Niste registrovani? Registruj se

Biseri Baltika
13 dana

Varšava –bila je jedan od najlepših gradova  na svetu do Drugog svetskog rata zbog čega je nosila naziv Pariz Severa. Pretrpela je strašna razaranja tokom najmračnijeg perioda ljudske istorije ali se isto tako izdigla iz pepela poput feniksa. Danas prestonica Poljske ponosno leži na reci Visli i predstavlja moderan grad u zemlji sa jednom od najbrže rastućih ekonomija u Evropi. Prelepi Stari grad, mnogobrojni muzeji, mnoštvo zelenila i parkova ali i neverovatna istorija više su nego dovoljni razlozi da je posetimo.

Talin – Za Talin smo se odlučili iz više razloga. Jedan od njih je da bismo izbegli dugačak put od Varšave do Sankt Peterburga uz prelazak granice. Ovako noćimo u jednom od neopravdano zapostavljenih gradova pogotovu kod naših turista. Zahvaljujući geografskom položaju grad je kroz istoriju bio središte trgovine na ovom prostoru. Stari deo grada je u potpunosti očuvan i jedan je od najočuvanijih srednjevekovnih gradova na svetu. U potpunosti je okružen bedemima unutar kojih ćete se prolazeći kaldrmisanim ulicama osećati kao da ste se vratili nekoliko vekova u prošlost.

Sankt Peterburg -  Grad koji oslikava svu raskoš carske Rusije. Grad u kome počiva Dostojevski i u kome je svoj život okončao čuveni Jesenjin. Grad pozorišta i muzeja, mostova, kanala, belih noći. Najsevernija svetska metropola leži na ušću reke Neve u Finski zaliv. Petrograd, Lenjingrad ili Sankt Peterburg vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Riga – glavni grad Letonije krije mnogo toga. Bajkovita Riga je sedište Art Nouveau arhitekture u Evropi, grad nemačkih trgovaca i bratstva, grad u kome je prema legendi okićena prva jelka na svetu...

Gdanjsk – največa luka u Poljskoj, grad koji je vekovima bio granica između Slovena i Germana, grad u kome je nastao čuveni radnički pokret Solidarnost...

Krakov - Proverite zašto je ovaj grad nekada bio prestonica Poljske. Grad odiše energijom, mladošću i jedan je od većih univerzitetskih centara u Evropi.BIseri Baltika Proleće

od 385
Jedinstvena cena za sve sobe
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

1 dan Beograd

Polazak iz Beograda u popodnevnim satima. Dnevna i noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Poljske. Pravljenje usputnih pauza radi regulisanja graničnih formalnosti i odmora putnika.

2 dan Varšava

Dolazak u Varšavu u jutarnjim satima. Info – tura u pratnji vodiča. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3 dan Varšava

Doručak. Check out. Mogućnost fakultativnog izleta panoramsko/pešačke ture sa posetom Palati kulture i nauke. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Talin. Noćna vožnja preko Poljske, Litvanije, Letonije i Estonije.

4 dan Talin

U jutarnjim satima dolazak u Talin. Obilazak grada u pratnji vodiča. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

5 dan Talin

Doručak. Slobodno vreme u Talinu. U ranim popodnevnim satima polazak za Sankt Peterburg. Dolazak u Sankt Peterburg. Smeštanje u hotel. Noćenje.

6 dan Sankt Peterburg

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Nakon izleta slobodno vreme. Noćenje.

7 dan Sankt Peterburg

Doručak. Fakultativni odlazak u Peterhoff letnjikovac cara Petra I Velikog. Povratak u Sankt Peterburg. Slobodno vreme. Noćenje.

8 dan Sankt Peterburg

Doručak. Check out iz hotela. Polazak u Puškinovo i obilazak Carskog sela. Povratak u Sankt Peterburg po ostatak putnika. Polazak za Rigu. Noćna vožnja preko Rusije, Estonije.

9 dan Riga

Dolazak u Rigu u jutarnjim časovima. Obilazak grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Gdanjsk. Noćna vožnja.

10 dan Granjsk

Dolazak u Gdanjsk u ranim jutarnjim satima. Info tura u pratnji vodiča. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11 dan Gdanjsk - Krakov

Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska Malbrok zamka. U popodnevnim satima polazak za Krakov. Dolazak u Krakov. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

12 dan Krakov

Doručak. Check out. Mogućnost obilaska Jevrejske četvrti u pratnji vodiča. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Beograd.

13 dan Beograd

Dolazak u Beograd. Kraj aranžmana.

od 385
Jedinstvena cena za sve sobe
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25

Hotel Atos

Hotel Atos Varšava ** - nalazi se na 5 km od centra grada. Odmah ispred hotela se nalazi I linija gradskog prevoza koja vodi direktno do centra. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kabiom, TV I besplatan WIFI u sobama.

www.hotelatos.pl/Hotel Azimut

Hotel Azimut **** Sankt Petersburg – Nalazi se u užem gradskom jezgru. Udaljen je 3 km od Nevskog prospekta I 900 metara od najbliže metro stanice. Sobe su dvokrevetne I poseduju TV, radni sto kupatilo sa kadom. U celom hotelu dostupan je WIFI signal kako u holu tako I u sobama hotela.

www.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-saint-petersburg/

Hotel B&B

Hotel B&B ** Krakov – nalazi se u samom centru Krakova. Se sobe sadrže sopstveno kupatilo, satelitski program, LCDTV, WIFI konekciju u sobama.


Hotel Go Shnelli

Hotel Go Shnelli *** Talin – Hotel se nalazi odmah do železničke stanice samo 300m od centra Talina. Sve sobe su prostrane, klimatizovane, sa sopstvenim kupatilom i WIFI mrežom. Doručak je na bazi švedskog stola. Sa ocenom 8.1 jedan je od najbolje ocenjenih hotela u svojoj kategoriji u Talinu.

www.gohotels.ee/Hotel Smart

Smart Hotel ** Gdanjsk – Ovaj hotel se nalazi 4 km od centra Gdanjska. Sve sobe su moderno dizajnirane i sadrže sopstvena kupatila i WIFI mrežu. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

www.hotelsmart.pl/en/

od 385
Jedinstvena cena za sve sobe
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd, ac) prema programu putovanja.
 • 1 noćenje polupansion (doručak i večera) u hotelu sa ** zvezdice u Varšavi u 1/2 sobama.
 • 1 noćenje sa doručkom u hotelu *** u 1/2 sobama u Talinu.
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu **** u Sankt Peterburgu u 1/2  sobama.
 • 1 noćenje u hotelu ** sa doručkom u Gdanjsku.
 • 1 noćenje u hotelu ** sa doručkom u Krakovu.
 • Obilaske prema programu putovanja.
 • Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja.
 • Taksa za turiste u hotelu u Sankt Petersburgu u iznosu od 200 rubalja.
 • Boravišne takse u svim gradovima
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana
od 385€ 16.04 - 28.04.2020
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • Fakultativni izleti (Panoramsko – pešačka tura Varšavom sa posetom Palati kulture i nauke, Panoramsko razgledanje Sankt Peterburga (sa posetom Petropavloskoj tvđavi), Obilazak Peterhofa, Obilazak Carskog sela, Obilazak dvorca Malbork, Jevrejska tura Krakov)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika

 

od 385
Jedinstvena cena za sve sobe
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
od 385
Jedinstvena cena za sve sobe
Organizator putovanja: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , OTP 32/2020 - kategorija A 25
© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.