Niste registrovani? Registruj se

 BILO GDE I BILO KAD INDIVIDUALNA PUTOVANJA

Pronađite avio kartehotele, izaberite neki od individualnih programa najvećih  tour operatora. CLICK AND GO bilo gde i bilo kad

 

Individualni putovanja su prilika da samostalo izaberete destinaciju i vreme putovanja pomoću naših alata i samostalno putujete.  Povezani smo sa najvećim svetskim agencijama i pružamo vam priliku da bukirate sami bilo koju destinaciju na svetu.

Izaberite segment koji vas zanima (avio karte, smeštaj, gotove programe-aranžmane) i krenite u istraživanje a zatim i booking. Partneti su nam najeminentnije svetske agencije iz navedenih oblasti.  

 

   PROGRAMI

 

   AVIO KARTE

 

  HOTELI

 

Naš portal sadrži informacije o avio karatama, hotelima, gotovim programa spoljnih saradnika. Na našem portalu ne možete kupiti (platiti) neku od usluga navedenih u prednodnoj rečenici, naš portal služi samo kao alat za pretraživanje najboljih ponuda. Putem linkova vas upućujemo ka portalima, agencijama, agentima, websitovima koji sadrže najbolje ponude i na tim portalima, agencijama, agentima, websitovima izvršavate rezevaciju /plaćanje. Iz tog razloga nakon izvršene rezervacije/plaćanja na spoljnim sajtovima mi ne možemo videti detalje vaših rezervacija/plaćanja i tako ne možemo izvršiti bilo kakve promene u vašim rezervacijama/plaćanjima. Ukoliko želite da izvršite promene ili otkažete rezervaciju to morate uraditi sami kontaktirajući osobu, agenciju, portal, website koji vam je poslao potvrdu rezervacije/plaćanja na e-mail adresu koju ste naveli kao kontakt prilikom rezervacije/plaćanja. 


 

 

UPIT

Ukoliko želite da mi napravimo ponudu za vas, pošaljite nam upit sa tačnim detaljima (datumi, vrsta prevoza, destinacija-e) a mi ćemo to uraditi za vas po najpovoljnijim uslovima i imaćete priliku da preko nas zavirite i u najskrivenije kutke naše planete.

 
 
 

 

 

 

© 2009-2020 puzzlegroup.org All rights reserved.