na obali Jadranskog mora i glavni grad istoimene Provincije Rimini. Poznato je po dugim i lepim plažama.
Bolonja je glavni grad okruga Bolonja, kao i pokrajine Emilije-Romanje koja se nalazi u severnoj Italiji. Najpoznatija je po univerzitetu koji je najstariji u Evropi. Kao grad sa najvećim sačuvanim starim gradskim jezgrom u državi i nizom vrednih građevina i ambijenata, predstavlja važno turističko odredište u Italiji.
Firenca je glavni grad pokrajine Toskana. Leži na reci Arno i najpoznatiji je po svojoj srednjovekovnoj istoriji kada je bila središte trgovine i finansija i jedan od najbogatijih gradova Evrope. Kolevka italijanske renesanse u kojoj su živeli Dante Alighieri, Boccaccio, Leondardo da Vinci, Galileo Galilej uvrštena je 1982.godine na UNESCO listu svetske baštine.
Trst je nekad bio "carska luka Habzburgovaca", a danas je najvažnija pomorska luka za unutarkopnenu Austriju. Poznat je kao italijanska prestonica kafe, ali i dobrog šopinga.

 

od 175
Doplata za jednokrevetnu sobu 45€
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Bolonja Cosmoprof

Od 16.marta do 19.marta u Bolonji se održava svetski broj 1 sajam kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone – Cosmoprof. Iskoristite priliku da spojite lepo i korisno - ispratite najnovije tehnologije I trendove iz sveta lepote I posetite prelepi Trst, nezaobilaznu Firencu I budite se svakog jutra na obali Jadranskog mora. Bolonja Cosmoprof

Trenutni kurs lokalne valute Mini recnik

1 dan Beograd

Polazak iz Niša u 17h, polazak iz Beograda u 20h. Mogućnost usputnih ulazaka duž auto-puta. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2 dan Trst

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, Trg Ujedinjenja Italije. Nastavak vožnje do Riminija sa pauzom u outlet centru Palmanova. Smeštaj u hotel u kasnim popodnevnim časovima. Noćenje.

3 dan Bolonja

Doručak. Organizovan odlazak u Bolonju i celodnevna poseta sajmu. Obilazak centra grada i dva identična trga Mađore i Neptun, crkve San Frančesko, Neptunove fontane, Palazo di Archiginasio – prvobitno sedište Bolonjskog univerziteta, Piazza Sv. Stefana... Slobodno vreme do polaska u Rimini. Smeštanje u hotel. Noćenje.

4 dan Bolonja-Firenca

Doručak. Organizovan odlazak u Bolonju na sajam. Mogućnost fakultativnog odlaska u Firencu – kolevku renesanse i jedan od najlepših gradova sveta, udaljenu 100 km od Bolonje. Povratak iz Firence preko Bolonje.Noćenje.

5 dan Bolonja

Doručak. Napuštanje hotela i polazak u Bolonju. Boravak na sajmu radi kupovine eksponata do 14h ili slobodno vreme u Bolonji do 17h kada je predviđen polazak za Srbiju.

6 dan Beograd

Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima.

od 175
Doplata za jednokrevetnu sobu 45€
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Jana

Hotel Jana *** Rimini: nalazi se na oko 70m od plaža u samom srcu Rimini Marina Centra i samo nekoliko koraka od šetališta Viale Regina Elena. Hotel poseduje bar, restoran, WI-FI internet u sobama. Agencija zadržava pravo promene hotela za hotel iste ili bolje kategorije. Tačan naziv hotela znaće se najkasnije 5 dana pred polazak.
od 175
Doplata za jednokrevetnu sobu 45€
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Autobuski prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto  – samoposluživanje) u hotelu kategorije *** Rimini
 • Vožnja do Bolonje na sajam, obilazak Trsta i Bolonje u pratnji vodiča
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.
od 175€ 15.03 - 20.03.2018
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 700rsd (Osigurana suma 30000 evra, Uniqa Osiguranje)
 • Fakultativne izlete i ulaznice na lokalitete
 • Firenca 25€ (minimum 20 osoba za realizaciju)
 • Boravišna taksa 1,5€ po danu – plaća se na recepciji hotela.
 • Ulaznice na sajam: mogućnost online kupovine na  http://www.cosmoprof.com/visitatori/tickets/
 • Individualne troškove putnika

 

od 175
Doplata za jednokrevetnu sobu 45€
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 175
Doplata za jednokrevetnu sobu 45€
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.