Niste registrovani? Registruj se

Vikend u Beču
4 dana

Vikend u Beču. Poseta Beču omogućiće vam sagledavanje slavne Austrougarske monarhije kao nosioca procvata kulture i razvoja u srednjoj Evropi. Grad slavne carske prošlosti obiluje kulturno-istorijskim spomenicima, muzejima, naučnim institucijama i sakralnim objektima. Raskošne palate, prelepi dvorci, poznati muzeji i galerije, bečki univerzitet i katedrala Sv. Stefana nemi su svedoci slavne prošlosti.


Panoramsko razgledanje Beča obuhvata obilazak najužeg gradskog jezgra grada sa zgradom Parlamenta, palatama Belvedere i Hofburg, Operom, kao i šetnju Kertner ulicom do katedrale Sv. Stefana. U posebnom izletu obilazimo letnju rezidenciju Habzburgovaca - dvorac Šenbrun sa izuzetno bogatom riznicom umetničkih dela i unikata.


Slobodno vreme provodimo u gradu, saznaćemo kako je kafa stigla u Beč, kakav ukus ima bečka šnicla i od čega se pravi Saher torta i još mnogo toga što će boravak u Beču učiniti zanimljivim. Aranžman za Beč proširujemo fakultativnom posetom dvorcu Šenbrun i šoping centrima Parndorf i "SCS".

 

 

od 165
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

1 dan Beograd

Polazak iz Beograda sa parkinga OTC-a (Blok 42) u 4h ujutru. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Smeštanje u hotel. Popodnevni obilazak novog dela grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija u pratnji vodiča. Slobodno vreme. Noćenje.

2 dan Beč - Šenbrun

Panoramsko razgledanje grada, koje obuhata uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnicu, Operu, zgradu Univerziteta, Burg teatar, katedralu Sv. Stefana. Fakultativna poseta kraljevskom dvorcu Šenbrun sa prekrasnim parkom. Slobodno vreme. Noćenje.

3 dan Beč - Pandorf

Doručak. Odlazak do tržnog centra Parndorf, koji se nalazi na autoputu Budimpešta–Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. U sklopu ovog tržnog centra nalazi se 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, ženske, muške i mode za decu, sportske obuće itd., gde ćete naći stalno sniženje od 30 do 70% . U povratku svratićemo i u najveći tržni centar u Beču „SCS” sa 330 prodavnica 176000 m2 prostora i najpoznatije robne marke Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Mediamarket, Ikea itd. Povratak u Beč. Slobodno veče. Noćenje.

4 dan Beč - Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do popodnevnih časova. Polazak za Srbiju sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja graničnih procedura. Dolazak u Beograd u posleponoćnim časovima.

od 165
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011

Hotel Cryston

Hotel Cryston je smeštajni objekat u porodičnom vlasništvu sa preko 100 godina dugom tradicijom. Nalazi se odmah preko puta stanice metroa Margaretengirtel, na liniji U4. Od Bečke opere u centru grada ili Palate Šenbrun dele vas samo 3 stanice. U ponudi hotela je besplatan bežični internet i doručak na bazi švedskog stola. Sobe su uređene u tradicionalnom ili modernom bečkom stilu i imaju satelitsku televiziju i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Privatni parking u okviru objekta nalazi se iza hotela i može se koristiti uz doplatu. Do trgovačke ulice Marijahilferštrase (Mariahilfer Straße) može se stići za samo 5 minuta vožnje tramvajima na linijama 6 i 18. Tramvajske stanice se nalaze preko puta hotela.

www.hotel-cryston.at/en/

od 165
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prevoz autobusom turističke klase
  • 3 noćenja sa doručkom u hotelu Cryston 3* (švedski sto) u 1/3 i 1/4 sobama
  • Panoramsko razgledanje grada   
  • Usluge vodiča (predstavnika agencije)
  • Troškove vođenja i organizacije putovanja
od 165€ 23.05 - 26.05.2017
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Doplata za 1/2 sobu 15 € po osobi
  • Međunarodno putno i zdravstveno osigranje 700 rsd (Uniqa osiguranje, osigurana suma do 30 000 € )
  • Individualne troškove
  • Fakultativne izlete (Šenbrun 25, šoping Parndorf i „SCS“ 15 €) - paket fakulativa 35 €
od 165
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
od 165
Organizator puta: "Special Travel Agency" d.o.o Beograd , Licenca OTP 62/2011
© 2011-2018 puzzlegroup.org All rights reserved.